- 7 Mart 2012
- 3.765
- 2.595
- 133
- Konu Sahibi efsuNevfel
-
uyutma tabi akşamdan yatmış zatenevet hafta sonunu yorgunluğuydu canım eşimdeki dünde sabahtan tükanına gidince yorgun düştü adamcağız aşkolsun eylüşüm üni. den bi arkadaşla sohbet ettik bi konu vardı da
Nasıl yendin bu durumu peki
Hadi hayırlısı inşallahbebişimiz olursa bende bir süre çalışamam herhalde..
Ama bizim ev kredisi borcumuz var , biraz da ondan
çalışmak benim genlerimde yok,bünyeme tersbi de inşallah diyo yaaaaa!!!!teker teker Allahım,sen beni duy Allahım,teker teker.......
e tabi bebiş olursa ara verirsin,Allah gönlünüze göre versin,hadi bakalım..
tamam bişey demedim,ağzın var dilin yok
dünya size güzel evdeki bacılarrrr
valla evde olmayı bazen çok istiyom, istediğim zaman kalkmayı özlüyorum, özelliklede kışın soğukda kalkıp işe gitmeyi sevmiyorum.
ama çalışmakda galiba benim kaderim de var, 10 senedir durmaksızınnn çalış çalış çalışş.
offf offf kahve dedinizde kahve falı bakan yok mu hiç aranızda yaaaa
bende bazen evde olmayı çok istiyorum 4 ay doğum izinlerimde ne rahattı ya şuan o kadar yorgun hissediyorum ki kendimi kolum kanadım kırık gibi içimden hiç bişey gelmiyor,turkuaz bende tam 6 yıl oldu aralıksız çalışıyorumm 58 yaşına kadarda çalışcam
valla evde olmayı bazen çok istiyom, istediğim zaman kalkmayı özlüyorum, özelliklede kışın soğukda kalkıp işe gitmeyi sevmiyorum.
ama çalışmakda galiba benim kaderim de var, 10 senedir durmaksızınnn çalış çalış çalışş.
işten çıkıp komple evde durarakşimdi istesemde işe gidemiyorum
ayyyy o kredi işi yiyo bitiriyo zaten insanı yaaaaaa
ay bende özledim evde miskinlik yapmayı yıllar oldu kendim özgürce kendi kendime uyanmayalı,kızlar ben önceden bakıyodum fala ama uzun zamandır bakmıyorum muhabbetine tabi,bi rüya gördüm etkilendim bakmıyorum ondan sonra
Ha ha kolaymış bu durumu yenmek
Evet kredi işi zor ama evliliğimizin ilk yılı diye bi takım borçları atlatmak amaçlı çalışıyorum , şöyle yılbaşından sonra aslında tamamen rahatlamış oluyoruz. Ondan sonra eşim sen bilirsin diyo, ama ne bilim ben bu mahalleye de evde oturmaya da biraz yabaniyimTabi planlara göre olmuyor herşey.. Nasip bebiş olursa belki onu bırakmaya kıyamam evde durmaya da alışırım
offfffffff bu uykuyu nasıl dağıtcam yaaa
eylüşşş kız niye bakmasın ki.
vefa ne gördün rüya anlatsana merak ettim.
efsun kahveyide sevmem içemem 1 saat kaldı neyseki eve gidince ilk iş uyumak istiyorum
efsun kahveyide sevmem içemem 1 saat kaldı neyseki eve gidince ilk iş uyumak istiyorum
uyuyamazsınki:) hem uykun kaçar hem de evde bi sürü şey seni bekler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?