- Konu Sahibi efsuNevfel
-
- #2.821
hayırdır ne oldu ahkeşkem anlat bakalım ben anlatırım daha sonra
dün ki dr mevzusunu biliyosun canım hala o konu. dün eve gittim kv yede dedim zaten beni iyi ki dr ye götürdü burnumdan getirdi bana bunları yaptı dedim yazık oda manyak mı ne bu oğlan allah allah dr bu diyo.
eşim akşam eve geldi hiç konuşmadım zaten dün görümceler yoktu iftarda sonra ezan okunacak işte az kalmış ifter falan yaptık e mutfağı falan topla bu arada eşim uzanıyodu bi baktım tel aldı gitti odaya kapıyı kapattı biraz zaman sonra gittim benim koyu renk kotum kirli mi dedi yoo orada dedim hayırdır dışarı çıkıyorum dedi. hiç adam seni takmıyo bile yaaa.
sinirlendim ne yapmaya çalışıyosun sen ne derdin var beimle kaç günlaerdir yordun beni dedim dengesiz dengesiz konuşmya başladı ben dr ye espiri yapmışım ben ona diyomuşum ya ben senin attığın adımdan seni anlıyorum aslında die oda beni anlıyomuş ne demek bu şimdi dedim cvp yok ütü masası açıktı önümde bana hala espiri falan deyip duruyodu ne espirisi yaaa sen manyak mısın falan dedim bağırdı çağırdı sus sus da bi beni dinle lafımı kesme diye ütü masasını yumrukladı yumrukladı çekti gitti.
bütün günlerimi zindan ettin yaaa mahvettin hayatımı dedim. içimde ne varsa söledim nie taa iftar sofrasında öfkem arttı kv ye soruyo eşim ablamlar nie yok nie giitiler evlerine...
ne dersin ne yaparsın.
hadi sus turkuazım alttan al sen bunu. susup aman canım dedikçe bak ne oluyo adamın soruya bak
amannnnn hala ordamı bu adam ya ne kadarda büyüttü küçücük bir olayı ortada hiçbirşey yok oysaki,canım aklıma acaba yine başka bişeye morali bozukta sanamı patlıyo diye geliyo yoksa bu olayda nevar bu kadar büyütülecek ya,annesi demedimi oğlum haksızsız sonuçta dr tabiki derdini anlatacak vs diye bu erkekleri anlamak gerçekten çok güç ya
Gny kizlar banum site kaynakli sorun var galiba. Dunkiler gorunmuyo.
Ahkeske sen bu kOcani bi kontrol et kimlerle konusuyor geziyor. Ayrica belkim oruc onu sinirli hale getirdi. Cunku aclik insani gerer erkekleri daha cok gerer. Bu adamin gene bi sorunu var ben diyim. Normal degil. Bide sen reddedince iyice gerildi. Erkek o olay ile cok rahatlar. Ya kizim sen bunu ara cnm filan diye konus bakalim. Doksun etegindekiler
aramaycağım hep ben aradım hep ben lafları yedim sonra aradım ne oldu neyin var die ama yok bu sefer aramayacağım da konuşmayacağım da. kimle ve nerde olduğuda umrumda değil inan
bendee bizim evde yaşananları anlatayım size işten geldik oturuyoruz eşimin tlf çaldı arayan kardeşinin kocası görümcemler şuan ist. annesinin yanındalarmı görümceyi bırakıp dönecekmiş gelirken de kaynımı getirip size bırakcam dedi neyse konuştular ben anlamamış gibi sordum ne oldu ne diyo fala diye yarın getirecekmiş kardeşimi onu almaya gidiyorum dedi,bende tebrikler bak organizasyon ne güzel yerini buluyor dedim yine susturmaya çalıştı beni konuşma diyor susmuyorum dedim nereye kadar susucam içimemi atayım senin ve ailenin dengesizliğini dedim ay bana bir patladı üstüme yürüdü elini dişlerini sıkıyor sanamı sorucam kardeşimi çağırırken tabi gelecek kes sesini dedi madem öyle benim fikrimi bile sormaya gerek duymuyosun kardeşinle beraber her işini kendin halledersin söz konusu ailen olunca beni ikinci plana atmandan bıktım artık dedim geçtim odaya yattım aradan yarım saat geçti geldi yanıma yattı sarılıyo bende git başımdan yanlız bırak beni dedim gitmem dedi ne yapmaya çalışıyorsun sen daha yarım saat önce onlar yüzünden üzerime yürümedinmi dedim bak biliyorum haklısın ama ben ne yapayım ben durduk yere davet etmedim babannem yanlış aktarmış tlf annemler göndercez kardeşimde gelecez deyince gelmemi deseydim olurmuydu sabret kendi evimize taşınınca bunların hiçbirini yaşamıcaksın dedi neyse kalktım ben iftar falan yaptık ,sonra camiye gitti geldii,uyumuşum ben ne oldu hala konuşmuyormusun dedi lütfen böyle şeyler yüzünden huzurumuzu bozma ben seni çok seviyorum sen benim canımsın cicimsin vs konuşuyo erkek gözüyle bakma olaylara dedim ne olur senden tek istediğim güleryüz dedi bunu bana çok görme biliyorum ben ailemim haksız olduğunu ama sen babannemin yanında falan konuşunca dayanamıyorum işte ailem atamam satamam dedi neyse tatlıya bağladık en sonunda şaşırdım yani bu kadar alttan almasına
bayyaaa bi tempolu akşam yaşamışsın sende ma sonuç ii olmuş boşver düşünme bazen böle patlamalr oluyo işte. eşinin yanına gelmesi falan ne güzel işte. kaynınada bi çözüm bulursun bi gelsin bakalım.
ahkeşkem bak erkekler çabuk bunalım olurlar. her b.. ka bunalımlar anlayacağın. ayrıca bunun çevresinde akıl hocalarıda olabilir. öle yap çok yüz verme vs gibi söyleyenlerde olabilir. hani sen ayrı ev istiyosun ya onu söylemene mani olma taktiğide olabilir.
ayrıca bu başka bir kız olayıda olabilir ben sana sölim. kimseye güvenmicen. o yüzden kontrol et nerde ne yapıyor diye.. başka kadın girdimi aha tamda böle olurlar. sorun çıksın diye.. o yüzden şimdi aramıcam bilmem ne diyip durma. bırakma sakın arkasını. ara derdin ne ne yapmaya çalışıyosunu sor. bilmiyorum senin çekip gitmenden korkar mı bu adam ama eğer böyle yapacaksan ben daha fazla çekememi söyle. beni epilepsi hastası yaptınız diye de söyle. ezilsin azıcık belkim kendine gelir.
olsun başka kadın kızda olabilir hiç uğraş vermeyeceğim onun için artık. sordumda ne oluyo ne dderdin var yaa ne oluyo diye. bağırıyo ancak ne derdim olacak die valla yazık çok yazık.
dedim dr ye gitmişiz bi ne ile uğraşıyoruz sen ne derdisinden bak bunlar sonunda hasta oldum dedim.adamın g..ünde değil ki yaa ablamlar niye yok diyo
banum senin adına çok sevindim baakk.. seninki iyi işte alttan alıyor ya çok tersleme o alttan alırken sonra ayağını kesersin hiççç gelmezzzz... kardeşi gelince sen gene tavrını koy. gitsin nerde kalıyosa kalsın. evinde kaldırma sakın. gitsin yatsın babaannede. hazır şuan alttan alma durumundaysa söle bizde kalmayacak deee... ben artık çekemiyorum bak sinir hastası oldumm filan de... azıcık hasta psilkolojisine girrrr... g... tü korksun.. bide de sürekli ne üzerime yürüyosun. ne bu böle şiddet eğilimli hareketler. 2 çocuk babasına yakışıyomu ev reisi adama bak kendini kontrol edemiyor... aaaaaaaaaa
ayrıca bundan sonra napıyormuşsun babaanne nin yanında ailesi ile ilgili konuşmuyosunnnn.. ayrıca atması gerekiyosa atacak onun ailesi sadece sen ve çocuklar.. aha bunu o gıcık kocana söyle... gıcık oldum her b.. kta üstüne yürüyor. hastamı manyak mı neee... kafayı yemiş anasına mı çekiyo yaşı ilerledikçe.. tövbe tövbeee. şiddet eğilimli tiplere kıl oluyorum. hani versen kafasını sokarım suya boğarım o derece...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?