"eş,gelin,anne olmak... kadın olmak... işte hayat böyle birşey"

slm kızlar belkı hatırlayınız vardır..cocugumuz olmuyrdu tup bebek yptrmk ıcın kayınvalıdemın yanına gecmeye karar vermıstık zaten yetrnce borc vardı bıde tup ıcın kredi cekınce ısın ıcınden cıkamadım 2 aydır k.valıdenın yanındayın tedavımı yaptrdm ve 3 gun once hamıle oldugumu ogrendım k.valıdeyı sorarsınız hıc anlasamıyrz hatta sınır oluyrm bebegımız dogsun onuda alıp ayrı eve cıkıcaz o zmna kadrda para brktrcz benden haberler bole kendınıze ıyı bakın

hoşgeldin canım
gözünaydın çok sevindim yaşasın sonunda topiğe bi bebek geliyor
olursun canım tabi canım kendi evindeki gibi olmaz kv ile aynı evde olmak
ama sabret bebeğini kucağına alana kadar kafaya takma görme hiçbişeyi bebeğin için
arada gir yine özletme kendini canım sende bebişinle kendine ii bak

çok saol efsuncum valla sabredıyoruz zten bunca seye bebegım için katlandım sımdı benımle yaa kaynana cokda tın yanı=)
kıskanc sey ya benle yarısıyor resmen bızı 1dk yalnız bırakmıyr herseyden haberı olsun ıstıyor sınır sey kendı capında uzun vadelı planlar yapıyo bılmıyokı bız kalıcı degılız

artık kimse toipice girmiyor( önceden hersabah hevesle açardım herkes burda olurdu sohbetimiz muhabbetimiz çok güzeldi,şimdi öyle kopulduki içimden girmek gelmiyor çünki kimse yok ((

artık kimse toipice girmiyor( önceden hersabah hevesle açardım herkes burda olurdu sohbetimiz muhabbetimiz çok güzeldi,şimdi öyle kopulduki içimden girmek gelmiyor çünki kimse yok ((

günaydın topraaam
aynen benimde yaaaa bakıyorum kimsecikler yok canım sıkılıyor ben çıkıyrm sen geliyosun
msn adresini mail at eklim seni canım bi tek seninki yok bende
kızlarıda merak ediyorum heee
eylül tatildede ahkeşkemle banuş nerdeeee

hatuncuklar noldu size yaaaaa nerelerdesiniz ???
herkes nerelere kaçtı böleeeee nirdesinizzzzzzzzzzzzz
küstük mü yoksam yaaaawwww benim haberim mi yokkkk

nasılsın neclasucum bebiş nasıl ???

çok şükür iyiym cnm.kv de kaldım 1 hafta..darılıyo sonra...şimdide annemdeyim..24 nde kontrolmz var.İNŞALLAH bebişimiz iyidir bende evime giderim.özledim çünkü....sürekli yattığım için buraya giremiyorum fazla..bazen hemen açıp kapatıyorum tekrardan.sizler nasılsınız.özledim sizle dertleşmeyi...öptüm hepinizi...

inşallah iyidir de gecersin evine bi an önce canım ya zordur evine alışıp başka yerde kalmak...
yat yat dinlen canım sen, valla dertleşmeyi bende özledim çok ihtiyacım bu ara ama kimsecikler yok gördüğün gibi melasef canım bende seni kocaman öptüm canımmmmmn dikkat et ikinizede

nasılsın efsuncuğum . ahkeşke senelik izne çıkmıştı canım sınava çalışmak için ,banu gelmiyor bayadır merak ettim aslında banuyu eşiyle arayı düzeltebildimi acaba vefa yoğun sanırım bugünlerde haftaya toplanır herkes yine burda olur canım . neclasu ALLAH bebeğinizi analı babalı büyütmeyi nasip etsin canım . hayırlısıyla tez zamanda kucağına alırsın İNŞALLAH

günaydın nazcım nasıl olam aynı devam yaşamaya
hmmm ben niye okumadım ahkeşkemin senelik izne çıktıgını yaaawww gözümden kaçtı demekki
banuşumu bende çok merak ediyorum neden gelmiyor acaba diye
vefam da yogun demekki gelir

sen nasılsın canım ne var ne yok

bende iyiyim canım hamdolsun . hep aynı şeyler işe gel eve git başka bişey yok canım . banuyu bende merak ettim . sen nasıl alışabildin mi işyerine . evde durumlar nasıl anladığım kadarıyla canın sıkkın biraz

aynen yaaa hayat monoton oldu sabah işe git akşam eve gel...
banu bi ara girdi çıktı önceki gün mail de attım ben ona ama cevap yok daha
evde kv ile sıkıntı yok idare etmek zorunda oldugum için takmama modunu kullanıyrm
eşimle konuşmuyorum bu ara pek ona kırgınım

İNŞALLAH eşinle aran düzelir kırgınlığında geçer en kısa zamanda . aynı evde olunca zamanla çoğu şeyi takmamaya alışıyor insan bende son zamanlarımda takmamaya başlamıştım evde olanları .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…