- 8 Mayıs 2012
- 6.297
- 904
- 248
- Konu Sahibi efsuNevfel
-
- #3.261
kızlar yaaaaa canım arkadaşlarım benim amin amin valla bencede nazar var diyorum kesin çünkü ogünden sonra olanlar oldu zaten.ama valla çok seviyorum kocamı onun yokluğunda daha çok anladım onsuz ben olamam bensizde o çok korkmuş bensizlikten çok kırılmış canım aşkım yaaa.
kızlar bak kocişleri üzmek falan surat asmak yoook
ahkeşkemmm herkes hem fikir nazar olayına.. demek ki bundan sonra organizasyonunuzu başbaşa yapın gerek yok büyük heyecanlaraaa ... tamam yaptın bitti bi daha herşey sizler içinde kalsınnn
vefam banuşum sizede çok seviyom özlüyorum azıcık konuşmasamm kuzucuklarımm
biz bu aralar bozuğuz biraz
ahkeşkemmm herkes hem fikir nazar olayına.. Demek ki bundan sonra organizasyonunuzu başbaşa yapın gerek yok büyük heyecanlaraaa ... Tamam yaptın bitti bi daha herşey sizler içinde kalsınnn
vefam banuşum sizede çok seviyom özlüyorum azıcık konuşmasamm kuzucuklarımm
canlarım günaydın hepinizeeee ahkeşkem hoş hoş hoşşşşşş geldinnnn kuzucukummmm öpüyorum seni deli gibi özledim bak valla....
haberleerrrr çok hoşuma gitti.... ahkeşke geçmişte yazdıklarıma bak istersen ben demiştim belkide bu bir hayra sebep olup ayrı evin kapılarınımı açacak diye yazdımm...
ohh Rabbim e şükür yol katetmişsiniz... şimdi sen sakın kocanın üstüne gitme. bir süre bişey yokmuş gibi davran aamamamam çok sıcak asla değil. normal ama soğukda durma sakın... bak bu demek ki sen ölçünü bilememişsinnn. ama aslada suçun herşeyini üstüne alma.. sakın biz kadınlar hee eee benimde suçum var heee bende suçluyuum deyip erkekleri aklamayada bayılırızzzz. sakın diyorum ağlamak yok, bol bol dua etcen, için sıkıldı dua et namaz kıl, ibadete yönel ama ayrı ev olayını asla bırakma...
seni koskoca sarılıp öpüyorummm
turkuşim mail baktın mı?
banuşşş adamı patron gibi önüne çektin kızz ne bozuğuuuu düzelcek merak etme oda yola gelcek. en azından benimki gibi suç yükleyip, suçluluk psikolojisine sokmuyorr...
sen müdürlüğü elden bırakma. bu olayı ona unutturma hemen ama bu demek değil hergün sabah akşam hatırlattt. doğru yer mekan ve zaman
yok canım hergün hatırlatmıyorum zaten amam davranışlarım soğuk biraz hala kırgınım ona çünkü
dün annemlerdeydimya uyumuşum geldi kapıyı çaldı uyudunmu yine dedi bende uykudan kalkınca çok sinirli olurum adamı bir azarladım o sinirle uyudum sana zararımı var dedim sonra arabada giderken diyoki herzamanki gibi bir laf söyledim bin tane işittim,ya dedim ne var uyuduysam ne oluyo didişiyoruz hala anlayacağınız
sana vur dedik kızım öldür demedikkk,,, uyuyom de geç ne o öle zararı mı var bilmem neee... ayyy dırdırcı kadın modeli geldi aklımaaa... kısa net öz sakin cevap banuuu.. emin ol bu ona yeter.. adam suçluyum diyo sen öldürüyon.. işte ölçüyü bilmezsen 2 gün sonra gelip ben haksız düştüm demeee.. kocaman kadınsın yaaa
heee baktım ama yazmak istemedim.. çok güzel yaaa agladım bakıncaaa ... ya maşaallah 41 kere ama size yasaklıyom böle şeyleriiii... oturun kendiniz kutlayın yaaa aa...
ya yeniden evlenmişsiniz gibi hissettim.. Allah ım bozmasın mutluluğunuzuuzuuuuu valla bak her akşam sizlere hepinize dua ediyomm. hep aklımdaydın sen ve banuşşşş..
size bişi olunca benim içim acıyooo. ahkeşkem sen sabret bu arada dua et bol bol eşine kendine evine.. dersine adapte olll... alcan Allah ın izniyle yüksek puan ama önce azm edip çalışman lazım..
ayrıcana hiçbir erkeğe asla direterek bişi yaptıramazsınız. tatlı dil tatlı söz güleryüz oldu mu seven erkek herşeyi yapar...
inş Allah ım banada gönülden seven dürüst merhametli vicdanlı bana evine bağlı sadık bir eş nasip etsin inşşş..... Rabbim yuvalarınızı ve huzurlarınızı bozmasın. mutluluğunuz daim olsun inşş..
valla efsun hadi evde kayınvalde falan var anlıyorumda eylüle ne demeli bilmiyorum akşama kadar evde insan bir girer slm verir özletti iyice inş küsüp alınmamıştırbunu eylül ile efsuna yazıyom. artık bizi sürekli yalnız bırakıp gelmezlrse ben küsecem onlaraaa....
özellikle eylüşşş nerde bu kız yaaaaaa.. niye gelmiyooo. acep geçen yazmış ya bana selam vermediniz diye kırıldı mı acep.. ama ben masa başında değildimki verem selam.. yoksa sadece selam değil kucaklayıp öperim onuuu ...
efsunnn kız inş işe başlarsında hayırlısıyla her daim bilgisiyar başınbda olursunn
turkişim ben onu kırgın falan olduğumdan söylemedim uyku sersemliğiyle çıktı ağzımdan ama pişman oldum sonra tabi o pişman olduğumu bilmiyor
buda esirikli kadın modelii...esiriklimisin kızım sen yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?