"eş,gelin,anne olmak... kadın olmak... işte hayat böyle birşey"

günaydın şeker kızlar...
naporsunuz bakemm...
vefamm geçmiş olsun ağır kaldırma ani hareket yapma.
efsunda eylüş de pooopişşlerini kaldıramamışlar yawww..
sizlere günaydın demek için forma girdim bugün. seviyom sizleri kendinize hhhhüperrrr bakınnn

bende seni seviyorum tatlişimmmmm,saolasın agır kaldırmadım ama yanlış bi hareketmi yaptım bilmiyorum bu ara belimden zorum çok

günaydın canım,iyi diyelim iyi olalım çok şükür,belim akşam çok ağrıdı hareket edemedim saolsun eşim kremle masaj yaptı belimi ovduda o biraz iyi geldi

sanada günaydın canım geçmiş olsun bu arada ay ben uykuyu dağıtamıyorum ya gözlerim kapanıyoooo

günaydın turkuazım sen nasılsın valla şuan evde olup uyumak için neler yapmazdım.

sanada günaydın canım geçmiş olsun bu arada ay ben uykuyu dağıtamıyorum ya gözlerim kapanıyoooo

günaydın turkuazım sen nasılsın valla şuan evde olup uyumak için neler yapmazdım.

ben ay sonu ya çok yoğunum zati bu hafta
fazla takılamıyom sizlere. yalnış anlamayın ama birde sizin yazdıklarınızı okudukçada kendi yaşadıklarım aklıma geliyor. zor süreçteyim ya canım yanıyo sizlere yaşatılanları okuyunca.. ama sizleri sevdim kopamıyorumda. ne bilim öle tuhaf bir haldeyim ama inş iyileşicem. bunu bi hastalık süreci gibi değerlendiriyorum. ilacımda zaman galiba..

canım gerçekten yaşadıkların çok zor bi süreçti ama geçecek hepsi yeniden mutlu olacaksın o kötü günleri hiç yaşamamış gibi hayatına devam edeceksin sen çok güçlü bir kadınsın cesaretlisin,allahım karşına öyle bir insan çıkarsın ki sana yaşadıklarını unuttursun seni çok mutlu etsin tabi dediğin gibi herşeyin ilacı zaman.

kızlaaaar günaydıııııınnnnnnmn

anaaaammmm kimleri görüyorum yawww
valla Allah dan başka bişi isteseydim olurmuşşş ahkeşkeeee cimmm . HOOOŞŞŞ GELDİNNN mucuk mucuk mucukkk
kızlara günaydın derken aklıma geldin dedim herhal bu pzt gelir. gelse diye geçirdimmmm

ne popişi kaldıramaması kızzzzzzzzzzzzzzzzzz
kociş geceden tamilat verdi
sabah 7.30 da kalkılacak 8de kahvaltı yapılacak hep beraber dedi
bide patates kızartması istedi
kahvaltı bulaşık derkene yeni damladım

ayyy kızlarrr valla özkedim sizleri yaaaaa. iğrenç bi tatil geçirdim ben yaaa dünde görümceyle laf dakaşına girdik amaaaaan valla bıkmışım artık

efsunum valla memlekete geldiğimde bi kahvaltıda ben isterim ama :))görüşürmüyüz acaba

ayyy kızlarrr valla özkedim sizleri yaaaaa. iğrenç bi tatil geçirdim ben yaaa dünde görümceyle laf dakaşına girdik amaaaaan valla bıkmışım artık

canıım bende güzel bir tatil geçirdiğini anlatmanı bekliordum bu ne şimdi boş ver canını sıkma stresden uzak dur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…