"eş,gelin,anne olmak... kadın olmak... işte hayat böyle birşey"

inşallah bulcaz bi çözüm sen merak etme canım
peki bu kv gelmeden önce nasıldı durumlar yani siz yanlız yaşarken???
ooooo gidiyor yani ne güzel biraz daha sabret o gittikten sonra al karşına kocanı konuş bence bi güzel canım
baksana hep annesi dolduruyor demekki kendi kızları nasılmış melek mi şaşkoloz yaaaa

ohhhh titiz hanımlar temizlikleri yapmış geldiler bende akşam 5 ten sonra yapıyorum temizlik bir yandan yemek bir yandan evin işi diğer taraftan çocuklar derken pilim bitiyor valla...

bu saatte temizlik yapan titiz hanım
benim de ruhum dinlendi,rahatladım ya...ama daha yemek yapmadım:)

temizlik yaptım da geldim..valla rahatladım hee

bende biraz hallettim ama çok iş var daha yaaaa ve keyfim yok hiç yapacak...

bence deminde dediğim gibi canım az daha sabret bak kendi evine de geçeçekmişsin , kv de de gidecek istanbula ondan sonra eşini kendi tarafına çekmeye çalış, bak dedim sana diyordur diye... bence al karşına konuş derim

şu kv bi gitsin,kocanla konuş,sonuna kadar da dinlesin seni,dök içini..kendini benim yerime koy de..konuşmakla olmuyosa yaz..yani iletişime geç,seni anlamasını sağla,anlıcaktır odun olmadığını düşünmek istiyorum..karısısın,çocuklarının annesisin,hak vermeye çalışır inşallah

canım annesi olmadan önce ilk sene çalışmadığı için iş stresi vardı ama diğer yönden bir sorunumuz yoktu nasıl anlatsam aslında iyi bir insandır çevresi arkadaşları tarafından çok sevilir benim kendi ailemde çok sever terbiyeli bir insandır benim bizim bütün kavgalarımız annesi yüzünden yaşanıyor bunu çok iyi biliyorum oğluma doğum yaptım hastaneden çıktık arabada geliyoruz ağustos ayında doğdu oğlum çocuğun banyo konusunda tartıştık banyo yaptırılmazmış yeni doğan bebek eşim tabi annesiyle atıştığım ve ona bişey diyemediği için beni o gün arabada da ağlatmıştı o kadına en ufak bir hakkım varsa helal etmiyorum bana yaşattıkları için

aynen ya bende yapmadım yemek yapmak kolay da bide ne pişircemi bilsem...sen ne pişircen kopya ver azcık datlum ya

bi çorba yapacam o kesin de,hangisi o bile belli değil...bi de kabak var ama yemeğini mi yapsam,mücver mi yapsam bilemiyorum...bi de minik güveçlerim var benim iki tane,onlara et yapıyorum,restoranda yer gibi,bir porsiyon :) öyle bişey de yapabilirim,kocam da istemişti..aa bak yazarken tam şuan karar verdim,onu yapıcam :)))

öğlede karnıyarık falan vardı akşama hafif bişeyler yeriz dedi bizimki ama neee öf başım ağrıdı dşnmekten

öğlede karnıyarık falan vardı akşama hafif bişeyler yeriz dedi bizimki ama neee öf başım ağrıdı dşnmekten

:) zor iş yaaaaaaaaaaa her gün her gün eşin yemek seçmiyosa iyi ama..bulursun bişey yaa,varmış işte yemek,bi çorba yap bi salata tamam işte

benim duygusuz kocam evde yok bu hafta akşam 4 de gidiyor gece 12 de geliyor akşam yemeğini sevgili kayınvaldemle romantik romantik yeriz artık hoş ne yapacağımıda bilimiyorum da dün mantı açmıştık biraz ondan yaparım yanına ne yapsam acaba karar veremedim hala....

Son düzenleme:

sen işteyken sevgili kv napıyo popişni kaldırıp yapsa ya bişyler olmaz mı incileri mi dökülür acaba...neyse seni gazlamış gbi olmayım ya boşver mantının yanına ne yapcan ya bi çorba yetmez mi

ona zıkkımın kökünü pişir..sen de evlatlarınla mantı ye

ay kızlar yakında ev taşıcaz ya zor günler beni bekliyuo çok yorulcam ya ramazandan önce şu taşınma işleri bitse keşke düşünüp duruyrm ya...

ay kızlar yakında ev taşıcaz ya zor günler beni bekliyuo çok yorulcam ya ramazandan önce şu taşınma işleri bitse keşke düşünüp duruyrm ya...

taşınmadan gözünde büyüyo da bi anda yerleşiveriyosun hiç anlamadan...ben bi de başka şehire taşındım,zor oldu ama korktuğum kadar da değil...hallolurrrr,şimdiden onu düşünme aaaaaa!!! daha yorulmadan yorulcam diyo şuna bakk!

demekki sorun kv canım aranızda... annesi gidince içindekileri güzelce dök konuş ama sakın anasını kötüleyecek şeyler sarf etme sizin eviniz yuvanız için güzelce konuş

mumda yak benim gibi

amannnn düşündüğün şeye bak canım yaaa başka dert tasa olmasın yeterki ev kolay iş bence

taşınmadan gözünde büyüyo da bi anda yerleşiveriyosun hiç anlamadan...ben bi de başka şehire taşındım,zor oldu ama korktuğum kadar da değil...hallolurrrr,şimdiden onu düşünme aaaaaa!!! daha yorulmadan yorulcam diyo şuna bakk!

kızlar çıkıyorum,yemek işine girişcem,görüşmek üzere..iyi olun hepiniz,tamam mıııı...hoşçakalınn

başıma gelecekleri blyrum da ondan valla....bu benm 4. taşınmam olcak çok sürer benm yerleşmem çok incelerm eşim de söylenir durur yavaşsın dye aslında yavaş değilim ama çok incelerm

kızlar çıkıyorum,yemek işine girişcem,görüşmek üzere..iyi olun hepiniz,tamam mıııı...hoşçakalınn

hadi bkm kolay gelsin bende bi araştrym netten bu gün ne pişrsem dye ellrimize sağlık afiyet olsun hepimize yemekler löp löp et olsun dermişim...aman olmasın hadi by görüşürüz dostlar

günaydın benim uyuyan prenseslerimmmmm....
bugün herşey gönlünce olsun inşşallahhh....
tüm güzellikler sizi bulsun yapışsın yakanıza....
ben bugün hastenelerdeyim yine bacılar önce hamile olan arkadaşla kontrole gitcez ( oğlan pipisi görmeye gidiom )
sonrada kv de min sonucunu almaya gitcez 11 gibi falan gelmene gerek yok dedi ama olsun...
heee bide gece oturukene '' yarın kv gitcem haberiniz olsun '' dedi eşimle bana....
sende gelirsin efsun yada doktordan sonra beraber gidelim demedi bana
neyseeee hadyen öğleden sonra görüşürük artık işim biterse canlarım
öpüldünüz kocamannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…