- 9 Haziran 2012
- 15.512
- 8.653
- 248
- Konu Sahibi efsuNevfel
-
- #2.841
inanın hiç eve gitmek istemiyorum gidecek başka bi yerim olsa ailem olsa şu aptal memlekette hiç durmaz oraya giderim burnu sürtsün biraz ama yok o lanet evde olmak zorundayım yine
sinirine hakim olamıyo beyefendi o alttan aldı ama benim hala soğuk olduğumun farkında ama en çokta çocuklara üzüldüm akşam çocuklarda geldi sesimize yavrularım koltuğa oturdular birbirlerine sarıldılar öyle bize bakıyolardı,hadi benden utanmıyorsun çouklarından utan dedim sonra sakinleşti çocuklarla oynamaya başladı onların kafasındaki izleri silemezsin uğraşma boşa dedim,ya turkuazım adamın annesi söz konusu olunca varya dünyayı yıkacak ya biz beraber olsaydık şimdiye kadar kesin boşanmıştık buna adım kadar da eminim yani
olsun başka kadın kızda olabilir hiç uğraş vermeyeceğim onun için artık. sordumda ne oluyo ne dderdin var yaa ne oluyo diye. bağırıyo ancak ne derdim olacak die valla yazık çok yazık.
dedim dr ye gitmişiz bi ne ile uğraşıyoruz sen ne derdisinden bak bunlar sonunda hasta oldum dedim.adamın g..ünde değil ki yaa ablamlar niye yok diyo
ahkeşkemmm rapor bişi alabilir misin doktordan. git ailenin yanına kafanı ndinle. epilepsi strese gelmez. yani ciddi hastalıktır. rapor al veya izin ayarla bişi yap ama git ailenin yanına. oda otursun g.. tünün üstüne. anladık ablası var. sanki dünyada bi tek onun ablası var. ayrı kalamıyorsa evlendirmeselermiş. sen git sessiz sedasız ben gidiyom diyee bak bakim eyvallah ediyomu etmiyor mu. senin onun burnunu sürtme vaktin gelmişşşş geçiyorrr. bide asla şımartma filan yok. mektupmuş yok organizasyonmuşşş hediye imiş. bak duymucam sölüyorum sana. ben yaratıka çok alırdım donuna kadar. sonra bana yaptığı bişeyden sonra bir kestim hediye ilan. yeminle artık alim diye gözüme bakıyordu. çünkü hediye ile ruhu okşanıyordu. sende kes hediyeyi ona özel şeyleri... ama gisersen sessiz sedasız kavga etmeden bak nasıl koşa koşaaaa almaya gelir.. aileni bu durumlarda arkana alıcan. aile arkada olmayınca erkek ezer bunu unutma.. örnek ben.. benim ailem dağılmamış olsa babamın maddiyatı olsa yapabilirmiydi bana o hareketleri hayır.. çünkü bende 1 kere bile çekip aileme gitmedim gidemedim. yok çünkü gidecek durum.. oda bunu bildiği için yüklendikçe yüklendi..
banum sen o aklı uçmuş kocana söle çocukların yanında artist artist davranmasın. salak onlarıda kendine benzetecek. çocuklar çok etkilenirler bak.. çocuk ana karnında bile hissedermiş gerginlikleri. ay valla gelip boğacam kocanı bakk yaa. sinirimi zıplattı sabah sabah... çocuk bu çocuk onun çocuğu gerzek kafalı o kafasını toplasın. bak banu eğer onun kardeşine yüz verirsen seni de boğarım. sakin olup burnundan getirecen gelmesinler. kendi evi yokmu bunların. çingene misali ailesi...
bide sanki bi onların anası var biz danadan doğmayız. anası olunca konu deliriyor. sen onu haddini bildir. burnu sürtsün bi daha yürümesin öle üstüne filan. gitsin kafasını vursun duvara belkim o kaybolan aklı gelir.
bizimkide biliyo işte nasıl olsa gidemez gidecek biyeri yok çünkü bindikçe biniyo. izin hakkım yok daha ağustosta olacak rapor alacak dr de yok ki düşünüyorum ama aklıma bişey gelmiyo gelse bi yol işten çıkıp hiç kıyafet falan da almayıp otobüse atlayıp annemlerin yanına gideceğim elim kolum bağlı kaldım.
valla babam bi bilse ağzına ed... yemin ederim
ahkeşkem sizinkilerin gelme durumu yokmu ya onlar gelsin belki seninki tırsar ailenin yanındada sana öle davranacak değildir herhalde
canım adamın tek dediği benim ailem hakkında konuşma sus ya iyi tamam sus ta nereye kadar konuşma derken iyide her türlü hizmeti yapaken bişey yok ama değilmi birde dedimki senin ailen bedava yaşamaya alışmışlar dilenciler dedim hakkettiler ama ya canım inan burnumdan geliyor artık ya her sene her sene nedir bu bunun küçük kardeşi samsunda okurdu ayda bir gelir 2 valiz kirlisini getirir banu yıkar temizler,arkadaşlarım şunu istiyor bunu istiyor der pastasını böreğini yaparım okuyor diye harçlığını verip biletini alırdık üstelik bunları yaparkende kızıma hamileydim ve çok sorunlu bir hamilelik geçirdim ben bunları yaparken benim çok bilmiş görümcem oturur abisiyle çene yarıştırırdı inanmazsınız yatağını bile ben kurardım eşimde demezdi banuya yardım et hamile diye ama yaptıklarımın hiç birini biliyolarmı bilmiyolar ist gittik 4 ay önce hanımefendi benimle tokalaşmadı bile karşıdan karşıya soğuk bir sesle hoşgeldin dedi bende bundan sonra yapacağımı biliyorum bak kardeşi geliyor artık o eski dönem bitti.
ailem gelemez ki canım gelse nerde kalacaklar. ben eşimin yüzünü görmek istemiyorum ki bide ailem gelsin
bak ne güzel demişssin banuş eski dönem bitti ,aynen öle canım,asla evinin düzeninden yemeğinden işinden faklı bişey yapma,özel bişey sakın hazırlama,insan azıcık düşünür,bundan öncekileri yaptında madalyamı taktılar sana
hani gidemeyeceksen en azından gelirlerse biraz çekinir diye düşündüm eşin,birin ona ders vermesi lazım,bak senin rahatsızlığın çok önemli stresi kaldıramaz vücudun
ahkeşke sen bu arada takip et. kimlerler konuşuyo nereye gidiyor. yalnız bir yere gönderme..
haaa ama ailenin yanına gitmek için rapor al. hatta randevu bile almana gerek yok bence. salı günü gittin ya hastaneye aynı doktora git rapor al. işyerindekilere hastayım çok başım kötü de çık git rapor al. sonra haber ver işyerine. eve git al bi kaç parça bişi bas git... anlasın tehdit mi gerçek mi.. ben sana sölim kendine gelmeyi bilmeyeni kendine getireceksin.. başka şansın yok bu adamın kendine gelmesi için. baban ağzına ederse onun eeee dicek bişi yok. yani baban hak ettiğini düşünmüş yapmışşş... ederse isabet olur zaten. ben sana sölim yoksa bugün biter yarın gene aynı şeylere başlar. bak bakalım görümcen hergün gelebiliyo mu sonra. ayağını kesecen kuzum ayağını kesecen.. belkim bu ayrı evin kapısını açar size...
ah canım benim ah iş yerinden izin almak öle sorun ki daha dün gittim dr ye biliyosun ki. herşey göze batıyo burda ne yapcağımı şaşırdım kafam allak bullak oldu yaaa. benim dr salı günleri sadece canım.uffff ALLAHIM ne olur yardım et
ah canım benim ah iş yerinden izin almak öle sorun ki daha dün gittim dr ye biliyosun ki. herşey göze batıyo burda ne yapcağımı şaşırdım kafam allak bullak oldu yaaa. benim dr salı günleri sadece canım.uffff ALLAHIM ne olur yardım et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?