- 9 Haziran 2012
- 15.512
- 8.653
- 248
- Konu Sahibi efsuNevfel
-
- #4.481
günaydın kızlaaarrrrrr
yine kimse yok
günaydın balımmm nasılsın
efsunum sende gitmişsin((((
slm kızlar belkı hatırlayınız vardır..cocugumuz olmuyrdu tup bebek yptrmk ıcın kayınvalıdemın yanına gecmeye karar vermıstık zaten yetrnce borc vardı bıde tup ıcın kredi cekınce ısın ıcınden cıkamadım 2 aydır k.valıdenın yanındayın tedavımı yaptrdm ve 3 gun once hamıle oldugumu ogrendımk.valıdeyı sorarsınız hıc anlasamıyrz hatta sınır oluyrm bebegımız dogsun onuda alıp ayrı eve cıkıcaz o zmna kadrda para brktrcz benden haberler bole kendınıze ıyı bakın
artık kimse toipice girmiyor( önceden hersabah hevesle açardım herkes burda olurdu sohbetimiz muhabbetimiz çok güzeldi,şimdi öyle kopulduki içimden girmek gelmiyor çünki kimse yok ((
nasılsın neclasucum bebiş nasıl ???
çok şükür iyiym cnm.kv de kaldım 1 hafta..darılıyo sonra...şimdide annemdeyim..24 nde kontrolmz var.İNŞALLAH bebişimiz iyidir bende evime giderim.özledim çünkü....sürekli yattığım için buraya giremiyorum fazla..bazen hemen açıp kapatıyorum tekrardan.sizler nasılsınız.özledim sizle dertleşmeyi...öptüm hepinizi...
inşallah iyidir de gecersin evine bi an önce canım ya zordur evine alışıp başka yerde kalmak...
yat yat dinlen canım sen, valla dertleşmeyi bende özledim çok ihtiyacım bu ara ama kimsecikler yok gördüğün gibi melasef canım bende seni kocaman öptüm canımmmmmn dikkat et ikinizede
nasılsın efsuncuğum . ahkeşke senelik izne çıkmıştı canım sınava çalışmak için ,banu gelmiyor bayadır merak ettim aslında banuyu eşiyle arayı düzeltebildimi acaba vefa yoğun sanırım bugünlerde haftaya toplanır herkes yine burda olur canım . neclasu ALLAH bebeğinizi analı babalı büyütmeyi nasip etsin canım . hayırlısıyla tez zamanda kucağına alırsın İNŞALLAH
günaydın nazcım nasıl olam aynı devam yaşamaya
hmmm ben niye okumadım ahkeşkemin senelik izne çıktıgını yaaawww gözümden kaçtı demekki
banuşumu bende çok merak ediyorum neden gelmiyor acaba diye
vefam da yogun demekki gelir
sen nasılsın canım ne var ne yok
bende iyiyim canım hamdolsun . hep aynı şeyler işe gel eve git başka bişey yok canım . banuyu bende merak ettim . sen nasıl alışabildin mi işyerine . evde durumlar nasıl anladığım kadarıyla canın sıkkın biraz
aynen yaaa hayat monoton oldu sabah işe git akşam eve gel...
banu bi ara girdi çıktı önceki gün mail de attım ben ona ama cevap yok daha
evde kv ile sıkıntı yok idare etmek zorunda oldugum için takmama modunu kullanıyrm
eşimle konuşmuyorum bu ara pek ona kırgınım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?