- 19 Mart 2012
- 3.869
- 14
- 108
- Konu Sahibi efsuNevfel
-
- #4.521
efsuncum ne derdin var anlatmak istersen dinlerim..istersen özeldende yazabilirsin..
ilkcim hoşgeldin aramıza canım çok güzel şeyler paylaşmışsın benimde iki tane yavrum var çok zor çocuk büyütmek çok fedakarlık gerektiyor ama onlar için herşeye değiyor,
bu arada sizlerede günaydın canlar kimseler yok yine nerelerdesiniz
hoşgeldin eylüşümmm
çok özledim valla seni
doğum günün kutlu olsun canımmmmmm
son zamanlarda yoğunluğumdan dolayı topiğe giremedim..kimi zaman da girmedim..
görüyorumki eski tadı kalmadı buranın..kimimiz tatilde,kimimiz işinde yoğun,o bu şu..her ne ise girmez olduk,ben de dahil elbette...
ara sıra bişeyler yazılsa da sohbet muhabbet eskisi gibi akıcı,uzun değil..turkuaz da geri dönmedi..ne oldu bize bilmiyorum..
neyse...inşallah herkes iyidir hoştur,mutludur...
yazmasam da arada girip ne var ne yok bakıyorum,sanırım herkes aynı şeyi yapıyo :)
hadi hayırlısı...
iyi baksın herkes kendine...
gerçekten çok güzel bir başlık olmuş
eş olmak kadın olmak anne olmak ve tüm bunların içinde bir biz olmak....
eşimizin bazen iz düşümünden kalan
bazen çocuğumuzdan arta kalan
bazen gelinlikten sıtkı sıyrılan
bazen de inadına çocuk olup şeker diye ağlayan:))
bazen yar, bazen yarda yar arayan
kimi zaman anne kimi zaman eş kimi zamansa bunlardan arta kalan olan.......
hoş bulduk teşekkür ederim
eee ne var ne yok didemcim nasılsın
hayırlı cumalar bu arada
hayırlı cumalar sanada
iyiyim rabbime şükür. biraz bahsedeyim kendimden sizde bahsederseniz sevinirim en azından birbirimizi tanımış oluruz. 23 yaşında bir yıllık evli üni.den sonra biraz çalışan ama evlendiklten sonra ev kadınlığını seçenlerdenim. hayat koşuşturması içinde yuvarlanıp gidiyoruz işte. 10 gün sonra kpss var eşim ona hazırlanıyo onu bekliyoruz bu aralar öyle,
bende sizi tanıyabilirmiyim biraz
bende 25 yaşındayım 1.5 yıllık evliyim canım 4 yıldır muhasebe sektöründe çalışıyorum bende
4. sınıfı bitirmeye çalışıyorum üniden işteaynen hayatla yuvarlanıp gidiyorum bende canım
bende 3 ay evde oturdum iş değişikliği dolayısıyla patladım evde ve 1 ay önce tekrar başladım işe
kayınvalidem ile beraber oturuyorum bu aradabende gircem bi dahaki hafta sonu sınava hadi hayırlısı bakalım
Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşşallahhhh
bu arada henüz bebeğim yok anne değilim daha
evde oturmak ilk başta bana da çok sıkıcı geliyordu ama alışmak çok zamanı mı almadı benim canım böyle daha mutluyum herkesin kendi görüşü tabikayın valide uzaklarda benim 6 saat var aramızda sınavdan sonra atamalar olana kadar orada olacağız gerçi benimde daha yok bebişim rabbim herkese hayırlısını versin umarım seninde sınavın güzel geçer çok yıpranıyoruz ama eğitim sistemi malum naapcan
yalnız oldugunda sıkıcı değil aslında evde olmak ama biriyle beraber oturmak zor kadın gezmeleri falan fıstık bana göre değil pekkendi başıma olsam bende alışırdım sanırım uzak olması daha iii evet herkesin için hayırlısı canım...
evet o kadın gezmeleriiiiilk evlendiğimde bende çok yaşadım çok kasıntılı bir ortm oluyo ya bide herkes senden çok büyük sadece oturup dinliyorsun
mrb kızlar.bn kpss ye giricem haftaya kısmetse.bn ösymnin sitesine girdim sınav yerimi öğrenmek için.kayıttaki şifreyi ve tc nomu yazıyorum.yeni şifre girin diyo.onuda girdim kaç kere.kabul etmedi. rica etsem bn size şifremi yazsam efsuncum sen bakabilirmsn sınav yerime..
sorma yaaaaa bende maruz kaldım biraz ondan
muhabbet edeceğin ortak noktan olmayınca kötü oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?