- 19 Mart 2012
- 3.869
- 14
- 108
- Konu Sahibi efsuNevfel
-
- #4.501
inşallah eşinle aran düzelir kırgınlığında geçer en kısa zamanda . Aynı evde olunca zamanla çoğu şeyi takmamaya alışıyor insan bende son zamanlarımda takmamaya başlamıştım evde olanları .
beni anlamadıktan sonra düzelmesin boşver canım
takmamaya alışıyor ama kendini mutlu etmek için bence nazcım
huzursuz olmak istemiyorum artık başkaları için
ahhh bu erkekler neden anlamazlar bizleri .evet canım hep başkları yüzünden huzursuz oluyoruz . sen daha değerlisin onun için hiçkimse için kendini üzme canım . bende taka taka miğde hastası oldum taktıklarıma bişey oldumu hayır olan benim sağlığıma oldu . herşeyden önce sen ve senin sağlığın önemli bunu unutma
çok yüz verdiğimiz için böleee oluyo bence
valla ben bayadır degerli oldugumu hissedemiyorum ondan kırgınlığım
bende hasta olmaya başlayınca takmamaya başladım zaten nazcım baktım olmuyor...
yeni farkettim bunu zaten canım sağol...
bundan sonra herkese çokta tın modundayım eşime bile...
bu ayda hasta oldum bebek yok yine...
hayırlısı olsun canım ALLAH hayırlı zamanda nasip edecektir bebeğini . mevlam neylerse güzel eyler . bizde bebek düşünüyoruz artık önce bu ay gidip bir doktor kontrolünden geçicem sonrasında folikasit kullanma başlıycam ve tabi benim biraz kiloda vermem lazımeşim ilk zamanlar beni hiç anlamıyordu hep kavga ediyorduk kavgasız bir günümüz geçmezdi . sonrasında ben 2 kere sinir krizi geçirince çok korktu ondan sonra bana daha çok sahip çıkmaya başladı . şimdi hamdolsun çok iyiyiz ALLAH bozmasın İNŞALLAH .
günaydın arkadaşlar nasılsınız
baya uzun zaman oldu giremedim nüfus sayımımız vardı çok yoğunduk arada açtım tam yazıcam bir iş çıktı neyseki bitirdik burdayım artık siz neler yaptınız nasılsınız çok özledim sizlerle sohbet etmeyi
biz iyiyizde seni çok merak ettik bizde canım valla yaaaaa
iyisindir inşşşallaahhhhh
bizde seni çokkkk özledikkkkk
iyiyim canım gayet iyiyim şükür bir sorun problem yok oğlum hastalanmıştı oda iyileşmeye başladı eşimle sorunları hallettik artık daha özenli davranıyor inş hep böyle devam eder sen nasılsın bu arada
valla bazen üzülüyorum bazen üzülmüyorum bebek için kafam çok karışık
folikasit mutlaka kullan canım doktorda tavsiye edecek zaten onu sana bi git bakalım ne diyecek
kaç kiloson ki canım çok mu ?
bizimde genelde tartışmasız geçmezdi ama şimdi ben umursamıyorum pek o yüzden gerek duymuyorm tartışmaya
iii olmuş o zmn kocana canım yaaa başka türlü anlamıyorlar çünkü
amin canım bozmasın inşşallahhhh
günaydın arkadaşlar nasılsınız
baya uzun zaman oldu giremedim nüfus sayımımız vardı çok yoğunduk arada açtım tam yazıcam bir iş çıktı neyseki bitirdik burdayım artık siz neler yaptınız nasılsınız çok özledim sizlerle sohbet etmeyi
günaydın banu senin adına sevindim canım herşeyin düzelmesine . oğlunada çok geçmiş olsun
kilom 66 canım boyuma göre fazla ve bu kiloyla hamile kalırsam tam bir top şeklini alırım hamilelik kilolarıyla
sağol nazcım çok teşekkür ederim rabbim kimsenin yuvasından huzuru sağlığı eksik etmesin kızımıda anaokuluna yazdırdık pazartesi günü beraber okula gittik çok güzel bir duyguydu haftaya pazartesi devam edecek öğretmeni hala izindeymiş okul için can atıyo
bende çok diyeceksin sandım nazcım yaaaaa bende 54 üm ama benimde boyum çok kısa bende topiş olurum bencetakma boşver
oooo okullu oldu artık he ne güzel yaaa
evet canım okullu artık çok heycanlıyız çok farklı bir duygu büyüdüğünü okula gidince dahada hissettim
ilk cim topiğimize hoşgeldin.ayrıca bi anne adayı olarak yazdıklarından çok etkilendim..banada diyolar amann hayatını yaşasaydın daha çok gençsin..yada..şimdi istediğin kadar uyu.uykusuz geceler çok yakın çok ararsın bu günlerini deselerde...bn şimdiden düşünüyorumda bütün bunları yaşamaya değer...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?