"eş,gelin,anne olmak... kadın olmak... işte hayat böyle birşey"

beni anlamadıktan sonra düzelmesin boşver canım
takmamaya alışıyor ama kendini mutlu etmek için bence nazcım
huzursuz olmak istemiyorum artık başkaları için

beni anlamadıktan sonra düzelmesin boşver canım
takmamaya alışıyor ama kendini mutlu etmek için bence nazcım
huzursuz olmak istemiyorum artık başkaları için

ahhh bu erkekler neden anlamazlar bizleri .evet canım hep başkları yüzünden huzursuz oluyoruz . sen daha değerlisin onun için hiçkimse için kendini üzme canım . bende taka taka miğde hastası oldum taktıklarıma bişey oldumu hayır olan benim sağlığıma oldu . herşeyden önce sen ve senin sağlığın önemli bunu unutma

çok yüz verdiğimiz için böleee oluyo bence
valla ben bayadır degerli oldugumu hissedemiyorum ondan kırgınlığım
bende hasta olmaya başlayınca takmamaya başladım zaten nazcım baktım olmuyor...
yeni farkettim bunu zaten canım sağol...
bundan sonra herkese çokta tın modundayım eşime bile...
bu ayda hasta oldum bebek yok yine...

hayırlısı olsun canım ALLAH hayırlı zamanda nasip edecektir bebeğini . mevlam neylerse güzel eyler . bizde bebek düşünüyoruz artık önce bu ay gidip bir doktor kontrolünden geçicem sonrasında folikasit kullanma başlıycam ve tabi benim biraz kiloda vermem lazım eşim ilk zamanlar beni hiç anlamıyordu hep kavga ediyorduk kavgasız bir günümüz geçmezdi . sonrasında ben 2 kere sinir krizi geçirince çok korktu ondan sonra bana daha çok sahip çıkmaya başladı . şimdi hamdolsun çok iyiyiz ALLAH bozmasın İNŞALLAH .

günaydın arkadaşlar nasılsınız

baya uzun zaman oldu giremedim nüfus sayımımız vardı çok yoğunduk arada açtım tam yazıcam bir iş çıktı neyseki bitirdik burdayım artık siz neler yaptınız nasılsınız çok özledim sizlerle sohbet etmeyi

valla bazen üzülüyorum bazen üzülmüyorum bebek için kafam çok karışık
folikasit mutlaka kullan canım doktorda tavsiye edecek zaten onu sana bi git bakalım ne diyecek
kaç kiloson ki canım çok mu ?
bizimde genelde tartışmasız geçmezdi ama şimdi ben umursamıyorum pek o yüzden gerek duymuyorm tartışmaya
iii olmuş o zmn kocana canım yaaa başka türlü anlamıyorlar çünkü
amin canım bozmasın inşşallahhhh

biz iyiyizde seni çok merak ettik bizde canım valla yaaaaa
iyisindir inşşşallaahhhhh
bizde seni çokkkk özledikkkkk

biz iyiyizde seni çok merak ettik bizde canım valla yaaaaa
iyisindir inşşşallaahhhhh
bizde seni çokkkk özledikkkkk

iyiyim canım gayet iyiyim şükür bir sorun problem yok oğlum hastalanmıştı oda iyileşmeye başladı eşimle sorunları hallettik artık daha özenli davranıyor inş hep böyle devam eder sen nasılsın bu arada

Son düzenleme:

Rabbim bozmasın inşşallahhhhhh banum yaaaa sevindim senin adına valla oku arada kocanı bence nazar değmesin
bende yuvarlanıp gidiom işte

kilom 66 canım boyuma göre fazla ve bu kiloyla hamile kalırsam tam bir top şeklini alırım hamilelik kilolarıyla

günaydın banu senin adına sevindim canım herşeyin düzelmesine . oğlunada çok geçmiş olsun

günaydın banu senin adına sevindim canım herşeyin düzelmesine . oğlunada çok geçmiş olsun

sağol nazcım çok teşekkür ederim rabbim kimsenin yuvasından huzuru sağlığı eksik etmesin kızımıda anaokuluna yazdırdık pazartesi günü beraber okula gittik çok güzel bir duyguydu haftaya pazartesi devam edecek öğretmeni hala izindeymiş okul için can atıyo

kilom 66 canım boyuma göre fazla ve bu kiloyla hamile kalırsam tam bir top şeklini alırım hamilelik kilolarıyla

bende çok diyeceksin sandım nazcım yaaaaa bende 54 üm ama benimde boyum çok kısa bende topiş olurum bence takma boşver

oooo okullu oldu artık he ne güzel yaaa

bende çok diyeceksin sandım nazcım yaaaaa bende 54 üm ama benimde boyum çok kısa bende topiş olurum bence takma boşver

oooo okullu oldu artık he ne güzel yaaa

evet canım okullu artık çok heycanlıyız çok farklı bir duygu büyüdüğünü okula gidince dahada hissettim

evet canım okullu artık çok heycanlıyız çok farklı bir duygu büyüdüğünü okula gidince dahada hissettim

sevincini tahmin etmek isterdim ama malesef bi anne gibi değilde teyze şeklinde anlayabiliyorum seni benimde yegenim gecen yıl başladı kreşe çok mutluydu

merhabalar başlığı görünce buraya yazmak istedim, ben bir anneyim genç bir anne...

kadın olmak çok zormuş hemde çok hele anne olmak büyük işmiş... şuanda göğüslerim fazla sütten şişmiş ve apse yapmış durumda acısı dayanılacak gibi değil ve ben kucağımda bebişim emzirmeye çalışırken içimden bu yazıyı burda paylaşmak geldi..

Ben anne olmasaydım eğer

Topuksuz ayakkabılarla da şık olunabileceğini bilmeyecektim

Hamileliğim esnasında 80'li kilolara kadar çıkıp kendi çapımda ilk defa bir alanda rekorumu kıramayacaktım

O küçücük ellerle renkli kartonlardan yapılmış bir kâğıt parçasının bu kadar değerli olabileceğini öğrenemeyecektim

Kan yapsın diye danadili haşlayıp üzerine yumurta kırıp ağzının tadına da uysun diye çikolatalı pudingle karıştırmak gibi yaratıcılığın sınırlarını zorlayan tarifler keşfedemeyecektim hiç

Su almak için elimde kumanda ile buzdolabını açtığımda kumandayı buzdolabına koyacak kadar ya da evden çıkarken telsiz telefonu çantama atacak kadar kendimden geçmeyecektim

Birinin canı yandığında ötekinin bu acıyı hissedebilmesinin sadece ikiz kardeşlerde olduğunu sanacaktım

Sabahın köründe gözü kapalı mutfağa kadar gidip süt ısıtıp yine gözü kapalı dönme yeteneğini kazanamayacaktım

Üzümün çekirdeklerini tek tek çıkarmak için insanüstü bir uğraşa asla girmeyecektim

Bir insanın gaz çıkarması beni bu kadar mutlu edemeyecekti

Büyüdüğünde arkadaşlarınla birlikte partilerde Süper Anne olarak eğlenmeyi hayal edemeyecektim

Babanla belki daha az kavga edecek ama sevginin evlat denilen başka bir boyutuna giremeyecektik

Sevginin böylesine karşılıksız olanını hiç tadamayacaktım

Telaşsız sevişmenin hayalini kuramayacaktım

Annemi bu kadar çok sevdiğimi anlamayacaktım

Annesinden zorla ayırdılar diye "Uçan Fil Dumbo!" çizgi filminde böğürerek ağlamayacaktım

Geceleri kesintisiz uyuyacak hafta sonunda sabahları istediğim saatte kalkacaktım ama uyandığımda yanağıma konmuş minik ellerin sıcaklığı ısıtmayacaktı yüreğimi

Çantamda sürekli bisküvi ıslak mendil bir adet oyuncak düşer bir yerin kanar diye ayıcıklı yara bandı taşımayacaktım

Acıyı geçiren öpücüğün gücüne inanmayacaktım

385 derece ateş beni de yakıp kavurmayacaktı

Yağmur sonrası çamurlu sularda zıplamanın keyfine varamayacak sen bir lokma daha fazla yiyesin diye kalabalığın ortasında kafamda peçete dansı yapmayacaktım

Sen olmasaydın eğer yaşamın karmaşıklığını unutup tekrar basit yaşamayı öğrenemeyecektim

Sen olmasaydın eğer ben asla "anne" olmayacaktım

Bir çocuk doğduğu anda bir anne doğarmış Bu lafın doğruluğuna inanmayacaktım

ilk cim topiğimize hoşgeldin.ayrıca bi anne adayı olarak yazdıklarından çok etkilendim..banada diyolar amann hayatını yaşasaydın daha çok gençsin..yada..şimdi istediğin kadar uyu.uykusuz geceler çok yakın çok ararsın bu günlerini deselerde...bn şimdiden düşünüyorumda bütün bunları yaşamaya değer...

hoşbuldum canım gerçekten değer sen onu diyenleri takma bebeğinle hayat daha anlamlı, kadını çok değiştiriyor annelik...Allah tamamına erdirsin sağlıkla al yavrunu kucağına inşallah...

bu da benden sana gelsin

Gözlemleyin kadınları; Değişirler hep ;anne; olunca..

Bir metamorfoz belki analık; Tırtılken kelebek olmak

Artık gözleri, elleri-ayakları, akıl ve yüreği tüm âzâları ve dahî hayalleri, tüm vakitleri ve hayata dâir hesapları O;na ait değildir..Karşılıksız-hesapsız ve de gönüllü olarak bağışlar yavrusuna tüm varlığını anne..

ilkcim hoşgeldin aramıza canım çok güzel şeyler paylaşmışsın benimde iki tane yavrum var çok zor çocuk büyütmek çok fedakarlık gerektiyor ama onlar için herşeye değiyor,

bu arada sizlerede günaydın canlar kimseler yok yine nerelerdesiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…