"eş,gelin,anne olmak... kadın olmak... işte hayat böyle birşey"

QUOTE=ayaz1809;26233308]canım ne yaptın eşinle aranızdaki o meseleyi?? soğukmuşsun yapmacıkmışsın ya..ne durumdasınız[/QUOTE]

ya bitanem cvp yazamadım elektrik gitti de. valla hala yapmadım canım. sanki hiçbişey yok gibi hadi ii geceler deyip yatıyorum.
sabah tartıştık ama kıyafetimle uğraşıp duruyo düzgün giyin die bende ne olsun daha ayaaa dedim kıçın hep ortada diyo kıskanşlığığ tuttu yine yani bende valla hiiiiç takmadım daha da sinir oldu bende dedim problem çıkarmak için bahane arama kendine öncedende giyiyodum sorun olmuyoduda şimdi mi sorun oldu demi. yeni fark etmiş beyimiz:) valla sonrada dedim bana tutup yapmacık dedin o yüzden şu saatten sonra umrumda değil sölediklerin dedim ohhh çatladı sinirden.
sonra aradı konuştuk 40 dk. tabiiii boş bende dedim valla benim sınavım var ders çalışacağım şimdi bunlarla kafamı dolduramam zaten hiç destek olmadın bana hiçbi konuda bari önüme taş koyma problem çıkararak dedim.aslında nankörlük ettim böle değil tabi ama ne yapayım sinir etti beni tabiiii şimdi bende onuuuuuuuuu
yaşasınnnn

cumanız mübarek olsun canlarım herkese hayırlı cumalar dualarda buluşmak dileğiyle fıstıklar...
rabbim herkese huzur versin allahım herşeyi gönlünüze göre versin...

slm kızlar ben geldim bu adam ne yapmaya çalışıyor anlamıorum öğlen eve gittim konuşmadık hiç sonra cumaya gitti o gelene kadar bende oğlanı uyuttum uyuya kalmışım geldi uyandırdı beni çıkmak için hazırlanıyorum aniden sarıldı öpmeye başladı itekledim bende daha geçen günki söylediklerini ne çabuk unuttun nasıl bişey yokmuş gibi davranabiliyosun dedim,seni ne kadar çok evdiğimi bilmiyomusun inan sinirden ne yaptımı bilmiyorum ağzımdan çıkanlar yanlıştı ne olur uzatmayalım dedi,bu sefer çok kırdın beni bişey yokmuş gibi davranmamı bekleme dedim adamın umrunda değil yılışıklık yapma derdinde zorla öpüyo falan siz olsanız ne yaparsınız kızlar ben şaşırdım ne yapayacağımı

canım benim işte klasik erkek modelimiz biliyosun ki bişey yok gibi sırnaşırlar. ama boşver o sırnaşsın sen yüz verme eve geldiysem senin için değil çocuklarım için de. bide sor bakalım sinirinin sebebi neymiş hadi bir an sinirliydin anlarım ama daha sonrada laf saymaya devam ettin de sadece sen değil ailecek laf saydınız bana de. nasıl seviyosun beni hem herkese laf söyletiyosun hemde herkesten çok lafta sen sayıyosun hemde hiç hatam yokken de. bu nasıl sevgi anlamıyorum kusura bakma bende sevgi böle tanımlı değil de. senin sevgini geçtim bana saygın kalmamış de çok kırıldım beni çok kırdın üstüme gelme de.
surat asma bıktırma yani ama konuşmada

tmam sinirden demiş olabilirde artık hakim olsun o zmn sinirlerine seni milletede rezil etti sorun çıkarıyo gibi göstererek
madem seviyo seni çocuklarıda o zmn bi ruh sağlığına gidip sinirlerine baktırsın canım hastalık olduysa bu

ya beni en çok şaşırtanda bişey olmamış gibi davranması konuyu açıyorum konuşturmuyo bile tamam kapat konuşupta üzülmeyelim diye ama bu sefer kolay kolay affetmicem onu

canım kusura bakma msn yazamadım başkan çağırdı onun yanına gitmiştim efsunum adam sinirlenince ne söylediğini bilmiyor sonra pişman olup sinirlerinin arkasına sığınıyor ona göre ben bu aralar çok hassasmışım herşeye alınıyormuşum büyütüyormuşum vs vs

zaten boşver banucum hiç açma sen konuyu yabancı gibi davran ona yada evinde misafir gibi buz gibi ol çocuklara mesela hadi canlarım yemek hazır gelin de onada yemek hazır de sadece o kadar anlatabildim mi bilmiyorum burnu sürtsün bakalım bi nasıl sinirlerine hakim oluyo. bide artık sakın sen alışverişe gitme ihtiyaç listesi yap ver eline

bende aynen öyle yapmayı düşünüyorum canım öğlen dedim bundan sonra hiçbişey umrumda değil boşverdim artık ne senden 1 kuruş para isticem nede alışverişle uğraşıcam bunu sen istedin dedim,şuan yabancı gibi davranıyorum ama değişik bir insan bu ne kadar kızgın sinirli olursan ol gelir şımarıklık yapar zorla öper kucağına alır beni zoraki güldürür sonra da barıştığımı unuttuğumu zanneder,çocuk gibi anlayacağın akşam dayımın kızının sözü var beni oraya bırakmalısın dedim bu akşam gitme başbaşa kalalım diyor aklı başka şeylerde hala ama zor bulur anlasın hatasını biraz

ha bu arada babannesi dededi amcası yengesi bütün sülalesi çok rahatsızmış benim aileme sık gidip gelmeme yangesi biz ne kavgalar ettik bir gece annemlerde yatmadım ben diyormuş nasıl soldurulduğunu anlıyormusunuz kızlar bu insanlar beni deli ediyor babannesine çok kızdım kadının ağzında bakla ıslanmıyor herkese duyurmuş ya benim hatalı olduğum ima edilerek tabiiiii

işte buna nefref ediyorum yaa size ne kardeşim ne burnunuzu sokuyosunuz bakalım size burun sokulsa ne olur amaaan boşver bitanem yaaa annene de git tavrınıda yap salllaaaa ne düşünürlerse düşünsünler annen tabi gideceksin. yengende gitmiyosa onun sorunu ona halt yemek düşer kim ki laf sölüyo. boşveeeeer hiç takma takıpda canını sıkma.

bu arada canlar ben yıllık iznimi aldım iki hafta ders çalışmak için. yani iki hafta yokum. sizi çok özleyeceğim ya arada girmeye çalışırım. bana bol bol dua vedin olur mu sınavı kazanmam şart biliyosunuz

Canım benim inşallah başarıyla atlatırsın sınavını atanırsın böylelikle ayrı ev durumu ortaya çıkar sensiz zor geçecek 2 hafta ama olsun sen yeterki güzel bir puan al ve atan

Canım benim inşallah başarıyla atlatırsın sınavını atanırsın böylelikle ayrı ev durumu ortaya çıkar sensiz zor geçecek 2 hafta ama olsun sen yeterki güzel bir puan al ve atan

amin bitanem inşallah. sana dua edeceğim eşinin üstüne çokta gitme olur mu evet çok hatalı ama ona bu hatasını güzelce bildirmen gerek çok dır dır da yapma canım benim. inanıyorum ki oda çok üzgün.
bak şöle düşün olur mu ya hiç sırnaşmasa hem suçlu hem güçlü gibi davransa o kadar yaptığının üstüne bide surat yapıp üste çıksa. bak benim eşim öledir hatalı olduğu zaman sen susuyosun ya o da susar taki sen konuşursan konuşur adamı çatlatır. evlilik olur biliyosun ölümlü dünya kıymet bilerek yaşamak lazım.keşke dememek için.

QUOTE=ayaz1809;26233308]canım ne yaptın eşinle aranızdaki o meseleyi?? soğukmuşsun yapmacıkmışsın ya..ne durumdasınız

ya bitanem cvp yazamadım elektrik gitti de. valla hala yapmadım canım. sanki hiçbişey yok gibi hadi ii geceler deyip yatıyorum.
sabah tartıştık ama kıyafetimle uğraşıp duruyo düzgün giyin die bende ne olsun daha ayaaa dedim kıçın hep ortada diyo kıskanşlığığ tuttu yine yani bende valla hiiiiç takmadım daha da sinir oldu bende dedim problem çıkarmak için bahane arama kendine öncedende giyiyodum sorun olmuyoduda şimdi mi sorun oldu demi. yeni fark etmiş beyimiz:) valla sonrada dedim bana tutup yapmacık dedin o yüzden şu saatten sonra umrumda değil sölediklerin dedim ohhh çatladı sinirden.
sonra aradı konuştuk 40 dk. tabiiii boş bende dedim valla benim sınavım var ders çalışacağım şimdi bunlarla kafamı dolduramam zaten hiç destek olmadın bana hiçbi konuda bari önüme taş koyma problem çıkararak dedim.aslında nankörlük ettim böle değil tabi ama ne yapayım sinir etti beni tabiiii şimdi bende onuuuuuuuuu
yaşasınnnn[/QUOTE]

OKURKEN BİR AN DEDİM BEN Mİ YAZDIM BUNU DİYE=)

canlarım hepinizi çok seviyorum kocaman öpüyorum allah herşeyi gönlünüze göre versin dualarınızda beni de unutmayın ara ara girebilirsem görüşürüz tekrardan öptümmmmm

günaydın iyi hafta sonu canlarım;

ahkeşkem rabbim zihin açıklığı versin tatlım,başarılar bende girecem ama hiç çalışmadım canım,

banuşum erkekler böle canım malesef yüz verme burnu iyiden sürtsün bilsin hatasını

günaydın canım
bende bugün kimse yok diye girmemiştim
aslında konuşmaya çok ihtiyacım var moralim çok bozuk

günaydın canım
bende bugün kimse yok diye girmemiştim
aslında konuşmaya çok ihtiyacım var moralim çok bozuk

hayırdır efsunum bende kimse yok diye çıkmıştım neyin var canım benim,birazdan çıkıcam mesaim bitiyor tatlım ya pazartesi görüşelim öpüyorum canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…