"eş,gelin,anne olmak... kadın olmak... işte hayat böyle birşey"

canım ben o 3 übir aradalarıda içemem kayınvalde evde ya 1 saat çocuklara bak ben yorgunum uzancam derim

eylüşşş kız niye bakmasın ki.

vefa ne gördün rüya anlatsana merak ettim.

ablamla bir akşam fal bakıyoduk kahve içtik,bende yorumluyordum tabi o gece rüyamda o kahve falında çıkan izlerin hepsi elimde yara şeklinde çıkmış gördüm çok acı veriyordu ve çok etkilendim daha bakmadım canım

canım ben o 3 übir aradalarıda içemem kayınvalde evde ya 1 saat çocuklara bak ben yorgunum uzancam derim

niye içemiyon kiii ???? oohhhhh böyle güzel valla canım,

bencede bakma canım boşver sen vefacım

etkilenilmicek gibi değilki,resmen "bakma" denmiş...

canım gerçekten çok kötü bir rüya görmüşsün ben bile etkilendim yanii

niye içemiyon kiii ???? oohhhhh böyle güzel valla canım,

bencede bakma canım boşver sen vefacım

etkilenilmicek gibi değilki,resmen "bakma" denmiş...

canım gerçekten çok kötü bir rüya görmüşsün ben bile etkilendim yanii

ay bende çok etkilendim ve aynı rüyayı kaç kez gördüm oyüzden bakmıyorum bide muhabbetine bakıyorumderken bi bakmışsınız herkes siz bakıyosunuz diye hadi bak bişiy olmaz bak kırma bei bak lafları iyice sıktı bende rüyamı söledim şimdi kimse gık diyemiyo valla

canım benim kıyamam senin eşinde yola gelir merak etme sabır et bakalım canım

sabretmekten başka bişey yapmıcam artık herşeyi akışına bıraktım inan hata bende olsa gider öper özürdilerdim ama ilk adımı ben atmıcam bu sefer anlasın her kırdığında benim onunla barışmayacağımı,inş yola gelir ama hiç zannetmiyorum geleceğini başında böyle bir anne varken oğlunu hatalı olduğuna ikna edeceği yere hala erkekliğe özür dilemek yakışmaz deyip egosunu yükseltiyor.

valla pes senin k.v tam dişli...ama sen erkeğini elinde tutmak için k.v yokken kendine aşılamalısın,bu biraz zaman alır canım ama emin ol su akar yolunu bulur,oda izaya gelir inşallah

valla pes senin k.v tam dişli...ama sen erkeğini elinde tutmak için k.v yokken kendine aşılamalısın,bu biraz zaman alır canım ama emin ol su akar yolunu bulur,oda izaya gelir inşallah

canım inan ne yapacağımı bilmiyorum o yüzden akışına bıraktım adam benimle konuşmuyor o bana küstü sanırım bu yüzden aşılayamıyorum onu benimle konuşmamasının sebebi benden özür dilememesinin sebebi de annesi ''erkekler asla özür dilemez ve ilk adımı atmaz erkek suçlu bile olsa arayı kadın yapar''kayınvaldemin eşime dediği bu ve onun egosunu yükselten daha ağır sözler.zamana bıraktım bende hakkımızda hayırlısı olsun diyorum başkada diyecek bişeyim yok

Son düzenleme:

banum sakın yalnış anlama ama senin kv ve kocanda benimkilere benziyor huy bakımından. seni o kadar iyi anlıyorum ki. yani haklısın ama kv var iken uzatma. bak ben yaptığım hataları sen yapma istiyorum. benimki domuz gibiydi. bi küstümü daha da bitmezdi küsmesi. haklı haksız hep o küserdi.hani klasik erkekler gibi aklına gelincede barışmazdı.domuz gibi inatcı mendeburdu. bende bıraktım ilgilenmedim bir baktım oda bende alışmışız aynı evde küs olmaya. iyi deil işte. bu seferlik affet alttan al. KV cadısı gidince hakkından gel. hadi bitanem dinle sen beni. öptüm bebişim. sen aklınla başedeceksin o kv ile. tamam mı kuşum

bu ay hamile kalıcam diye çok korktummm ama regl geldi çok şükür ama bu hapları yutmaktan sıkıldım

yavrum zamana bırak tabi ama kocanı kendine bağlamasını bil canım,kadının güçlü bir silahı var bunu kullan,emin ol işe yarıyacak,eninde sonunda seni isteyyecek ama suçlayıcı asla konuşma sen deme herşeye bizim için de biz içinde nazını yapa yapa de söle

canım eşim normelde benimle 2 saat bile küs kalmazdı türlü şakalarla gönlümü alırdı daha öncede tartışmalarımız oldu gelir saçımı okşar özür diler kendini afettirirdi ben sadece bu kadar değişmesine ve annesini benden ön plana koymasına kızıyorum ve anlamasını istediğim tek bişey var bu satten sonra annesiyle değil benimle yaşlanacağını bilmesi eğer o beni kaybetmekten korkmuyorsa beni annesine tercih ediyorsa kapı açık,inan söylediği hakaretleri unutamıyorum babanne bile diyorki yavrum ben kaç yıldır bir kavganızı duymadım yazıklar olsun benim gelinime ben ona öyle kayınvaldelik yapmadım geldi geleli aranızı bozup oğlunu sözleriyle kışkırtıyor diyor eğer benim kocam beni 6 yıldır tanımayıpta anasının lafıyla bana bu muameleyi yapıyorsa kendi bilir üzülen de kaybeden de o olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…