- Konu Sahibi efsuNevfel
-
- #4.541
ben geldim kızlar nasılsınız bakalım hoş bu aralar kimseler yok ya neyse......
didemcim hoşgeldin aramıza canım bende kendimden bahsedeyim 25 yaşındayım çalışıyorum bir kızım bir oğlum var ev iş çocuklar üçgeninde yuvarlanıp gidiyorum iştee bu arada kv uzakta oturuyorum aramızda 12 saat var bu yıl 10 ay bizde kaldı çocuklara bakmak için ömrümden 10 yıl aldı götürdü şimdi rahatım neysekiii
hoş bulduk canım. masallah ne güzel rabbim bu genç yaşta iki tane çocuk bağışlamışkayın valide kafa dengi olunca çok problem olmuyo beraberlik ama kafa uymayınca problem benim kayın validem çok erken evlenmiş bayaa genç iyi anlaşıyoruz şükür bi problemimiz yokta şu komşuya gidelim meselesi yok mu o çok kötü yaaa yoksa bitün gün evde otursak canım sıkılmaz anlayışlıdır sağolsun hakkını yiyemem
merhabalaaarr ben de burdayımm
hoşbuldum banucum,didem sen de hoşgeldin...
banucum tatil güzel geçti ama bitmedi :) haftaya yine gidicem
leyleği havada gördüm sanırsam
bu arada didem kendimi tanıtıyım ben de...25 yaşındayım,bikaç gün sonra 1 yıllık evli olucamçocuk yok henüz..bi de aileler 3,5 saat kadar uzaktalar..burası eşimle benim şehrim :) öyle işteee..
bir de çalışmıyorum,üni mezunuyum ammaa ev hanımı oldum,diplomalı :)
havalar güzel canım gez toz bi engel yoksa işte en güzeli... çok bi fark yok aramızda bende 1.5 yıllık evliyim ve meslektaşız diplomalı ev hanımlığı konusunda
hoşbuldum banucum,didem sen de hoşgeldin...
banucum tatil güzel geçti ama bitmedi :) haftaya yine gidicem
leyleği havada gördüm sanırsam
bu arada didem kendimi tanıtıyım ben de...25 yaşındayım,bikaç gün sonra 1 yıllık evli olucamçocuk yok henüz..bi de aileler 3,5 saat kadar uzaktalar..burası eşimle benim şehrim :) öyle işteee..
bir de çalışmıyorum,üni mezunuyum ammaa ev hanımı oldum,diplomalı :)
yaaa bende tatil istiyorum ama hayalllllllllll ancakkk
hımmm.......ne desem bilemedim banuşum....olsun senin de çocukların var desem olur mu :) mesela benim de çocuğum yok :)
gez toz bebek olana kadar bu kadar gezmeye ne fırsatın olur nede enerjinnnnn hayatın tadını çıkartın
gez toz bebek olana kadar bu kadar gezmeye ne fırsatın olur nede enerjinnnnn hayatın tadını çıkartın
ama onun tadı da başka değilmidir canım gez toz bir yere kadar sonuçta ben mesela çocuğumm olsun bıcır bıcır onu kendim yetiştireyim diye evde oturmayı tercih ettim çok güzel bir duygudur bence davul bu ses uzaktan hoş geliyo yani bilmem
ben de öyle..çocuğu evde ben yetiştireyim diye istiyorum...sözüm banuya değil ama bu çocuk konusunda "şimdi gez çocuk olunca şunu yapamazsın bunu yapamzsın,şöyle zor böyle zor" laflarına kızıyorum...herşeyin zorluğu varken çocuk yetiştirmeye kolay diyemeyiz elbette..ama zorluklarından çok güzelliğini kutsallığını ön planda tutmak lazım gibi geliyo bana...banuşum sözüm meclisten dışarı
valla tatlım hafif birşeyler yapmak istiyorsan sana tavsiyem güzel bir mercimek çorbası ve biber dolması yapabilirsin fazla vakitte almaz tabi evde ki malzeme önemli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?