"eş,gelin,anne olmak... kadın olmak... işte hayat böyle birşey"

bugün kimse modunda değil galiba... yazmıyorsunuz. eylüşşş kardeşi geldi ya girmedi bugünde... özletti kendini. efsun da yok ortalıklardaa.....

canım bi akrabam ameliyat olacaktı ben unutmuşum 10da annem arayınca hatırladım hastaneye gittim bugün ordaydım

ayyy keşke benimde eşim dese bunları bana kabul etse bile bana bunları söyleyemiyor benim eşim

ahkeşkem yaaa biz başbaşa kalmış olsak emin ol bunların hiçbiri olmazdı yaaaaa biz bundan kaybediyoruz zaten
bende hiç sevmem emrivakileri yaaa bana da ilk zamanlar çok yapıyorlardı şimdi yapmıyorlar benden dolayı

günaydın kızlar bugün sahur yapamadık uyua kalmışım aç aç oruç tutuyoruz ailecekinş Rabbim sabrını verir.

günaydın kızlar bugün sahur yapamadık uyua kalmışım aç aç oruç tutuyoruz ailecekinş Rabbim sabrını verir.

günaydın vefacım
zor olacak ama Rabbim kolaylığını versin inşalllah hepinize canım... bende kalktım ama bişey yiyesim gelmedi hiç benim içinde zor olacak sanırım bugün

günaydın vefacım
zor olacak ama Rabbim kolaylığını versin inşalllah hepinize canım... bende kalktım ama bişey yiyesim gelmedi hiç benim içinde zor olacak sanırım bugün

allah yardımcımız olsun canım hayırlı hafta sonları öpüyorum

ay canlar günaydın....bende uykusuzum ya...akşam iftara misafirlerim vardı geç yattım sizde ne var ne yok bakalım

ne olsun vefam canım çok sıkkın dünki tartışmayı anlatmadan önce size bişey sormak istiyorum eşimin anneannesine internetten randevu alıcaktım eşimin msn adresini yazdım şifresinide biliyordum zaten msn gelen msj çoğu uygunsuz msj bir site adresi ordaki bayanların resimleri atmış oldukları msj lar beynim uyuştu resmen siteyi incelemek için açtım sol üst köşede standart üye yazıyo eşim üye olmasa böyle msj lar gelirmi arayıp sormadım da sizlere danışmak istedim sitenin adını yazarım ama doğrumu bilmiyorum özelden yazarım olmazsa bu konuda ne olur beni aydınlatırmısınız kafam karmakarışık oldu sabah sabah

ay banucum int olaylarına pek aklım ermez mesajlarda syn üyemiz felan gibi bişey varmıydı reklam gi,bi değilmi yani birden çokmu,özelden at istersen bi bakim canım telaş etme bakalım

Banum uye olmadan da gelen siteler var. Ama site eger sn bilmem kim yani uye ismi yaziyor olabilir. Birde siteye gir sifremi unuttum ile mail adresine pasword gonder. Gelirse pasword uye demektir. Ama sakin kizmayin ama cogu erkek bunu yaparda yani boyle seylere bakar

turkuazın dediği doğru şifremi unuttum diye mail adresini yazıp gönderirsen üye olup olmadığı anlaşılır

şifremi unuttum diye msj attım mail adresine gelen msj sayın .......... eşimin adı bu sitedeki(sitenin adı)üyelik şifreniz648003 gelen bu yani

Anladigim kadari ile uye yoksa adini ve sifresini gondermez. Bu site ayip seyler mi var. Yoksam saddce resim mi

günaydın kızlar...
banucum ya benim eşimede bi steden böle gelip duruyodu ben araştırdım virüslü çıktı sonra onlar yüzünden bilg çökmüştü hatta serin kanlı ol bakalım bi.
önce kesin bilgiler elde et

canlarım site açık saçık bayanların olduğu msj laşma sitesi yani partner arama sitesiymiş bana gönderdikleri şifreyle giriyorum siteye başka bir şifre denedim girmedi,girer girmezde bir bayan kamera açtı

canlarım site açık saçık bayanların olduğu msj laşma sitesi yani partner arama sitesiymiş bana gönderdikleri şifreyle giriyorum siteye başka bir şifre denedim girmedi,girer girmezde bir bayan kamera açtı

kemarada çirkin mi görüntü mü var yoksa snki karşında biriyle konuşacak gibi mi. ya hemen kamera falan açması acaba şu herşeye tıkladığında falan çıkarya öle mi dedirtiyo. ama şifre falan gönderiyolar sen orada adınla tanılıyosun buda ayrı bişey tabi.

ben size özelden yazıcam siteyi girip bakın siz ne anlıyorsunuz bu şten ben kafayı yicem burda yoksa

ben size özelden yazıcam siteyi girip bakın siz ne anlıyorsunuz bu şten ben kafayı yicem burda yoksa

banum kocana sorsana bu kadar düşüneceğine. sen böyle bir yere üyeymişsin filan de. anlatsın sana neden böle bişeye ihtiyaç duyduğunu.birde üylekik bilgileri kısmına girde bak bakalım ne zaman üye olmş. konuşma yada yazışmaları neyse, yada ark olarak ekledikleri var mıdır?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…