- Konu Sahibi efsuNevfel
-
- #4.441
slm kızlar ben geldim bu adam ne yapmaya çalışıyor anlamıorum öğlen eve gittim konuşmadık hiç sonra cumaya gitti o gelene kadar bende oğlanı uyuttum uyuya kalmışım geldi uyandırdı beni çıkmak için hazırlanıyorum aniden sarıldı öpmeye başladı itekledim bende daha geçen günki söylediklerini ne çabuk unuttun nasıl bişey yokmuş gibi davranabiliyosun dedim,seni ne kadar çok evdiğimi bilmiyomusun inan sinirden ne yaptımı bilmiyorum ağzımdan çıkanlar yanlıştı ne olur uzatmayalım dedi,bu sefer çok kırdın beni bişey yokmuş gibi davranmamı bekleme dedim adamın umrunda değil yılışıklık yapma derdinde zorla öpüyo falan siz olsanız ne yaparsınız kızlar ben şaşırdım ne yapayacağımı
canım benim işte klasik erkek modelimiz biliyosun ki bişey yok gibi sırnaşırlar. ama boşver o sırnaşsın sen yüz verme eve geldiysem senin için değil çocuklarım için de. bide sor bakalım sinirinin sebebi neymiş hadi bir an sinirliydin anlarım ama daha sonrada laf saymaya devam ettin de sadece sen değil ailecek laf saydınız bana de. nasıl seviyosun beni hem herkese laf söyletiyosun hemde herkesten çok lafta sen sayıyosun hemde hiç hatam yokken de. bu nasıl sevgi anlamıyorum kusura bakma bende sevgi böle tanımlı değil de. senin sevgini geçtim bana saygın kalmamış de çok kırıldım beni çok kırdın üstüme gelme de.
surat asma bıktırma yani ama konuşmada
canım kusura bakma msn yazamadım başkan çağırdı onun yanına gitmiştim efsunum adam sinirlenince ne söylediğini bilmiyor sonra pişman olup sinirlerinin arkasına sığınıyor ona göre ben bu aralar çok hassasmışım herşeye alınıyormuşum büyütüyormuşum vs vstmam sinirden demiş olabilirde artık hakim olsun o zmn sinirlerine seni milletede rezil etti sorun çıkarıyo gibi göstererek
madem seviyo seni çocuklarıda o zmn bi ruh sağlığına gidip sinirlerine baktırsın canım hastalık olduysa bu
ya beni en çok şaşırtanda bişey olmamış gibi davranması konuyu açıyorum konuşturmuyo bile tamam kapat konuşupta üzülmeyelim diye ama bu sefer kolay kolay affetmicem onu
canım kusura bakma msn yazamadım başkan çağırdı onun yanına gitmiştim efsunum adam sinirlenince ne söylediğini bilmiyor sonra pişman olup sinirlerinin arkasına sığınıyor ona göre ben bu aralar çok hassasmışım herşeye alınıyormuşum büyütüyormuşum vs vs
zaten boşver banucum hiç açma sen konuyu yabancı gibi davran ona yada evinde misafir gibi buz gibi ol çocuklara mesela hadi canlarım yemek hazır gelin de onada yemek hazır de sadece o kadar anlatabildim mi bilmiyorum burnu sürtsün bakalım bi nasıl sinirlerine hakim oluyo. bide artık sakın sen alışverişe gitme ihtiyaç listesi yap ver eline
ha bu arada babannesi dededi amcası yengesi bütün sülalesi çok rahatsızmış benim aileme sık gidip gelmeme yangesi biz ne kavgalar ettik bir gece annemlerde yatmadım ben diyormuş nasıl soldurulduğunu anlıyormusunuz kızlar bu insanlar beni deli ediyor babannesine çok kızdım kadının ağzında bakla ıslanmıyor herkese duyurmuş ya benim hatalı olduğum ima edilerek tabiiiii
bu arada canlar ben yıllık iznimi aldım iki hafta ders çalışmak için. yani iki hafta yokum. sizi çok özleyeceğim ya arada girmeye çalışırım. bana bol bol dua vedin olur mu sınavı kazanmam şart biliyosunuz
Canım benim inşallah başarıyla atlatırsın sınavını atanırsın böylelikle ayrı ev durumu ortaya çıkar sensiz zor geçecek 2 hafta ama olsun sen yeterki güzel bir puan al ve atan
bu arada canlar ben yıllık iznimi aldım iki hafta ders çalışmak için. Yani iki hafta yokum. Sizi çok özleyeceğim ya arada girmeye çalışırım. Bana bol bol dua vedin olur mu sınavı kazanmam şart biliyosunuz
QUOTE=ayaz1809;26233308]canım ne yaptın eşinle aranızdaki o meseleyi?? soğukmuşsun yapmacıkmışsın ya..ne durumdasınız
günaydın iyi hafta sonu canlarım;
ahkeşkem rabbim zihin açıklığı versin tatlım,başarılar bende girecem ama hiç çalışmadım canım,
banuşum erkekler böle canım malesef yüz verme burnu iyiden sürtsün bilsin hatasını
günaydın canım
bende bugün kimse yok diye girmemiştim
aslında konuşmaya çok ihtiyacım var moralim çok bozuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?