- 19 Mart 2012
- 3.869
- 14
- 108
- Konu Sahibi efsuNevfel
-
o kendi istek ve arzusu olursa gelir benim yanıma konuşur sevdiğini söyler ama işi bitince yine eski haline döner aynı evin içinde konuşamayız bile benim le iki çift laf etmez ama annesiyle saatlerce sohbet eder,bana eve geldiği zaman asla canım aşkım hayatım nasılsın demez ama annesini görür görmez hayatım aşkım nasılsın der gün içinde ne yaptığını sorar annesine çok güzel evlatlık yapıyo ama bana kocalık yapamıyor, inan canım onun benim gönlümü alıp almaması artık umrumda değil,bildiği yolda devam etsin bende nereye kadar devam edeceğeni çok merak ediyorum ne yapmak istediğini anlamıyorum,artık bıktım onun bu umursmaz duyarsız en önemliside bana karşı ilgisiz hallerinden.
darlık gelir kız bu durumdan sana demiyor annesine diyor yani hayatım aşkım
canım bak ben günlük tutuyorum mesela içimdikeri yazıyorum güzel bi dinle
sende yaz belki bi gün lazım olur
eşine ne desem bilmiyorum yaaa niye evlenmiş o zmn seninle amaç ne yani dicem olmayacak şimdi
bende düşünmüyo değilim canım günlük tutmayı içimdekileri yazar rahatlarım iyiki sizlerle tanıştım derdime ortak oluyosunuz annemle bile paylaşamadığım konuları sizlerle paylaşıyorum.evet canım annesine bütün güzel sözleri söyler aşkım...hayatım...bitanem....ben bu sözleri duymayı unuttum artıkk
selam kızlarr. bugüne kimse pek iyi başlamamış galiba...
efsun sana geçmiş olsun canım. Allah korumuş..
banu cum sende üzülme dicem ne diyebilirimki başka. senin kocada, aileside benimkine benziyor. o zyüden dicek bişi bulamıyorum. anlıyorum demekten öte gidemiyorum.
aynen canım rahatlarsın en azından paylaşmış olursun kendince bizim olmadığımız anlarda canım
sende iiiki versin canımıniçikocan aynı arkadaşımın kocasından oda önce annesine sorar nasılsın diye .53:
kocan hep böylemiydi canım sonradan mı değişti nasıl oldu ????
canım yok kaldırdım onu. ben pek yatamam öle nomalde. erken kalkarım genelde.
bugün dava vardı boşandık. cuma günü akşamda geldi eşyalarını aldı. az bi eşyası kaldı onuda bu hafta alacak. sadece verdiğim emeklere karşı içim açıyor. diyorum emeğe bakkkk gördüğüm muameleye bak. neyseki çocuk yokmuş, olsa oda arada perişan olacaktı.
Ne demek askım bitanem filan yaa! Bunlar ailece seni deli etmeye mi çalışıyo..kvnin de nasıl hoşuna gidiyodur..ufff sinirler!!
canım yok kaldırdım onu. ben pek yatamam öle nomalde. erken kalkarım genelde.
bugün dava vardı boşandık. cuma günü akşamda geldi eşyalarını aldı. az bi eşyası kaldı onuda bu hafta alacak. sadece verdiğim emeklere karşı içim açıyor. diyorum emeğe bakkkk gördüğüm muameleye bak. neyseki çocuk yokmuş, olsa oda arada perişan olacaktı.
canım genelinde de pek güzel kelimeler kullanmazdı ben seni kalbimde seviyorum dışarı yansıtmaktan hoşlanmam derdi ben de bunu anlayışla karşılardım o zamanlar ama şimdi benim yanımda annesine kullanıpta kendim için söylemediği zaman kendimi değersiz gibi hissediyorum madem sevgini içinde yaşayan bir kişiliksin annene karşıda içinde yaşa yanlış anlamayın kıskanmıyorum ama bende duymak istiyorum,ama benim umudum yok bu adam değişmez
sen bugün öğle arası gördüğüm manzarayı biliyomusun canım eve gittim balkonda oturuyorlar bende mutfaktayım kendime bişeyler hazırladım oğlumda yanımdaydı kahkaha sesleri geliyo sonra eşim yanımdan çocuğu aldı gitti yattı yüzüme bile bakmıyo ,kayınvalde geldi mutfağa hiç konuşmuyo benimle, yüzündede pişkin pişkin bir gülümseme konuşmadan çıktı gitti oda, bende işe geldim tekrar
selam dostlar...bende geciktim bu gün aslında erken kalktım ama pazartesi ev işi çok oluyo öğlede eşim de yemeğe geldi anca grebildim nete..turkuaz boşanmışın ne deyim hyırlısı olsun bunda sonra herşy gnlünce olur inşallh yaşın kaçtı canım benm
hoşgeldin elifeyza..ben de kaldıramıyorum kendimi,ev perişan halde (bana göre ) ama hiçbişey yapasım yok valla
he he he kalpte sevmeyle olmuyo çicek bile sulanmak ister canım...
kıskan canım kıskan niye kıskanmayacan sana demesi gerekeni anasına derken...
konuşuyor musun peki beni kalpten seviyodun da anneni niye böyle seviyorsun diye
yani ona her türlü güze lafı ediyosun diye
için de rahat değildir eminim işler bi tarfta durunca benm başım ağrıyo valla bazen benm de yapasım olmuyo ama yarın misafr gelcek bu gün zar zor yaptım mecbur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?