- 8 Mayıs 2012
- 6.297
- 904
- 248
- Konu Sahibi efsuNevfel
-
- #3.121
deldimmmmmmmmmmmmmm
hoşgeldin efsunummm...
hoşbulduk canım kimse kalmamış yine sen ve ben
evet öle olmuş bi tanemm.. bende herşey aynı efsunum sen anlat biraz istersen..akşama var mı plan filan, yada misafir..
ayyy benim hayatım aksiyon filmi gibi zaten canımdün öle geçti gitti işte canım
akşama eşimin dayısına gidiyormuşuzhiç gidesim yok
bu arada eşimi aradım arabanın kapısına baktırıyomuş
benle işin yoksa kapat dedi çok kırılıyorum böle olunca
aman git ya evde ne yapcan havan değişir.. iki farklı insan görmek iyidir.. kırılma be efsunum valla hepsi böleler. ararsın niye aradın aramazsın niye aramıyon ilgisiz olursun.. oda zati gergindir.. kız kaza yapınca insan bir süre etkisinden kurtulamaz. ben böle olmuştum ama geçiren herkes çok normal bir süre böle olursun demişti...
aman işte hayat yaaa bakıyomda çocukluğumdan nerden nereye
ne hava değişimi benim için bi bilsenanneanne için geliyolar arada sırada zaten ne farklı insan görmesi yaaaa bakma gerçi eskisi gibi gelmiyorlar benden dolayı kırılmada turkuazım olmuyor işte yüreğim dayanmıyor evet kaza etkisinden kolay çıkılmıyor ama dikkatli kullanmıyor ki hiç neyseeeeee
efsunum senin kocanın şimdi tam böyle deli çağları yaşı gereği...kuzum benim 3-5 seneye biraz daha oturur herşey hayatınızda. zaten evliliğinizde oturur o zamana kadar. evliliğin tam olarak oturması 5 yılmış bu arada. aman tek derdin bu olsun efsunum.. boşver takma o kadar da. seni seviyor değer veriyor yanındaysa her daim emin ol gerisi hikayeee... herkesin eksik yönü yönleri vardır. bunları öle değerlendircen. kullanmaya geldi mi sen ne sölersen söle o kendi bildiğini okur. ama bu kaza onu biraz kendine getirir sen merak etme..
sorma ne deli çağı ne deli çağı... çocuk gibi hala bazen... bencede en az 2 sene daha var malesef evlilikten 5yılımda anca bişey anlicam desene... daha çokkkkk vaktim var yaaaa ben bebeği bu yüzden yarı istemiyorum işte biraz da hayırlısı bakalım
yok canım kendine gelmez o diğer kaza yaptığımızda akıllanır sandım ama yok bacım yokkkk kanı deli benimkinin
efsun herşey zamanla. inan ben 25 de yaratıkla tanışmıştım. yaptıklarıma anlatsam g... tünle gül yane.. ay ne salakmışım diyom. aradan 4 yıl geçti ama işte zamanla anlıyo insan. yani insan ömründe 1 yaşın bile etkisi çokkkkk var.. ama kuzum erkekler geriden geliyo. sen onu 18 yaşında saycan kuzucukumm büyüteceksin onu. babam 65 yaşına ama hala çocuk mesela. annem yok ben büyütüyom onu :)
sorma ne deli çağı ne deli çağı... çocuk gibi hala bazen... bencede en az 2 sene daha var malesef evlilikten 5yılımda anca bişey anlicam desene... daha çokkkkk vaktim var yaaaa ben bebeği bu yüzden yarı istemiyorum işte biraz da hayırlısı bakalım
yok canım kendine gelmez o diğer kaza yaptığımızda akıllanır sandım ama yok bacım yokkkk kanı deli benimkinin
efsun herşey zamanla. inan ben 25 de yaratıkla tanışmıştım. yaptıklarıma anlatsam g... tünle gül yane.. ay ne salakmışım diyom. aradan 4 yıl geçti ama işte zamanla anlıyo insan. yani insan ömründe 1 yaşın bile etkisi çokkkkk var.. ama kuzum erkekler geriden geliyo. sen onu 18 yaşında saycan kuzucukumm büyüteceksin onu. babam 65 yaşına ama hala çocuk mesela. annem yok ben büyütüyom onu :)
Mrh canlarım nasılsınız bakalım ben yeni geldim yemekten oruç değilim hastalandım benim odun yüzünden geç kaldım
öncelikle efsunum çok geçmiş olsun canım benim allah daha beterinden korusun eşine bişey olmamış neyseki
öğlen olanları anlatayım siz bu adama ne diyeceksiniz bakalım,gittim yavrularıma yemek falan yedirdim evi toparladım hazırlandım çıkıcam vestiyerin üstünde bir poşet açtım baktım havlu ve iççamaşırı hazırlamış kendisine kızdım gittim yanına poşeti aldım önüne attım bu ne dedim havuzamı gideceksin başka planlarınmı var tek derdin eğlenmek başka bişey umrunda değil zaten dedim birden yerinden kalktı geldi sarıldı zorla ben hala güzel karımın umrundamıyım beni hala çok sevdiğini biliyorum dedi sarıldı bırakmıyor kahkahalarla gülüyor neyse oturduk bak dedim beni bu hale getiren sensin benim nasıl davranmamı istiyorsan bana öyle davran ben bu evlilikte saygı falan göremiyorum artık söylediğin şeyler yenilir yutulur değil hiç düşünmüyosun benim kırılıp üzüleceğimi etrafına bakıyorum benden başka herkesi mutlu etmeye çalışıyosun ama benim için hiç çabalamıyosun böyle devam etmez bu kendine çekidüzen ver dedim ya sen benim o sözlerime ne bakıyosun ben onları söylerken ciddi değildim neden takılıp duruyosun sen çok hassaslaşmışsın dedi,beni bu hale getiren senin ilgisizliğin dedim yapma böyle diyor beni evliliğimden soğutma dedim çıktım geldim
çok sağol canımmmm
bence yumuşama sakın canım demek et istikrarını bozma sakın adam olacak gibi senin odun ama sen sakın istifini bozma ona karşı az daha sürtsün burnu paşanın bakalım çok güzel şeyler demişsin ağzına sağlık banuşum
yok canım öyle kafasına esince kızıp ağzına geleni söylememeyi öğrenecek ne bu ya sen her lafı söyle sonra ben öyle demek istememiştim de
banumm yani ne komik halde bu kocan farkında mı???? sen ciddiyetini koru sakın bak yüz verme.. hastamı ne yaaa lafa bak söylediğimi takmaaaa.... ay valla sinirden mi ne gülüyom ya söylediklerine.. şaka yane bu kamera şakası gibi... gelecek ayağına o senin ben sana demiştimm... ayrıca evlilikden biri birini soğutacaksa o seni soğutacak farkında değil..
valla turkuazım adamın söyledikleri karşısında delirmemek elde değil ya kız ben dedim ona beni evliliğimden soğutuyosun yapma böyle dedim,birde demezmi yeter artık akşam gel yatağımıza olmuyor böyle diyor,ama varya küçücük bir kıvılcım bekliyormuş yaklaşmak için,ben poşeti önüne atar atmaz başladı sırnaşmaya ama o yaklaştıkca ittim bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?