- Konu Sahibi efsuNevfel
-
ya mola verdik ormanlık bi alanda çay falan içip mangal yakacaktık arkada bebeğin arabası vardı işte bende onu çıkarırken araba köfteye deyiyomuş tabii bizim hanım herşeyi kendi ii bilir ya ondan başladı işte
ya mola verdik ormanlık bi alanda çay falan içip mangal yakacaktık arkada bebeğin arabası vardı işte bende onu çıkarırken araba köfteye deyiyomuş tabii bizim hanım herşeyi kendi ii bilir ya ondan başladı işte
ay ne sinir bozucu yaa hep beraber tatil insan eşiyle yanlız olmak ister zaten kendinize ait hiç zamanınız yok senenin 5 günü bari yanlız bırakın hem kayınvaldenin ön koltukta ne işi var ya ben arabaya bineceksen ben varsam kayınvalde asla yeltenmez bile ön koltuğa binmeye hiç ona o lüksü vermedim zaten ,valla sinirlendim yaa allahım sana kolaylık versin insan kafayı yer bunların arasındaa
bacım kızlarada atmadımki msn de yok
kızlar ben ne yapacağım böle yaaa valla ne yapmam gerek bilmiyorum artık ama bıktım valla yakında beraber wc ye falan gideriz hiç özelimiz faalan kalmadı yok yani eşim desen gayet memnun.,
bi akşam otelde odadayız eşim wc de bende annemlerle tel de konuşuyorum sonra bi yarım saat sona geldi kimle konuşuyodun dedi bende annemlerle dedim bu kadar çok diyo. sinirlendim sen 7/24 berabersin ya dedim sustu bişey demiyo
kızlar ben ne yapacağım böle yaaa valla ne yapmam gerek bilmiyorum artık ama bıktım valla yakında beraber wc ye falan gideriz hiç özelimiz faalan kalmadı yok yani eşim desen gayet memnun.,
bi akşam otelde odadayız eşim wc de bende annemlerle tel de konuşuyorum sonra bi yarım saat sona geldi kimle konuşuyodun dedi bende annemlerle dedim bu kadar çok diyo. sinirlendim sen 7/24 berabersin ya dedim sustu bişey demiyo
kıs bunları klonladılarmı ne biri diğerinin kopyası,bende sabahtan akşama işteyim telde çok müsait olamıyorum ee ailem gurbette oğlanı beni merak ediyorlar nezaman telde konuşsam eşim bozuk atıyo hatta bikeresinde ben annemle konuşurken sesli sesli benim oğlana oğlum anan telden ayrılamadı yine yapıştı kaldı demezmi annem duydu düşünün ne kızmıştım ama
kıs bunları klonladılarmı ne biri diğerinin kopyası,bende sabahtan akşama işteyim telde çok müsait olamıyorum ee ailem gurbette oğlanı beni merak ediyorlar nezaman telde konuşsam eşim bozuk atıyo hatta bikeresinde ben annemle konuşurken sesli sesli benim oğlana oğlum anan telden ayrılamadı yine yapıştı kaldı demezmi annem duydu düşünün ne kızmıştım ama
eşimin bi arkadaşı var benimde kardeşim gibi beş senedir tanıyorum zaten burada kimsemde yok ne zaman başım sıkışsa o yardımıma koşar herşeyimizide bilir. onunla konuşacağım acaba eşim ne düşünüyo bu konular hakkında ne yapabilirim başka çarem kalmadı aklıma da başka bişey gelmiyo zaten
valla benim eşim hiç böle şeyler yapmazdı anneme falan karışmaz karışamaz ama bu aralar bi dengesi kaçtı. gerçi orada asıl sormak istediği başkaydı konuştuklarımı duydu galiba biraz
ne konuşuyodun bacım şikayet gibi mi
sayılır sissiz hiç zevk almıyorum sıkıldım diyodum.
kızlar ben yemege çıkıyorum kalorileri alıp gelicem:)pek ihtiyacım var ya
ben mi abartıyorum yaaa nolur biri bana bişey desin bi akıl verin bana çıkmaza giriyorum sürekli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?