"eş,gelin,anne olmak... kadın olmak... işte hayat böyle birşey"

müdürümüz bayan gidip açık açık sölesem ben rapor alsam olur mu çok ihtiyacım var lütfen die. hastalığımı da biliyo o

canlarım ben size sürekli sakin olun derim.hani burdan böle ahkam kesen biri olarak tanınmak istemem. hayatımı bilseniz roman gibi yane. bakıyorum arkama bazen nasıl dayanmışım diyorum. Ama ALLAH ım çok büyük çok.. sahipsize sahip çıkıyor benimki öle bir durum.
sizlerin çok şükür aileleri sağlam şekilde arkanızda. bunu kıymetini bilin, hayatınızda bazı taşları yerleştirirken kullanmanız gerekli bunu. ailenin bilmesi gerekiyosa bilecek. yapcak bişi yok aile sadece iyi gün değil kötü günde de yan yana olmalı.aile bağı budur.
ben sakinliğimi koruyamadığım için hep %100 haklı olmama rağmen hep haksız duruma düştüm. sizin aynı duruma düşmenizi istemem.ama had bildirmeniz gerekiyosa bildireceksin. ben bana vururken boş mu durdum hayır bende vurdum. vurmasaydım susup dursaydım çok dayak yerdim. hani hergün döven bi tip değildi ama tokat bile atmaya hakkı yokken attı...
beni sürekli suçlayıp suçluluk psikolojisine sokan adama ağlayıp ben öle yapmak istemedim diye sürekli izahat veriyodum. sonra kendime geldim aynı şeyi ben ona yaptım. sürekli suçladım. aynı şeyi yaşayınca suçlamaları kesti. yani bazen hak edene ettiğini yapacaksın.
ayrıca kocanız bile olsa kimseye kendinizden daha fazla değer vermeyin, koca nın bir ucu her zaman eldir unutmayın..
o yüzden adım adarken sakin ama emin olup arkasında durmalı yapılanların. merhamet edilmesi gereken noktada merhamet edin. edilmesi gerekmiyorsa etmeyin. fazla yüz göz olmayın. fazla da yüz vermeyin. doğru yer doğru zaman ve doğru miktar kavramlarını her daim beraber kullanmaya çalışın.

müdürümüz bayan gidip açık açık sölesem ben rapor alsam olur mu çok ihtiyacım var lütfen die. hastalığımı da biliyo o

valla canım bence bir konuş oda insan sonuçta seni anlayacaktır,hastalığınıda biliyormuş olumsuz karşılamaz inş.

arkadaşına iyi demişsin. arama sakın kocanı filan. ararsada açma telefonu duydun muuuuu
git konuş kadınla samimi şekilde hastalığının filan seni kötü etkilediğini çalışamadığını filan söle işte. sonra git rapor al.. insan herhal oda halden anlar..

bencede insansa anlar,şansını dene canım,bi çıkış yolu belki gidebilrisin

ahkeşkem hadi bize müjde ver. gidiyorum diyeee. hadi git kafanı dinle iyi gelecek sana. gidersen eğer 1 haftalığına gidiyorum deme sakın. gidiyorum de o kadar

kızlar dışarısı yanıyor çok sıcak var yerimden kalkasım yok bir sürüde iş var püffff,buarada size bişey diyecem eşim dün akşam kardeşim benle sohbet ediyorduk face ile ilgili konuşuyorduk,eşim dediki ben vefanın facede yok liseden yok ortaokuldan erkek arkadaşları ile görüşmesini istemem dedi kardeşime,bana ters,face giriyo biliyorum ama kimlerle görüşüyo diye hiç sorgulamadım dedi,eğer böle bişey olursa büük sorun olur tadımız bozulur diyo kardeşime,olayda şuırdan çıktı birine ben güya arkadaşlık istegi göndermişim sanırım yanlışıkla oldu tanımıyorum çünki oda kabul etmiş baktım kuzenimin arkadaşı kardeşime dedim bunu arkadaşlarımdan nasıl çıkarabilirim diye,okadarda faceyi bilmiyorum yani ,eşimde yanımızdaydı bilsin dedim başıma bişiy gelir sonra benden bilir diye,oda bunları söledi,ama benim facede lise erkek ünivden arkadaşlarım eski iş arkadaşlarım erkekler var ama facede yazışmadım bir kişi hariç onlar istek göndermiş bende kabul etmiştim off neyapacam şimcikkkk

VEFA ne olursun yaa sankim kötü bişi yapmışsın kuzum. ne olcak bişi olmıcak. sen dersinki istek gönderdiler kabul ettim sadece. ayrıca etmesem oda kaba bir davranış olur sonuçta o insanlar ile kötü bişeyim olmadı ki. ayrıca konuşmuş olsan da gayet normal.. senin kocada oruç başına vuranlardan....böle olursan sanki suçluymuşun gibi olur.

Son düzenleme:
kızlar ahkeşke nerde acaba ya. konuştu mu acaba...
bende halsiz hissediyorum kendimi ya.uykusuz kalmak ben mahvediyor. yoksa açlığa dayanıyom çok şükür. birde akşam orucumu bile 21:45 de açtımya yemek yaptım.. offf offf eve gidip yatmak istiyorum dinlenmek istiyorum..

canım niye bu kadar suçluluk hissediyosun ki yanlış bişey yapmamışsın kız senin adama hakikaten oruç yaramıyor ya benimde facem var ve okuldan arkadaşlarım ekli yazışmayız ama öyle eşimlede face hakkında hiç konuşmadık onunda var facesi ama ondan çok ben kullanırım onunkinide,bu arada seni facede de ekleyeyim vefam özelden yaz ismini dur yada ben yazayım sen eklersin

ayy ne bilim ya bence kötü bi yanı yok ,bide kardeşime diyo ben bütün kız arkadaşlarımla görüşmüyorum görüşsem ablan beni oyar diyo bende istemem görüşmesini erkek arkadaşlarıyla diyor.ya naparsın şimdi silsem arkadaşlarıma ayıp olacak zaten yazan olmuyo açtığımda,ama bigün olur eşime denk gelir yazarlar ozaman işte al sıkıntı ,üfff bilemedim ya,ailem uzakta oğluşun resimlerini görsün diye resimlerini koyuyorum kendi resmim bile az eşiminde öle.

az dur kız anlat öle git.. ahkeşke bizi merak da koyma gidersen ordan int gir haber ver bize... heeyyy sakın habersiz bırakma aklım kalır sende

canım gittim ben bi hafta rapor alabilrmiyim dedim hastamısın ki dedi bende evet yakında kafadan olacağım dedim anlattım sıkıntılarımı faln baya dertleştik ya neyin var falan die. bizim müdürün eşi şehit olmuş sonra o anlattı falan tamam hadi herşey güzel olacak sıkma canını dedi öle işte. sorun rapor şimdi dr bulamıyorum kimse 1 hafta vermiyo 3 gün veriyo

sen şimdilik 3 gün ol. çrşb prşb cuma zaten hafta sonu. pazartesi de bi daha annenlerin ordan sağlık ocağndan filan alırsın 2 gün daha. sağlık ocakları 2 günlük veriyor hemen

Toplam 1 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 0 ziyaretçi)
vefa84

YALNIZIM DOSTLARIM YALNIZIM YALNIZ(((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…