"eş,gelin,anne olmak... kadın olmak... işte hayat böyle birşey"

ABOVVVV ne döktürmüşsünüz valla okuyamadım hepsini...
efsunnn iyiyim bende işte iyi kötü diyim anla sen halimi.

vefa yalnış anlama sakında bana kızma. kv ile anneni kıyaslama gibi yapmışsıın. bacım biri seni doğuran ana, diğeride yedi kat el. kocanın anneside olsa el yani. o seni asla canı kanı gibi benimseyemez. çocuğunuzunda bir yanını (senden dolayı el görür) yat kalk Allah a dua etki, annen baban hayatta. insana varlıklarını bilmek bile güzel. ayrıca kv e gidip yemek yeme olayını bence zaten çok yapmamak lazım.kendi evinde peynir ekmek ye daha iyi. en azından huzurlu olursun.

hay Allah tam da yımırtlarken,bi fırsat vermemişler :)
bi dahaki aya bakalım o zaman :)

aynen tam yımırtlıyorum koca yok ortalıkta gerçi bu ay ne zaman olduğunu söylemedim angara davasından dolayı bilse misafir almazdı zaten eve bi daha ki ayada çok var yaaaa... bide iş bulursam nasıl olcak acaba

Eylülcüm ve efsuncum Allah ikinizede sağlık lı hayırlı evlatlar nasip eder inşallah eltim 18 senelik evli olmuyordu dün öğrendik hamile:)

amin canım inşallahh tüm bekleyenlere... ooooooooo ne güzel bir haber bu böyle yaaaa 18 sene sonraaa vvvavvvuuvvvv Rabbiim sağlık sıhhatle doğmasını nasip eylesin inşşalahhhhhh...

yavrular dualarım sizinle allahım annelik duygusunu her kadına tattırsın müthiş bişey,olmayanlara hep dua ediyorum

yavrular dualarım sizinle allahım annelik duygusunu her kadına tattırsın müthiş bişey,olmayanlara hep dua ediyorum

sağol toprağam
annelik duygusu nasıl bi duygu bilmiyorum ama istemek çok farklı hastanede hamile kadın gördükçe dün onlardan birkaçıda biz olaım diye dua ettim hep

amin canım inşallahh tüm bekleyenlere... ooooooooo ne güzel bir haber bu böyle yaaaa 18 sene sonraaa vvvavvvuuvvvv Rabbiim sağlık sıhhatle doğmasını nasip eylesin inşşalahhhhhh...[/QUOTE]

Eltim istemiyordu esasında kaynımın zoruyla yaptılar tüp bebeği eltim yiyip içip gezmeye alışmış ben hamile olduğumda eltim beni aramadı ben yinede dün aradım tebrik için diyorki tuttu ama her an düşebilir....

yani alışmıştır rahatlığa 18 yıldır hanım isteksizmiş zaten her an düşebilir dediğine göre öyle diyeceğini inşallah düşmez bırakmaz yavrum beni desene

efsun şu profiline koyduğun kızlar gibi ikizlerin olsun muuuuu

olsun valla eylülüm ya kız olsun oğlan olsun ikiz olsun hiç farketmez
ben '' anne '' olmak istiyorum
ömrüm '' baba '' olsun istiyorum...

tabii farketmez canım,orası ayrı konu..sağlıkla olsun da..siz de anne baba olun inşallah

şuan böyle üzülmenin kimseye faydası yokki efsunum,hadi bakalııımmm..
ben de yemek yapıyorum zaten,bugün de akşam oldu :)

haklısın canım...
hamarat ev hanımı başladı he akşam yemeğine...
kv me boyunluk verdi doktor o gelemeyecek pazara
diyorki şunları şunları al şu kdr kilo al falan fıstık...

haklısın canım...
hamarat ev hanımı başladı he akşam yemeğine...
kv me boyunluk verdi doktor o gelemeyecek pazara
diyorki şunları şunları al şu kdr kilo al falan fıstık...

şarjı bitti laptopun,geldim hemencikk..
kızma kv ye...o da evin eksiklerini sayıyo napsınn

ben çıkıyım artık tatlılar..kocacıkım gelcek birazdan,yemekle uğraşıyorum..
hoşça ve mutlu kalın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…