"eş,gelin,anne olmak... kadın olmak... işte hayat böyle birşey"

aramıza hoşgeldin ilkcim
yazdıkların çok hoşuma gitti benim henüz bi meleğim yok ama yazdıklarını yaşamayı çok istiyorum
tekrar hoşgeldinnnn

günaydın banucummmm
ben burdayım canımmmm
nasılsın

son zamanlarda yoğunluğumdan dolayı topiğe giremedim..kimi zaman da girmedim..
görüyorumki eski tadı kalmadı buranın..kimimiz tatilde,kimimiz işinde yoğun,o bu şu..her ne ise girmez olduk,ben de dahil elbette...
ara sıra bişeyler yazılsa da sohbet muhabbet eskisi gibi akıcı,uzun değil..turkuaz da geri dönmedi..ne oldu bize bilmiyorum..
neyse...inşallah herkes iyidir hoştur,mutludur...
yazmasam da arada girip ne var ne yok bakıyorum,sanırım herkes aynı şeyi yapıyo :)
hadi hayırlısı...
iyi baksın herkes kendine...

valla ben hergün giriyorum yazıyorum bakıyorum eylüşüm kim var kim yok diye giden gider kalan kalar topikte herkesin özgür iradesi

gerçekten çok güzel bir başlık olmuş

eş olmak kadın olmak anne olmak ve tüm bunların içinde bir biz olmak....
eşimizin bazen iz düşümünden kalan
bazen çocuğumuzdan arta kalan
bazen gelinlikten sıtkı sıyrılan
bazen de inadına çocuk olup şeker diye ağlayan:))
bazen yar, bazen yarda yar arayan
kimi zaman anne kimi zaman eş kimi zamansa bunlardan arta kalan olan.......

günaydın didemcim
aramıza hoşgeldin canım senin yazdıklarında çok hoş :)

eee ne var ne yok didemcim nasılsın
hayırlı cumalar bu arada

hayırlı cumalar sanada
iyiyim rabbime şükür. biraz bahsedeyim kendimden sizde bahsederseniz sevinirim en azından birbirimizi tanımış oluruz. 23 yaşında bir yıllık evli üni.den sonra biraz çalışan ama evlendiklten sonra ev kadınlığını seçenlerdenim. hayat koşuşturması içinde yuvarlanıp gidiyoruz işte. 10 gün sonra kpss var eşim ona hazırlanıyo onu bekliyoruz bu aralar öyle,

bende sizi tanıyabilirmiyim biraz

bende 25 yaşındayım 1.5 yıllık evliyim canım 4 yıldır muhasebe sektöründe çalışıyorum bende
4. sınıfı bitirmeye çalışıyorum üniden işte aynen hayatla yuvarlanıp gidiyorum bende canım
bende 3 ay evde oturdum iş değişikliği dolayısıyla patladım evde ve 1 ay önce tekrar başladım işe
kayınvalidem ile beraber oturuyorum bu arada bende gircem bi dahaki hafta sonu sınava hadi hayırlısı bakalım
Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşşallahhhh
bu arada henüz bebeğim yok anne değilim daha

evde oturmak ilk başta bana da çok sıkıcı geliyordu ama alışmak çok zamanı mı almadı benim canım böyle daha mutluyum herkesin kendi görüşü tabi kayın valide uzaklarda benim 6 saat var aramızda sınavdan sonra atamalar olana kadar orada olacağız gerçi benimde daha yok bebişim rabbim herkese hayırlısını versin umarım seninde sınavın güzel geçer çok yıpranıyoruz ama eğitim sistemi malum naapcan

yalnız oldugunda sıkıcı değil aslında evde olmak ama biriyle beraber oturmak zor kadın gezmeleri falan fıstık bana göre değil pek kendi başıma olsam bende alışırdım sanırım uzak olması daha iii evet herkesin için hayırlısı canım...

evet o kadın gezmeleriiii ilk evlendiğimde bende çok yaşadım çok kasıntılı bir ortm oluyo ya bide herkes senden çok büyük sadece oturup dinliyorsun

mrb kızlar.bn kpss ye giricem haftaya kısmetse.bn ösymnin sitesine girdim sınav yerimi öğrenmek için.kayıttaki şifreyi ve tc nomu yazıyorum.yeni şifre girin diyo.onuda girdim kaç kere.kabul etmedi. rica etsem bn size şifremi yazsam efsuncum sen bakabilirmsn sınav yerime..

sınav yerleri açıklanmadı ki şuan canım daha bildiğim kadarıyla
açıklansın bakarım tabiki ne demek hamişim benim
nasılsın bebiş nasıl annesi kaç aylık oldun bu arada canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…