"eş,gelin,anne olmak... kadın olmak... işte hayat böyle birşey"

hamaratsın bugün efsuncum..benim hiç işim yok bugün,dün herşeyi hallettim,kalmadı bişey :)

temizlik yemek ev işlerini severim ama yalnızken....
yalnız olmadığım için yavaş yavaş yapıyorum bende
çamaşırları katladım, balkonları yıkadım, yemek yedik bulaşıkları topladım makineyi açtım, çamaşır attım o çıkar 1 saate falan bide banyoyu yıkıcam güzelce tamamdır bugünlük

baya bişey yapmışsın az kalmış iyi bari,sonra da uzat bacaklarını otur

ee onca yorgunluğun arkasında haketmişsin arkadaşım dinlenmeyi benden sana bir türk kahvesi:)

sağol canımmm bide fal bakan olsa inanmam ama muhabbet olurdu azcık

şuan aynen ben de o durumdayım:)
ama bi durgunum bugün yaa hayırdır inşallah,memnuniyetsizlik var üzerimde,eşimin başına sarmıyım da,kendi kendime geçsin inşallah

sen=ben zaten canım
sorma dünde bende vardı o gece sürekli soru soruyorum benimkine diyorki efsun sen bana sarcan da bişey mi arıyorsun bende yooooooo dedim havadandır belki bacım yaaa evde dur dur deli olcaz

Ben çalışıyorum iyi de oluyor.. Evde kendimi hasta gibi hissediyorum izinli olunca bile alışkanlık olmuş..

Bir de hiç tanıdığım yok mahallede..

aynı aynıııı :))) durduk yerde saçma sorular soruyorum cevabı beğenmezsem vay haline..
biliyo musun dün gece ben kocişi uyandırdım,sonra 11i geçiyodu dışarı çıktık..porsuk çayını bilirsin,malum Eskişehirin göbeğinden akıyo,bize de çokk yakın,gittik onun kenarına dondurma yedikk,romantik romantik çok güzeldiii

Ben çalışıyorum iyi de oluyor.. Evde kendimi hasta gibi hissediyorum izinli olunca bile alışkanlık olmuş..

Bir de hiç tanıdığım yok mahallede..

mahalleyi geçtim bu şehirde tanıdığım yok ama çalışmıyorum,bebek yapcam ben :))
önce ben istemiyorum,sonra eşim istemiyo,maddi açıdan şükürki ihtiyacımız yok,evdeyim ondan dolayı

naptın ettin uyutmadın adamı yani demi sen yok musun sennn
benimkide geldi çok yorgunmuşşşş tv başına geçti yatsıya kadar
yatsıyı kaldık yattık işte hemen uyudu
bende faceden arkadaşla sohbet ettşm 2 ye kadar

önce ben istemiyorum,sonra eşim istemiyo,maddi açıdan şükürki ihtiyacımız yok,evdeyim ondan dolayı

evinin kadını çocuklarının anası olacak eylüşüm
yap yappppp çifter çifterrrr inşallahhhhhhhhhhhhhhh

e uyutmam tabii ne alaka o saatte,haftasonunun yorgunluğuydu heralde..
seninki geç geldi,haklı adamcağız..ama sen de 2lere kadar ne konuştun,anacım ne çene var sen de vuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!!!

bende eskiden öyleydim canım pazar günleri bile işe gitmek istiyordum

Nasıl yendin bu durumu peki

Hadi hayırlısı inşallah bebişimiz olursa bende bir süre çalışamam herhalde..
Ama bizim ev kredisi borcumuz var , biraz da ondan

e uyutmam tabii ne alaka o saatte,haftasonunun yorgunluğuydu heralde..
seninki geç geldi,haklı adamcağız..ama sen de 2lere kadar ne konuştun,anacım ne çene var sen de vuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!!!

uyutma tabi akşamdan yatmış zaten evet hafta sonunu yorgunluğuydu canım eşimdeki dünde sabahtan tükanına gidince yorgun düştü adamcağız aşkolsun eylüşüm üni. den bi arkadaşla sohbet ettik bi konu vardı da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…