- 8 Mayıs 2012
- 6.297
- 904
- 248
- Konu Sahibi efsuNevfel
-
- #3.201
Çok teşekkür ederim paylaşımların için, ben de içinde bulunduğum ruh hali nedeni ile böyle saçma şeyler kuruyorum diye düşünüyorum ama engel de olamıyorum. İnşallah zamanla geçer ve bu günlerin tadini çıkarabilirim. Çünkü şu an yaptığım hiçbir şeyden keyif almıyorum, sadece annemlerle olduğumda mutluyum :)))
ben eve gidiyorum tukuazım gelince görüşürüz öptüm
Çok teşekkür ederim desteğin için, evleneli henüz 1 ay 1 hafta oldu. İlk günlere nazarana daha iyi sayılırım neyse ki. Ben zaten üniversite için annemlerden ayrı şehire gelmiştim, sonra da iş hayatı derken ayrı şehirlerde olmaya alıştık, ama bu ayrı şehirde de üniversite ve iş hayatı sırasında dayımlarda kalıyordum, onlar da benim annem babam gibiydi. Yani yine aile ortamındaydım. annemler de çok sık gelip gidiyorlar, yani ben de neyse ki şehir değiştirme olmadı. Bir de o olsa bu süreci çok daha zor ve uzun sürede atlatırdım sanırım. Ama inana evlenince annemlerle ayrı şehirde olmak bana daha çok koydu. Hatta eşimle tatil planı yapmak yerine annemlerle falan olmak daha cazip geliyor, sanırım içinde bulunduğum ruh halinden.
ben geldim ama kimsecikler kalmamış
bugün bitermi kızlar ha bitermi gözlerime mandal takıcam açılmıyoooo
ne yaptinnnnnnn müdürrrrrrrrr.............
müdürmüüüüüne yapayım canım işler yoğundu bitirdim sayılır eşimle çocukları annemlere gönderdim bende iş çıkışı gitcem iftardan sonra biraz alışveriş yapayım diyorum kafa dağıtırım hem
canımcım yüzünü yıka istersennn, zaten günün 2/3 ü bitti sayılır. uyumadın mı sen dün. neden böylesin.. oruçlu musun??
vefam uyumadınmı gece
evet oruçlu ve uykusuzum gece 1,30da yattım 3de kalktım 4,30da yattım hemen uyuyamadım 7de de kalktım sersem gibiyim eve gidince yemekleri kardeş yapacak bende bi plav yapıcam ama önce 1saat uyuyacağım.sizin menüler hazırmı bakalım
evet müdürrrrr.... kız müdür gibi kocanı izaha getirmişsin yaaa o aklıma geliyoda alemsin banu yaaa.. kız siz komedi filmi gibisiniz heeee...
bu arada alış veriş yap, benimde yapasım var ama para harcamamamamamamam gerekli ya o bakımdan tutuyorum kendimi....
banuşşş sizin ev olayı ne oldu seçtiğiniz malzemlerler yapılmaya başlandı mııı
vefammm cicim kız sen akşam piknikten sonra ne yaptıın bakemm..
evet müdürrrrr.... kız müdür gibi kocanı izaha getirmişsin yaaa o aklıma geliyoda alemsin banu yaaa.. kız siz komedi filmi gibisiniz heeee...
bu arada alış veriş yap, benimde yapasım var ama para harcamamamamamamam gerekli ya o bakımdan tutuyorum kendimi....
banuşşş sizin ev olayı ne oldu seçtiğiniz malzemlerler yapılmaya başlandı mııı
vefammm cicim kız sen akşam piknikten sonra ne yaptıın bakemm..
evet oruçlu ve uykusuzum gece 1,30da yattım 3de kalktım 4,30da yattım hemen uyuyamadım 7de de kalktım sersem gibiyim eve gidince yemekleri kardeş yapacak bende bi plav yapıcam ama önce 1saat uyuyacağım.sizin menüler hazırmı bakalım
bendede şehriye çorbası nohut plav cacık kadayıf datlısı var:)yani kardeş yapacak yaparsa:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?