- Konu Sahibi efsuNevfel
-
günaydın güzeller nasılsınız
günaydın şeker kızlar...
naporsunuz bakemm...
vefamm geçmiş olsun ağır kaldırma ani hareket yapma.
efsunda eylüş de pooopişşlerini kaldıramamışlar yawww..
sizlere günaydın demek için forma girdim bugün. seviyom sizleri kendinize hhhhüperrrr bakınnn
günaydın canım,iyi diyelim iyi olalım çok şükür,belim akşam çok ağrıdı hareket edemedim saolsun eşim kremle masaj yaptı belimi ovduda o biraz iyi geldi
günaydın şeker kızlar...
naporsunuz bakemm...
sizlere günaydın demek için forma girdim bugün. seviyom sizleri kendinize hhhhüperrrr bakınnn
sanada günaydın canım geçmiş olsun bu arada ay ben uykuyu dağıtamıyorum ya gözlerim kapanıyoooo
günaydın turkuazım sen nasılsın valla şuan evde olup uyumak için neler yapmazdım.
ben ay sonu ya çok yoğunum zati bu hafta
fazla takılamıyom sizlere. yalnış anlamayın ama birde sizin yazdıklarınızı okudukçada kendi yaşadıklarım aklıma geliyor. zor süreçteyim ya canım yanıyo sizlere yaşatılanları okuyunca.. ama sizleri sevdim kopamıyorumda. ne bilim öle tuhaf bir haldeyim ama inş iyileşicem. bunu bi hastalık süreci gibi değerlendiriyorum. ilacımda zaman galiba..
kızlaaaar günaydıııııınnnnnnmn
Günaydın bende geldim
günaydın şeker kızlar...
naporsunuz bakemm...
anaaaammmm kimleri görüyorum yawww
valla Allah dan başka bişi isteseydim olurmuşşş ahkeşkeeee cimmm . HOOOŞŞŞ GELDİNNN mucuk mucuk mucukkk
kızlara günaydın derken aklıma geldin dedim herhal bu pzt gelir. gelse diye geçirdimmmm
ne popişi kaldıramaması kızzzzzzzzzzzzzzzzzz
kociş geceden tamilat verdi
sabah 7.30 da kalkılacak 8de kahvaltı yapılacak hep beraber dedi
bide patates kızartması istedi
kahvaltı bulaşık derkene yeni damladım
ayyy kızlarrr valla özkedim sizleri yaaaaa. iğrenç bi tatil geçirdim ben yaaa dünde görümceyle laf dakaşına girdik amaaaaan valla bıkmışım artık
ayyy kızlarrr valla özkedim sizleri yaaaaa. iğrenç bi tatil geçirdim ben yaaa dünde görümceyle laf dakaşına girdik amaaaaan valla bıkmışım artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?