- Konu Sahibi efsuNevfel
-
- #2.861
müdürümüz bayan gidip açık açık sölesem ben rapor alsam olur mu çok ihtiyacım var lütfen die. hastalığımı da biliyo o
eşimin arkadaşı aradı sizin bi sorununuz mu var ne oldu dün buluştuk çok kötüydü hiç konuşmadı yani fırsat olmadı iyimisiniz siz dedi bende hayır dedim ben zaten gidiyorum memlekete dedim haberi bile yok. bi hafta izin aldım dedim
müdürümüz bayan gidip açık açık sölesem ben rapor alsam olur mu çok ihtiyacım var lütfen die. hastalığımı da biliyo o
arkadaşına iyi demişsin. arama sakın kocanı filan. ararsada açma telefonu duydun muuuuu
git konuş kadınla samimi şekilde hastalığının filan seni kötü etkilediğini çalışamadığını filan söle işte. sonra git rapor al.. insan herhal oda halden anlar..
kızlar dışarısı yanıyor çok sıcak var yerimden kalkasım yok bir sürüde iş var püffff,buarada size bişey diyecem eşim dün akşam kardeşim benle sohbet ediyorduk face ile ilgili konuşuyorduk,eşim dediki ben vefanın facede yok liseden yok ortaokuldan erkek arkadaşları ile görüşmesini istemem dedi kardeşime,bana ters,face giriyo biliyorum ama kimlerle görüşüyo diye hiç sorgulamadım dedi,eğer böle bişey olursa büük sorun olur tadımız bozulur diyo kardeşime,olayda şuırdan çıktı birine ben güya arkadaşlık istegi göndermişim sanırım yanlışıkla oldu tanımıyorum çünki oda kabul etmiş baktım kuzenimin arkadaşı kardeşime dedim bunu arkadaşlarımdan nasıl çıkarabilirim diye,okadarda faceyi bilmiyorum yani ,eşimde yanımızdaydı bilsin dedim başıma bişiy gelir sonra benden bilir diye,oda bunları söledi,ama benim facede lise erkek ünivden arkadaşlarım eski iş arkadaşlarım erkekler var ama facede yazışmadım bir kişi hariç onlar istek göndermiş bende kabul etmiştim off neyapacam şimcikkkk
kızlar dışarısı yanıyor çok sıcak var yerimden kalkasım yok bir sürüde iş var püffff,buarada size bişey diyecem eşim dün akşam kardeşim benle sohbet ediyorduk face ile ilgili konuşuyorduk,eşim dediki ben vefanın facede yok liseden yok ortaokuldan erkek arkadaşları ile görüşmesini istemem dedi kardeşime,bana ters,face giriyo biliyorum ama kimlerle görüşüyo diye hiç sorgulamadım dedi,eğer böle bişey olursa büük sorun olur tadımız bozulur diyo kardeşime,olayda şuırdan çıktı birine ben güya arkadaşlık istegi göndermişim sanırım yanlışıkla oldu tanımıyorum çünki oda kabul etmiş baktım kuzenimin arkadaşı kardeşime dedim bunu arkadaşlarımdan nasıl çıkarabilirim diye,okadarda faceyi bilmiyorum yani ,eşimde yanımızdaydı bilsin dedim başıma bişiy gelir sonra benden bilir diye,oda bunları söledi,ama benim facede lise erkek ünivden arkadaşlarım eski iş arkadaşlarım erkekler var ama facede yazışmadım bir kişi hariç onlar istek göndermiş bende kabul etmiştim off neyapacam şimcikkkk
VEFA ne olursun yaa sankim kötü bişi yapmışsın kuzum. ne olcak bişi olmıcak. sen dersinki istek gönderdiler kabul ettim sadece. ayrıca etmesem oda kaba bir davranış olur sonuçta o insanlar ile kötü bişeyim olmadı ki. ayrıca konuşmuş olsan da gayet normal.. senin kocada oruç başına vuranlardan....böle olursan sanki suçluymuşun gibi olur.
canlarım ben izin aldım rapor alıp gidiyorum.:) müdürüm çok anlayışlı dertleştik bile
canlarım ben izin aldım rapor alıp gidiyorum.:) müdürüm çok anlayışlı dertleştik bile
az dur kız anlat öle git.. ahkeşke bizi merak da koyma gidersen ordan int gir haber ver bize... heeyyy sakın habersiz bırakma aklım kalır sende
canım gittim ben bi hafta rapor alabilrmiyim dedim hastamısın ki dedi bende evet yakında kafadan olacağım dedim anlattım sıkıntılarımı faln baya dertleştik ya neyin var falan die. bizim müdürün eşi şehit olmuş sonra o anlattı falan tamam hadi herşey güzel olacak sıkma canını dedi öle işte. sorun rapor şimdi dr bulamıyorum kimse 1 hafta vermiyo 3 gün veriyo
sen şimdilik 3 gün ol. çrşb prşb cuma zaten hafta sonu. pazartesi de bi daha annenlerin ordan sağlık ocağndan filan alırsın 2 gün daha. sağlık ocakları 2 günlük veriyor hemen
tamam canım buldum dr gidiyorum öptüm hepinizi nete girerim ben merak etmeyin dua edin bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?