- Konu Sahibi efsuNevfel
-
eylüşşş kız niye bakmasın ki.
vefa ne gördün rüya anlatsana merak ettim.
canım ben o 3 übir aradalarıda içemem kayınvalde evde ya 1 saat çocuklara bak ben yorgunum uzancam derim
ablamla bir akşam fal bakıyoduk kahve içtik,bende yorumluyordum tabi o gece rüyamda o kahve falında çıkan izlerin hepsi elimde yara şeklinde çıkmış gördüm çok acı veriyordu ve çok etkilendim daha bakmadım canım
ablamla bir akşam fal bakıyoduk kahve içtik,bende yorumluyordum tabi o gece rüyamda o kahve falında çıkan izlerin hepsi elimde yara şeklinde çıkmış gördüm çok acı veriyordu ve çok etkilendim daha bakmadım canım
niye içemiyon kiii ???? oohhhhh böyle güzel valla canım,
canım benim kahve kokusundan midem bulanıyor 3 ü bir aradalardan da kızıma hamileyken tiksindim bidahada içemiyorumm
hmmm
keşke bende hamiş olsam da herşeyden tiksinsem
kızlar hoşçakalın,iyi bakın kendinize...
niye içemiyon kiii ???? oohhhhh böyle güzel valla canım,
bencede bakma canım boşver sen vefacım
etkilenilmicek gibi değilki,resmen "bakma" denmiş...
canım gerçekten çok kötü bir rüya görmüşsün ben bile etkilendim yanii
kocana yemek hazırlamaya mı kaçtın kızz biz 4 gündür aynı masaya bile oturamadık
canım benim kıyamam senin eşinde yola gelir merak etme sabır et bakalım canım
sabretmekten başka bişey yapmıcam artık herşeyi akışına bıraktım inan hata bende olsa gider öper özürdilerdim ama ilk adımı ben atmıcam bu sefer anlasın her kırdığında benim onunla barışmayacağımı,inş yola gelir ama hiç zannetmiyorum geleceğini başında böyle bir anne varken oğlunu hatalı olduğuna ikna edeceği yere hala erkekliğe özür dilemek yakışmaz deyip egosunu yükseltiyor.
valla pes senin k.v tam dişli...ama sen erkeğini elinde tutmak için k.v yokken kendine aşılamalısın,bu biraz zaman alır canım ama emin ol su akar yolunu bulur,oda izaya gelir inşallah
sabretmekten başka bişey yapmıcam artık herşeyi akışına bıraktım inan hata bende olsa gider öper özürdilerdim ama ilk adımı ben atmıcam bu sefer anlasın her kırdığında benim onunla barışmayacağımı,inş yola gelir ama hiç zannetmiyorum geleceğini başında böyle bir anne varken oğlunu hatalı olduğuna ikna edeceği yere hala erkekliğe özür dilemek yakışmaz deyip egosunu yükseltiyor.
canım inan ne yapacağımı bilmiyorum o yüzden akışına bıraktım adam benimle konuşmuyor o bana küstü sanırım bu yüzden aşılayamıyorum onu benimle konuşmamasının sebebi benden özür dilememesinin sebebi de annesi ''erkekler asla özür dilemez ve ilk adımı atmaz erkek suçlu bile olsa arayı kadın yapar''kayınvaldemin eşime dediği bu ve onun egosunu yükselten daha ağır sözler.zamana bıraktım bende hakkımızda hayırlısı olsun diyorum başkada diyecek bişeyim yok
banum sakın yalnış anlama ama senin kv ve kocanda benimkilere benziyor huy bakımından. seni o kadar iyi anlıyorum ki. yani haklısın ama kv var iken uzatma. bak ben yaptığım hataları sen yapma istiyorum. benimki domuz gibiydi. bi küstümü daha da bitmezdi küsmesi. haklı haksız hep o küserdi.hani klasik erkekler gibi aklına gelincede barışmazdı.domuz gibi inatcı mendeburdu. bende bıraktım ilgilenmedim bir baktım oda bende alışmışız aynı evde küs olmaya. iyi deil işte. bu seferlik affet alttan al. KV cadısı gidince hakkından gel. hadi bitanem dinle sen beni. öptüm bebişim. sen aklınla başedeceksin o kv ile. tamam mı kuşum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?