"eş,gelin,anne olmak... kadın olmak... işte hayat böyle birşey"

kızlar herkese günaydın;
Ahkeşkem banuşum adamlar gerçekten dengesiz kesinlikle altdan alma derim sus bence kendi özür dileyene kadar konuşma içi içini yesin,uzattıkça uzattı bence,turkişin dediği gibi oruç kafasına vuruyoda olabilir eşlerimizin ,çünkü benim eşimde akşam aynen öle baruttu söndürdüm alevini,bu akşam için piknik yapalım dedim akşamdan o yorgunluğa hazırlık yapmayı göze almışım bana diyoki vay efendim ben bişiy taşıyıp indirememde bilmemnede oruçlu piknik yapamam,ya mübarek mangal felanda yaktırmıyacaktım yani pasta börek tarzı kardeşim ve çocuk için değişiklik olsun diye dedim,bende sen gelme biz gideriz dedim anladı hatasını dün akşamda yemekten sonra yine çıkacaktık oğluşu gezdirmeye siz dinlenin ben gezdirim isterseniz sonra gelin dedi,bende önden yolladım babasıyla ilgilensin herşey bana bakıyor ya ,2,30da yattım gece

inanın hiç eve gitmek istemiyorum gidecek başka bi yerim olsa ailem olsa şu aptal memlekette hiç durmaz oraya giderim burnu sürtsün biraz ama yok o lanet evde olmak zorundayım yine

ahkeşkemmm rapor bişi alabilir misin doktordan. git ailenin yanına kafanı ndinle. epilepsi strese gelmez. yani ciddi hastalıktır. rapor al veya izin ayarla bişi yap ama git ailenin yanına. oda otursun g.. tünün üstüne. anladık ablası var. sanki dünyada bi tek onun ablası var. ayrı kalamıyorsa evlendirmeselermiş. sen git sessiz sedasız ben gidiyom diyee bak bakim eyvallah ediyomu etmiyor mu. senin onun burnunu sürtme vaktin gelmişşşş geçiyorrr. bide asla şımartma filan yok. mektupmuş yok organizasyonmuşşş hediye imiş. bak duymucam sölüyorum sana. ben yaratıka çok alırdım donuna kadar. sonra bana yaptığı bişeyden sonra bir kestim hediye ilan. yeminle artık alim diye gözüme bakıyordu. çünkü hediye ile ruhu okşanıyordu. sende kes hediyeyi ona özel şeyleri... ama gisersen sessiz sedasız kavga etmeden bak nasıl koşa koşaaaa almaya gelir.. aileni bu durumlarda arkana alıcan. aile arkada olmayınca erkek ezer bunu unutma.. örnek ben.. benim ailem dağılmamış olsa babamın maddiyatı olsa yapabilirmiydi bana o hareketleri hayır.. çünkü bende 1 kere bile çekip aileme gitmedim gidemedim. yok çünkü gidecek durum.. oda bunu bildiği için yüklendikçe yüklendi..

ahkeşkem bencede turkuaz haklı seninkinin gerçekten iyi bir derse ihtiyacı var izin ayarlayabilirsin git ailenin yanına kafanı dinle oda anlasın biraz hatasını

ya başka birisi var yok demek için hemen hüküm verme ama tabi tedbiride elinden bırakma gözlemle,sen eşinin değiştiğine mi inanıyorsun canım

banum sen o aklı uçmuş kocana söle çocukların yanında artist artist davranmasın. salak onlarıda kendine benzetecek. çocuklar çok etkilenirler bak.. çocuk ana karnında bile hissedermiş gerginlikleri. ay valla gelip boğacam kocanı bakk yaa. sinirimi zıplattı sabah sabah... çocuk bu çocuk onun çocuğu gerzek kafalı o kafasını toplasın. bak banu eğer onun kardeşine yüz verirsen seni de boğarım. sakin olup burnundan getirecen gelmesinler. kendi evi yokmu bunların. çingene misali ailesi...
bide sanki bi onların anası var biz danadan doğmayız. anası olunca konu deliriyor. sen onu haddini bildir. burnu sürtsün bi daha yürümesin öle üstüne filan. gitsin kafasını vursun duvara belkim o kaybolan aklı gelir.

bizimkide biliyo işte nasıl olsa gidemez gidecek biyeri yok çünkü bindikçe biniyo. izin hakkım yok daha ağustosta olacak rapor alacak dr de yok ki düşünüyorum ama aklıma bişey gelmiyo gelse bi yol işten çıkıp hiç kıyafet falan da almayıp otobüse atlayıp annemlerin yanına gideceğim elim kolum bağlı kaldım.
valla babam bi bilse ağzına ed... yemin ederim

ahkeşkem sizinkilerin gelme durumu yokmu ya onlar gelsin belki seninki tırsar ailenin yanındada sana öle davranacak değildir herhalde

canım adamın tek dediği benim ailem hakkında konuşma sus ya iyi tamam sus ta nereye kadar konuşma derken iyide her türlü hizmeti yapaken bişey yok ama değilmi birde dedimki senin ailen bedava yaşamaya alışmışlar dilenciler dedim hakkettiler ama ya canım inan burnumdan geliyor artık ya her sene her sene nedir bu bunun küçük kardeşi samsunda okurdu ayda bir gelir 2 valiz kirlisini getirir banu yıkar temizler,arkadaşlarım şunu istiyor bunu istiyor der pastasını böreğini yaparım okuyor diye harçlığını verip biletini alırdık üstelik bunları yaparkende kızıma hamileydim ve çok sorunlu bir hamilelik geçirdim ben bunları yaparken benim çok bilmiş görümcem oturur abisiyle çene yarıştırırdı inanmazsınız yatağını bile ben kurardım eşimde demezdi banuya yardım et hamile diye ama yaptıklarımın hiç birini biliyolarmı bilmiyolar ist gittik 4 ay önce hanımefendi benimle tokalaşmadı bile karşıdan karşıya soğuk bir sesle hoşgeldin dedi bende bundan sonra yapacağımı biliyorum bak kardeşi geliyor artık o eski dönem bitti.

ahkeşkem bak bazen ailelerin bişeyi bilmesi gerekir. emin ol büyüklerin bilmesinden zarar gelmez. bak efsunda sölemedi ne oldu sonra patlak verdi. halbuki çıtlatsaydı ailesine aynı evde olmadığını belkim daha önceden çözüm bulmaya başlarlardı. sen şu epilepsi için gittiğin doktora randevu al git. o sana yazar rapor. adama dicenki çok stresli dönem geçiriyom işte çalışamaz durumdayım verir zaten 1 haftalık en azından. git ailene deki bunlar bunlar oluyor. eğer kocanda peşine gelip seni alıp süt dökmüş kedi olmazsa bende ben değilim.. baban bilmiyosa bilmeli. ama dicen sakin olun ben haklı iken haksıza düşmiyim. sen aileni frenlicen fevri hareketlerden. ailen varken bu kadar ezdirmene anlam veremedim. benim babam sahip çıkıyordu geliyodu konuşuyodu ama gidecek bi durumum yoktu. gitmedimde ondan çok ezildim.sölemedim dayakları aileme. keşke söyleseymişim. şimdi çok pişmanım gitmediğim zamanında söylemediğim için.. sende aynı duruma düşme. emin ol ailen bağrına basar arkanda da taş gibi dururlarrr..

bak ne güzel demişssin banuş eski dönem bitti ,aynen öle canım,asla evinin düzeninden yemeğinden işinden faklı bişey yapma,özel bişey sakın hazırlama,insan azıcık düşünür,bundan öncekileri yaptında madalyamı taktılar sana

ailem gelemez ki canım gelse nerde kalacaklar. ben eşimin yüzünü görmek istemiyorum ki bide ailem gelsin

hani gidemeyeceksen en azından gelirlerse biraz çekinir diye düşündüm eşin,birin ona ders vermesi lazım,bak senin rahatsızlığın çok önemli stresi kaldıramaz vücudun

dediğin gibi kendimi yormıcam artık onlar için nankörler ne olacak oğlumun sünnetinde bile hiçbirisi aramadı ne kardeşleri ne annesi babası eşime diyorum takılma ben böyle şeylere önem vermem diyor iyi o zaman iki kardeşi doğum yapacak şimdi bende onları aramıcam sakın karşıma geçipte neden aramadın deme olurmu dedim.kardeşinede soğuk bir hoşgeldin daha dönüp ilgilenmem o kadar

ahkeşke sen bu arada takip et. kimlerler konuşuyo nereye gidiyor. yalnız bir yere gönderme..
haaa ama ailenin yanına gitmek için rapor al. hatta randevu bile almana gerek yok bence. salı günü gittin ya hastaneye aynı doktora git rapor al. işyerindekilere hastayım çok başım kötü de çık git rapor al. sonra haber ver işyerine. eve git al bi kaç parça bişi bas git... anlasın tehdit mi gerçek mi.. ben sana sölim kendine gelmeyi bilmeyeni kendine getireceksin.. başka şansın yok bu adamın kendine gelmesi için. baban ağzına ederse onun eeee dicek bişi yok. yani baban hak ettiğini düşünmüş yapmışşş... ederse isabet olur zaten. ben sana sölim yoksa bugün biter yarın gene aynı şeylere başlar. bak bakalım görümcen hergün gelebiliyo mu sonra. ayağını kesecen kuzum ayağını kesecen.. belkim bu ayrı evin kapısını açar size...

ah canım benim ah iş yerinden izin almak öle sorun ki daha dün gittim dr ye biliyosun ki. herşey göze batıyo burda ne yapcağımı şaşırdım kafam allak bullak oldu yaaa. benim dr salı günleri sadece canım.uffff ALLAHIM ne olur yardım et

canım benim senin gerçekten değişime değişikliğe ihtiyacın var,bu sene bende çok sıkıldım inan tatil bişey yapmadım ama kurbana 6gün tatilim var değermi değmezmi gitmeye düşünmeden gidicem allah izin verirse çok özledim tam 1 yıl oldu gitmeyeli

dicenki çok kötüyüm filan yapcak bişi yok.. git başkasıda olsa söle durumunu rapor verirler. sanki 1 aylık mı rapor alcan. verir doktorlar durumunu söle. alırsın. ahkeşkem bak vaktin yok. olay sıcakken yapacan gidecen. 10 gün sonra gidersen aynı etkiyi yapmaz.

ahkeşke bencede senin o evden birz uzaklaşman gerek turkuazın dediği gibi başka dr git durumunu izah et pratisyen dr bile rapor yazabiliyor canım anlasın senin ahmak kocanda tehdit olmadığını

eşimin arkadaşı aradı sizin bi sorununuz mu var ne oldu dün buluştuk çok kötüydü hiç konuşmadı yani fırsat olmadı iyimisiniz siz dedi bende hayır dedim ben zaten gidiyorum memlekete dedim haberi bile yok. bi hafta izin aldım dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…