"eş,gelin,anne olmak... kadın olmak... işte hayat böyle birşey"

ben geldim kızlar nasılsınız bakalım hoş bu aralar kimseler yok ya neyse......

didemcim hoşgeldin aramıza canım bende kendimden bahsedeyim 25 yaşındayım çalışıyorum bir kızım bir oğlum var ev iş çocuklar üçgeninde yuvarlanıp gidiyorum iştee bu arada kv uzakta oturuyorum aramızda 12 saat var bu yıl 10 ay bizde kaldı çocuklara bakmak için ömrümden 10 yıl aldı götürdü şimdi rahatım neysekiii

Son düzenleme:

hoş bulduk canım. masallah ne güzel rabbim bu genç yaşta iki tane çocuk bağışlamışkayın valide kafa dengi olunca çok problem olmuyo beraberlik ama kafa uymayınca problem benim kayın validem çok erken evlenmiş bayaa genç iyi anlaşıyoruz şükür bi problemimiz yokta şu komşuya gidelim meselesi yok mu o çok kötü yaaa yoksa bitün gün evde otursak canım sıkılmaz anlayışlıdır sağolsun hakkını yiyemem

ne güzel canım seninki kafa dengiymiş benimkinin bırak kafa dengi olmasını çağ dışında kalmış gibi davranır yaptıklarını duysan ağzın açık kalır
merhabalaaarr ben de burdayımm

hoşgeldin eylülüm nasılsın tatil nasıl geçti
bu arada kızlar vefanın bilgisayarda problem varmış siteye giriş yapamıyormuş haberiniz olsun hepinize çok slm var

inanırım canım bu konuda gerçekten kayın valideler otorite kurmak için biraz katı davranıyo arada çağ farkı oluncada ister istemez görüş farkları anlaşmazlıklar oluyo allah yardımcın olsun canım ne diim sonuçta hepimizin sınavı farklı farklı bu dünyada

ayvaz1809 sende hoş geldin cnm

hoşbuldum banucum,didem sen de hoşgeldin...
banucum tatil güzel geçti ama bitmedi :) haftaya yine gidicem
leyleği havada gördüm sanırsam

bu arada didem kendimi tanıtıyım ben de...25 yaşındayım,bikaç gün sonra 1 yıllık evli olucam çocuk yok henüz..bi de aileler 3,5 saat kadar uzaktalar..burası eşimle benim şehrim :) öyle işteee..

bir de çalışmıyorum,üni mezunuyum ammaa ev hanımı oldum,diplomalı :)

Son düzenleyen: Moderatör:

havalar güzel canım gez toz bi engel yoksa işte en güzeli... çok bi fark yok aramızda bende 1.5 yıllık evliyim ve meslektaşız diplomalı ev hanımlığı konusunda

havalar güzel canım gez toz bi engel yoksa işte en güzeli... çok bi fark yok aramızda bende 1.5 yıllık evliyim ve meslektaşız diplomalı ev hanımlığı konusunda

geziyoruz valla canım..memleketteydik,ailelerin yanında,düğünler vs..güzeldi...şimdi de tatile gidicez başka yere..
meslektaşım!! yaşasın bir ev hanımı daha geldi topiğeee valla canım ben çalışmadım hiç,doğamda yok heralde..ama mezun olur olmaz evlenmeseydim belki bişeyler yapardım..evlenince de eşim de pek taraftar olmadı çalışmama,benim de canıma minnet hesabı :) çok şükür maddi açıdan ihtiyaç da olmayınca durum bu oldu :)

yaaa bende tatil istiyorum ama hayalllllllllll ancakkk

gez toz bebek olana kadar bu kadar gezmeye ne fırsatın olur nede enerjinnnnn hayatın tadını çıkartın

ama onun tadı da başka değilmidir canım gez toz bir yere kadar sonuçta ben mesela çocuğumm olsun bıcır bıcır onu kendim yetiştireyim diye evde oturmayı tercih ettim çok güzel bir duygudur bence davul bu ses uzaktan hoş geliyo yani bilmem

ben de öyle..çocuğu evde ben yetiştireyim diye istiyorum...sözüm banuya değil ama bu çocuk konusunda "şimdi gez çocuk olunca şunu yapamazsın bunu yapamzsın,şöyle zor böyle zor" laflarına kızıyorum...herşeyin zorluğu varken çocuk yetiştirmeye kolay diyemeyiz elbette..ama zorluklarından çok güzelliğini kutsallığını ön planda tutmak lazım gibi geliyo bana...banuşum sözüm meclisten dışarı

kızlaaaarrr...
yemek yapmayı unuttum!!!! yani şöyle bişey,yemek yapmam gerektiğini unuttum! 2 saattir nette orda burda takılıyorum,aklıma bile gelmedi,işimi gücümü yaptım,topladım ettim ama "yemek" diye bişey olduğunu unuttum,şuanda aklıma geldi!!! napsamkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

kızlaaaarrr...
yemek yapmayı unuttum!!!! yani şöyle bişey,yemek yapmam gerektiğini unuttum! 2 saattir nette orda burda takılıyorum,aklıma bile gelmedi,işimi gücümü yaptım,topladım ettim ama "yemek" diye bişey olduğunu unuttum,şuanda aklıma geldi!!! napsamkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

çalışan bayanlara gerçekten senin söylediğin gibi lafım yok tatlım hayat şartları yarın ne olacağını kimse bilemez sonuçta.. annelik çok kutsal bir şey herkes vakit geçirmek ister eminim ama olmaz şartlar el vermez anlarım bu konuda çalışan tüm annelerin bizi yanlış anlamayacağına gönülden inanıyorum
ve ayaza şiddetle katılıyorum

valla tatlım hafif birşeyler yapmak istiyorsan sana tavsiyem güzel bir mercimek çorbası ve biber dolması yapabilirsin fazla vakitte almaz tabi evde ki malzeme önemli

Son düzenleme:
valla tatlım hafif birşeyler yapmak istiyorsan sana tavsiyem güzel bir mercimek çorbası ve biber dolması yapabilirsin fazla vakitte almaz tabi evde ki malzeme önemli

mercimek çorbası 2 gün önce yaptım...
var ya didem,tatilden geldik ve yine gitcez diye eve malzeme almıyoruz,günlük şeyler hemen bitecek şeyler dışında..
hiç olmadı bi makarna yapıcam artık,neyse bakalım..sağol fikrin için

valla durum bende de öyle desem inanmayacaksın şimdi canım bizde eşimin sınavından sonra memlekete gitcez benim evde aynen öyle valla bence buzluğa yap at bişeyler zor zamanda çok işe yarıyo valla ben öyle yapıyorum da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…