- Konu Sahibi efsuNevfel
-
- #3.161
banum tecrübelerime dayanarak öle olduğunu düşündüm. annaları akıllarını başından alıyor saçma sapan karı ağzı ile konuşuyorlar.. sonra aklı bi daha gelince aman onlara takılma filan deyip ört bas ediyorlar.. kardeşi de zati anasının dediklerini tetikledi. hani sen çağırmadın filan yaaaa.. anasının dolduruşları aklına gelmiştir kesin. sana içini kusamadığı için bu olayı bahane edip böle patladı bence... bu benim fikrim. sen düşün kendin analiz et ... eminim doğru sonuca varacaksın. çıkar çıkar sende onun seni kırdığın gibi kırılsın anlar belki.
bizim bu zamana kadar kavgalarımızın %90 nı o kadın yüzünden oldu 10 ayda adam tanımayacağım kadar değişti ya gitti gideli o kadar iyiydikki bu tartışmayı yaşadık işte ama benim bu adamı anasından etkilenmemeyi onun yüzünden beni kırmaktan vazgeçmesi gerektiğini öğretmem lazım bir daha yapamasın
banum inş öğretirsin ne diyim ama önemli olan onun bunu yapmamaya karar verip uygulaması. zorla asla yaptıramazsın erkeğe bişey.. ben öğretemedim vazgeçtim bıraktım gerçi bende başka olayında etkisi vardı.. ama ne diyim işin zor 5 yılda bu hale bu halde ise senin çok çabalaman gerekli..
ya canım ilk yıllarda byle değildi annesi geldi 10 ay kaldı olan oldu kadın yüzünden yaşamadığım şeyler kalmadı iki defa annemin evinde aldım soluğu eşimi doldurup resmen üstüme kışkırtıyordu allaha havale ediyorum o kadını allahım benim evimdeki bozmaya kalktığı huzuru kendi yuvasında da bulamasın
bu arada benim kv ile kp ayrı yaşıyorlar.. kv benim yuvamı yıkmaya çabaladı çabası da boşa çıkmadı, onun o yarım akıllı oğlu daaaaahhhhaaa çok yuva yıkar.. ama kv cadısıda boşanma aşamasında.. üzüldüm müüü hayırrrr artık üzülmüyorum.. oda bulur belasını merak etme..
kız küsme burdayız niye görmeyelim canım benim sen uyumaya gidecektin ya ondan bişey yazmadım benkızlar beni gören duyan yok,size iyi akşamlar,küstüm
Gny banum ins bu olay dan sonra iyi olurhersey aklini basina alir. Ama keske biraksaydinda yataga kucaginda goturseydi.ya ama sakin banu hemen sicaklik gosterme surtsun burnu. Coktan haketti bunu.
Bu arada vefam kustu mu ne gelmemis hale. Vefam seni cok balim kusme sakin. Basagriyi diyince oyalamayayim diye yazmadimbak opuyorum barisalim.
Merhaba herkese,
Yukarıda yazdıklarımı okumuşsunuzdur belki, evlilik sonrası bir bunalım, alışamama yaşıyorum sizde de olmuş muydu diye sormuştum ve sizler de çok saolun kendi deneyimlerinizi paylaşmıştınız benimle. anladığım kadarı ile evliliğin ilk aylarında bir çoğumuzda olmuş böyle şeyler. Zamanla alışıldığı ve ilk zamanlar böyle bir bunalım yaşandığı konusunda neredeyse herkes hemfikir.
Şİmdi ben size başka bir şey soracağım, ben hiç böyle evlilik sonrası böyle bir süreç yaşayacağımı tahmin etmiyordum, eşimle 3,5 yıldır beraberdik ve severek isteyerek evlendim. Şİmdi tabi böyle bunalım yaşayınca ya acaba sebebi ne olabilir diye soruyorum durmadan ve bir kaç gündür garip bir hisse kapıldım, galiba kendimce bahane bulmaya çalışıyorum ki son bikaç gündür kapıldığım his çok kötü: ya acaba ben eşimi sevmiyordum da o evlilik telaşında anlamadım, evliliğin hayaline kapıldım, şimdi tüm düğün telaşı bitip sakin kalınca gerçekle mi yüzleştim diyorum. Sonra da saçmalama 30 yaşındasın ve 3,5 yıldır beraberdin öyle olsa anlardın diyorum, ne olur bana diyin ki bizde de zaman zaman oldu o sorgulama, sonra geçiyor, o saçma bir sorgulama, takılma buna geçer o his zamanla.
ne olur, bunları duymaya çok ihtiyacım var....sizde de zaman zaman böyle garip hisler oldu mu?
Merhaba herkese,
Yukarıda yazdıklarımı okumuşsunuzdur belki, evlilik sonrası bir bunalım, alışamama yaşıyorum sizde de olmuş muydu diye sormuştum ve sizler de çok saolun kendi deneyimlerinizi paylaşmıştınız benimle. anladığım kadarı ile evliliğin ilk aylarında bir çoğumuzda olmuş böyle şeyler. Zamanla alışıldığı ve ilk zamanlar böyle bir bunalım yaşandığı konusunda neredeyse herkes hemfikir.
Şİmdi ben size başka bir şey soracağım, ben hiç böyle evlilik sonrası böyle bir süreç yaşayacağımı tahmin etmiyordum, eşimle 3,5 yıldır beraberdik ve severek isteyerek evlendim. Şİmdi tabi böyle bunalım yaşayınca ya acaba sebebi ne olabilir diye soruyorum durmadan ve bir kaç gündür garip bir hisse kapıldım, galiba kendimce bahane bulmaya çalışıyorum ki son bikaç gündür kapıldığım his çok kötü: ya acaba ben eşimi sevmiyordum da o evlilik telaşında anlamadım, evliliğin hayaline kapıldım, şimdi tüm düğün telaşı bitip sakin kalınca gerçekle mi yüzleştim diyorum. Sonra da saçmalama 30 yaşındasın ve 3,5 yıldır beraberdin öyle olsa anlardın diyorum, ne olur bana diyin ki bizde de zaman zaman oldu o sorgulama, sonra geçiyor, o saçma bir sorgulama, takılma buna geçer o his zamanla.
ne olur, bunları duymaya çok ihtiyacım var....sizde de zaman zaman böyle garip hisler oldu mu?
turkişim banuşum günaydın yok yavrum unuttum geçti dün ikidefa yazdım baktım beni kimse iplemiyo hararetli bi şekilde yazışıyosunuz bende bozuldum yane(ama barıştık kuşum
ay buarada size söliceğim bişey var k.vdem manyak kadın ya benim oğlan geçen piknikte bezini alırken(k.vDemde vardı) pipisine kalk kalk diyo aman şaşırdım oğlum sen ne diyosun diye,k.vdemde güldü hatta bişeyler söledi anlamamazlığa geldim,çok ayıp dedim oğluma,daha sonra eşime anlattım durumu bunu annemin ögrettiğini söledim sen yada ben birdaha böle bişey olduğunda müdahale ediyoruz tamammı dedim tamam dedi,dün de k.vdem yemeğe çağırmıştı görümcemler eşimin halası kuzenler baya kalabalık dışarda piknik yaptık çok güzel geçti eğlendik,ordada benim oğlanın bezini alırken yine aynı şeyi yaptı k.vdemde kalsınmı diyince senmi ögretiyosun bunları dedim,yok kendi ezelden diyodu dedim kıvırdı anladı kızdığımı,sonra ben tuttum oğlumu birdaha ağzında böle bişey duymayacağım çok ayıp terbiyesiz söz bu oğlum ancak terbiyesizler söler sen güzel çocuksun dedim,sabır yarabbi dedim ya dengesiz kadın.
barıştıysak sevindim ama hiç küsmedik deseydin daha çok sevinirdimben konu uzar uzadıkça senin vaktin gider diye bişi yazmadım... ayrıca kv nin yanında tavrını koyman iyi olmuş. bugün onu yarın başka bişeyi öğretirdi.. ayrıca kv sapık mı ne ne biçim şey öğretiyo ufacık çocuğa.. hasta mı neee..
turkişim banuşum günaydın yok yavrum unuttum geçti dün ikidefa yazdım baktım beni kimse iplemiyo hararetli bi şekilde yazışıyosunuz bende bozuldum yane(ama barıştık kuşum
ay buarada size söliceğim bişey var k.vdem manyak kadın ya benim oğlan geçen piknikte bezini alırken(k.vDemde vardı) pipisine kalk kalk diyo aman şaşırdım oğlum sen ne diyosun diye,k.vdemde güldü hatta bişeyler söledi anlamamazlığa geldim,çok ayıp dedim oğluma,daha sonra eşime anlattım durumu bunu annemin ögrettiğini söledim sen yada ben birdaha böle bişey olduğunda müdahale ediyoruz tamammı dedim tamam dedi,dün de k.vdem yemeğe çağırmıştı görümcemler eşimin halası kuzenler baya kalabalık dışarda piknik yaptık çok güzel geçti eğlendik,ordada benim oğlanın bezini alırken yine aynı şeyi yaptı k.vdemde kalsınmı diyince senmi ögretiyosun bunları dedim,yok kendi ezelden diyodu dedim kıvırdı anladı kızdığımı,sonra ben tuttum oğlumu birdaha ağzında böle bişey duymayacağım çok ayıp terbiyesiz söz bu oğlum ancak terbiyesizler söler sen güzel çocuksun dedim,sabır yarabbi dedim ya dengesiz kadın.
sanada günaydın vefam
ay küçücük çocuğa öğrettiğine bak ya o çocuk başkasından duymasa nasıl akıl edecek böyle şeyleri
benim kv öğretirdi öyle ayıp şeyleri bir keresinde eşim baya bir sert tepki verdi birdahada yapamadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?