- Konu Sahibi efsuNevfel
-
ay bizde 2 ay sonra 65 bin kredi çekicez ve 80,85 bin ödeyeceğiz allahım sen kolaylık ver inş gözümde çok büyüyo ama bir taraftan da ev sahibi oluyoruz
toprağam üzülme böyle yaaaa dediğin gibi anne var annecik var boşver sen takma kafana kendi bildiğini yap canımıniçi
efsunum memleketimin havasını benim içinde içine çek,suyunu benim içinde iç...izin durumu olsa çekip gidicem ama bu işte 1yılımı doldurmadığım için izin yok bu yaza
oraya gecersem 1 sene sonra ben gıdıyorum dıemem ben burdan esylarımı gtrcem oda ıstmdgm esyaları baskasına vericek onunda kurulu duzenı bozulcak benımde..
esım anlasmassn cıkrs dıo ama ole kolay olmuyor bu işler kaynanaya kalsa gul gıbı gecnırmısız yazın zaten durmam ben dıo nısan mayıs gıbı gdrım eylude gelırım 2 tane daha gelını var onlrada gdrım dıo ama bılyrm basıma kalck hıcbıyere gıtmes..hamıle kalsam esım hıc cıkmaz ayrı eve ya hamıle kalsm en azından bısey dıemez bana kv.sonra dogum cocuk faln derken bnde ustune dusmem o kdr.emeklı parası var sdce baska gelırı yok ıste okmeydanından kıra gelıyor onuda bız alıyoz kırayı oduyos..amannn 2 ucu şey yanıı..ya ıyı dusnumeye calsıyrm ben ezdrmem kendımı onun yanında yatrmda uznrımda sıgraımda ıcerım rahatım yanı ama oraya gecınce bılemem ıste
Hiç gözün korkmasın harcamana dikkat et yeter inşallah tez zamanda ödersiniz canım ya elin evine para ödemektense kendi evinde oturur soğan ekmek yersin
oraya gecersem 1 sene sonra ben gıdıyorum dıemem ben burdan esylarımı gtrcem oda ıstmdgm esyaları baskasına vericek onunda kurulu duzenı bozulcak benımde..
esım anlasmassn cıkrs dıo ama ole kolay olmuyor bu işler kaynanaya kalsa gul gıbı gecnırmısız yazın zaten durmam ben dıo nısan mayıs gıbı gdrım eylude gelırım 2 tane daha gelını var onlrada gdrım dıo ama bılyrm basıma kalck hıcbıyere gıtmes..hamıle kalsam esım hıc cıkmaz ayrı eve ya hamıle kalsm en azından bısey dıemez bana kv.sonra dogum cocuk faln derken bnde ustune dusmem o kdr.emeklı parası var sdce baska gelırı yok ıste okmeydanından kıra gelıyor onuda bız alıyoz kırayı oduyos..amannn 2 ucu şey yanıı..ya ıyı dusnumeye calsıyrm ben ezdrmem kendımı onun yanında yatrmda uznrımda sıgraımda ıcerım rahatım yanı ama oraya gecınce bılemem ıste
eşimle konuştum şimdi bugün kpss den tercih yaptı diyorki '' efsunum bu sefer olacak galiba içime doğdu '' inşallah diyebildim sadece hiç umudum yok çünkü olacağından keşke olsa gideriz kendi düzenimizi kurarız ne güselama hayal tabi yine bu...
gelirsin inşallah canım yaaa hiç üzülme olurmu hadi gülümseeee lütfeennnnn
sızın kaynanalr ne fenaymıs ya hele su tabak olayı cok sasrdım..bızde ole bısey yok yaa 3 senedır grmedım duymdım yenı evlıyken sdce gelıp gelme yuzunden trstmıstık ama ısın ılgnc durumu bn anne dıemyrm
efsun var ya dün aklıma geldi..keşke efsunun kocası memur olsaydı,başka yere giderlerdi,kv-anneanne de gitmezdi onlarla diyee!! daha dün düşündüm durduk yere...ay yoksa olcak mı bana da mı malum olduhadi hayırlısı inşallahhhh
eşimle konuştum şimdi bugün kpss den tercih yaptı diyorki '' efsunum bu sefer olacak galiba içime doğdu '' inşallah diyebildim sadece hiç umudum yok çünkü olacağından keşke olsa gideriz kendi düzenimizi kurarız ne güselama hayal tabi yine bu...
canım benim güldüm inanki,allahıma şükürler olsun eşimi çok seviyorum hatasıyla kusuruyla iyi bir insan aslında dışarda yaşanan hayatlara baktığımda k.vdem yine ii adı k.vde işte işime gücüme karışmaz giyimime kuşamıma karışmaz hep mesafe diyorum ben mesafe olunca ii olur ama eşim bi,zi birbirimize yakın sokunca sorunlar başlıyor
Arkadaşım bekara karı boşamak kolaydır gibi olmasın ama ben kayıvalide ile oturacağıma tedavimi gerekirse bir zaman bekletirim yinede beraber oturmam kendi k.valideni daha iyi tanırsın ama benimki ne zaman gelse biz eşimle boşanma aşamasına geliyoruz . Ayrıca bu anlattığım en basit olay losulaığımda üstüme yürüdü dövüyordu neredeyse daha neler neler
k.valide ile beraber mi oturuyorsun canım
kalbinin temizliği inşallah tutar eylülüm yaaaevet başka şehirde olsak gitmezler bizimle ayrı düzenimiz olur belki arada kalmaya gelirler ama ben ona da razıyım valla sayılı gün gelir geçer giderler... inşşallahhhh malum olmuştur canım yaaaa inşallahhhh bool boolllll dua et canım bana, ben senin bebişine ediyorum ve bu ay oda gelecek gibi hissediyorum ben innşşallahhhh Rabbimin izniyle.... benden bu ayda geçti yine
kızlar kv yemek yiyelim dedi masayı kurdum mumları yaktımo ara size cevap yazayım dedim çabuk döncem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?