"eş,gelin,anne olmak... kadın olmak... işte hayat böyle birşey"

canım inan son yaşanan olayda hiçbir suçum yok ya adam bana öyle lafkar ettiki dur en iyisi geçmişten buluyum yazdığımı

kocalarınızla mevzu konuşurken hata örtülmeyecek cinsden ise örtmeyinn daha kötü duruma düşersiniz.. amaaaaa hatalı davrandıysanız şöle yırtabilirsiniz... HATALI DAVRANMIŞ OLABİLİRİM AMA KONU İLE İLGİLİ HAKSIZ DEĞİLİM diyerekden gene 1 adım öne geçersiniz ............

esirikli banu sende bunu kullansaydın ya arabada sana laf söylerkennn.... bu arada canım sıkkın değil sadece maddiyatımı nasıl ayaralayacam deyeee düşünmekteyim.. babamın evinde yaşamak istemiyorum yaaaa. herşey eskisi gibi olamaz kii... buna mecbur kalmam inş..
vefamm balımm neden yazmıyon kuşumm...

oku bakalım bunu ahkeşkem sen olsan ne yapardın nasıl davranırdın

bitanem yaa hayırlısı olsun rabbim gönlüne göre verir inş. dualarım seninle inş. herşey istediğin gibi olur.

banucum öncelikle çoook geçmiş olsun benimde böle kardşim kaybolmuştu çok kötüydü o yüzden seni anlıyorum. eşin konusuna gelince valla çok sinirlendimm şok oldum haaa. vazgeçtim sölediklerimden ne yapsan haklısın ama sus sadece sus o yok gibi gerçi ben duramazdım ama sen dur

gerçi olabiliyo yaa insan bazen sinirden falan ne dediğini bilmiyo bende eşime hayatımı mahvettin seninle evlendiğime lanet olsun dedim. hatta boşanalım yeter bile demiştim. onsuz nefes alamıyorum halbu ki.

eylüüülll hoşgeldiiinnnn

hoşbuldum canım,sen de hoşgeldin..
fotoğraflara bakıyodum,geçmişi de okudum,geldim..
öncelikle bu mutlu tabloya bayıldığımı söyliyim ne olur bir daha kötü olmasın hiçbişey,bozmayın mutluluğunuzu..
aranızı bu kadar düzeltebilmenize çok sevindim gerçekten..önemli olan tek şey huzurmuş,bunu iyice anlamıştır eşin de..inşallah en kısa zamanda ev ayırırsınız..benden sana tavsiye,bundan sonra sıcak,ilgili ve mutlu ol ahkeşkem! senin ayakların geri geri gitse de onunkilerin de o şekilde olması çok acı.üstelik sebebi sen olursan! sen ona hep gül,ona! diğerleri de canını sıkarsa eşine yordamıyla anlatırsın,biraz daha sakin dikkatli...
yani ben şu fotoğrafları da gördükten sonra herşey boş diye düşündüm,sizin dışınızda herşey boş! ne olursa olsun kendinizi zorlayın çıkın gitsin! değer...Allah nazarlardan saklasın....

çok uzun yazdım ama çok doldum şuanda,değişik hisler..........................

eylüşş hoşgeldin bak bende sana bunu dedimm.. değişik hislerrr... kırgınımım desem kükünüm mü desemmm

bende resimlere bakıyorum da tüylerim diken diken oluyo ne olmuş bize neler yapmışız dedim. çok haklısın ufff bana ne oluyo yaa ağlayıp duruyorum...
sen ne yapıyosun nasılsın özledim yaaa

eylüşş hoşgeldin bak bende sana bunu dedimm.. değişik hislerrr... kırgınımım desem kükünüm mü desemmm

hoşbuldum turkuaz,bi ara üstüste yazdığım mesajlara cevap vermediniz,bu gerçek,başka muhabbetlere devam edip bana yazmayınca öyle dedim ben de...ama elbette küsmedim,küsmek yok! size de yok kocaya da

hoşbuldum turkuaz,bi ara üstüste yazdığım mesajlara cevap vermediniz,bu gerçek,başka muhabbetlere devam edip bana yazmayınca öyle dedim ben de...ama elbette küsmedim,küsmek yok! size de yok kocaya da

peki neden gelmiyosun o zamannn madem küs değilizzz neden gelmiyosunn. halbuki kadeşin gidince üzüldüm ama bi yandan da sevindim kızma sakın. dedim eylüş gelcek hergün ama gelmedinn

elifeyza ben hatırlıyorum seni topic başlarında bayağı bi yazmıştın ama sonra bir anda gittin gelmedin.. katılmak istiyosan hepimizi aramıza alırız seni.. sen yeterki gell

bende resimlere bakıyorum da tüylerim diken diken oluyo ne olmuş bize neler yapmışız dedim. çok haklısın ufff bana ne oluyo yaa ağlayıp duruyorum...

o kadar fazla dolmuşsunki,gittin bir anda! ben çok şaşırdım.."biraz kafa dağıtmaya gitti,sorun yok,gelecek,1 hafta geçecek gelecek" dedim hep..kötü değilsiniz diye düşünmek istedim..çok etkilendim çünkü bu durumunuzdan!! ama bunda da bir hayır aramak gerekir,şimdi herşey daha iyi olsun inşallah..

ben iyiyim..herşey yolunda çok şükür cuma akşamı nkaraya gidicez,onu biraz sıkıntı edip etmeme arasında gidip geliyorum elbette gitmek istiyorum ama ................neyse işte tahmin edersiniz sanırım..öyle...ama iyiyim şükür!

canım ben eşinin gözlerinde sana olan aşkı gördüm baktıkçada baktım resimlerinize rabbim bozmasım mutluluğunuzu,evlilik iki kişinin kusursuz olmasıyla değil birbirlerinin kusurunu hoşgörmesiyle olur böyle sallantılı dönemlerde oluyor herşey dörtdörtlük gitmiyor hayatta sen eşine sıkıca sarıl hiçbişeyin huzurunuzu bozmasına izin verme

peki neden gelmiyosun o zamannn madem küs değilizzz neden gelmiyosunn. halbuki kadeşin gidince üzüldüm ama bi yandan da sevindim kızma sakın. dedim eylüş gelcek hergün ama gelmedinn

bilmiyorum turkuaz bu ara girmek istemedim nete bile..ramazan etkisi belki de,kuvvetsizim,bişey yapasım gelmiyo hiç..

bitanem düşünme diğerlerini yaa sen ank gideceksin onu düşün gerisini boşver rahat olmaya bak yoksa ön yargıyla yola çıkarsın daha kötü olur. ii olmana sevindim inş. ank çok ii geçer

birbirleri kusurunu hoşgörmek aynen bu işte...
amin canım benim amin inş. rabbim hepimize mutluluklar versin. eşlerimizle sevgimizi bağımızı artırsın inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…