"eş,gelin,anne olmak... kadın olmak... işte hayat böyle birşey"

kızlar ben eve gidince ince temizlik yapıcam perdeler yıkanacak camlar silinecek koltuklar silinecek kolları sıvamam lazım bugün oruç değilken bu işleri halledeyim oruçluyken hiç yapamam

şekerlerrrr seviyom sizleriii..
vefam menü benim geçen günki ile aynı ama bugün oruç değilim zatii (muayyen günümdeyim). akşama iftara gitcez ya benim bu güne denk geldi sinir oldum zatii. bütün kızlar toplandık yapcağızzz.. ama bu açıdan keyifli

banum ev benim benim olduğu için tapuda benim üzerime.. yaratık bide evden hak istemişti sankim kendi almış. tövbe tövbe ne aç göz dimeee...
yeni ev alıcam kısmetse Allah nasip ederse planımda var.. o da benim üzerime olacakk.. ama korkum şimdi babamın evi yapılıyor ya bu dangalaklar babamdan para aldım diye dedikodu yapıp yeni evde de beni huzurla oturtmayacaklarrr. işte o nu nasıl halledecemmm...neysem önce evimi satmam, sonra ev bulmam sonra kredi çekip almam gerekli bunlara çok var şimdiden düşünmiyim dime..

kızlar ben eve gidince ince temizlik yapıcam perdeler yıkanacak camlar silinecek koltuklar silinecek kolları sıvamam lazım bugün oruç değilken bu işleri halledeyim oruçluyken hiç yapamam

banuş bütün bu işleri bu akşammı yapacaksın,canım sen canının kıymetini hiç bilmiyormusun

banuş bütün bu işleri bu akşammı yapacaksın,canım sen canının kıymetini hiç bilmiyormusun

banuş hepsini bu akşammı yapacaksın valla canım sen canının kıymetini hiç bilmiyormusun

turkiş değişiklik olur yemek senin için bence,bende ezogelin çorba,fırında bütün tavuk,plav salata yapıcam

menü güzelmiş... afiyet olsunn balımmm

banu bencede yavaş yavaş yappp ben öle yaptım, her akşam bi oda temizledim..

ahkeşke sana mail attım gördün müüü ses yok nerdesin kızzz

valla canım bu akşam yapmayı planlıyorum ama yorulursamda bırakırım ne yapayım vefam cumartesi alışveriş falan yapcam evde bişey kalmadı pazarda misafir davet etmeyi düşünüyorum bu işleri bian önce halletmem lazım

allah kolaylık versin balım nediyeyim bende taşıncam diye sallıyorum evi habire ama bu gidişle g...üzerine oturursam şaşırmam kış girmeden bende ince bi temizlik yaparım napalım yada tutarım bi, temizlikçi

ben burdayım daha ama 5 gibi pazara gideriz bizde kv ile

kuşum kıvrışmasın diye astın mı çamaşırlarııı.. neyse git bakalımmm pazara da kaçak seniii... anneanne ne yapıyo efsun vukuat neyim yok mu

bu arada hastaydım ya pantolana çıkmış iftara nasıl gitcem şimdii...

astım astım canım bembeyaz gururla
gitmeden olmuyor canım pazara yaaaa tek gönderemem ya kadıncağızı
anneanne rahatsız bu ara canım yaaa yerinden zorla kalkıyor diliyle vukuatları var arada ama napalım artık bizde gelcez o yaşa demi
ayyyy en sinir olduğum şey yaaaa bendede olur arada ne renk pantoloşun canım inşşallah beyaz yada açık renk değildir
bende genelde üstüne tunik falan giydiğim için kapatıyodu

git git tabe cnm senin kv özü kötü değil zati... ayrı eve çıksan bide daha da iyi görünecekler gözüme ammmaa neysem o haberide duyacağımız gün gelecek ben hissediyorumkot ama belli oluyo üzerimdeki bluz tunik kadar olmasa uzun ama orayı kapatmıyo nasıl geçtiyse.. ben çok olmam normalde ama olmuş işte.. stresten herhal böle oldu

evet değilde aynı evde kötü oluyoruz malesef neyse hayırlısı artıkım
kotta çok belli olmaz genelde ama rengi falan mı açık çok nolcak şimdi
evet stresten olmuştur

mail attım sana cadııı gördün müü

ne maili bana yokmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…