- 7 Mart 2012
- 3.765
- 2.595
- 133
- Konu Sahibi efsuNevfel
-
Napim bebislerim size alisiverdim hemen. Sizsiz duramiyom. Beni tahmin ettigim kisiye bagladilar. Bskalim hayirlisi. Agustosda yeni yapilanmaya baslacaz. Buarada kimse bu segisiminden memnun olmadi bakalim hayirlisi herseyin. Sabirla is aricam. Zaten daha kurulsal bir yer istiyorum. Burda kendimi gelistirecek durumda deilim. Malum derdimiz para gecim derdi. Simdi tek basima paraya daha cok ihtiyacim var. Napak olaun Allah in izniylen yeni is bulurum. Deneyimim cok zati
evet kv ve kv annesiyle beraber bide kocişim işte
mail attım ben isim için canım
ahkeşkemede mail attık ama yemekten dönmedi daha
hmmm adı kullanan varsa cevap vermiyorlar demekki
hallederler inşallah benimkinide
yarım saat yemeğe gittik yazmışınız da yazmışınız..bu ne hız yarabbiii!!!!
burcun nedir cnm? :)
hangi bölümden mezun oldun aöfün?
Bende memnun oldum bu arada
Napim bebislerim size alisiverdim hemen. Sizsiz duramiyom. Beni tahmin ettigim kisiye bagladilar. Bskalim hayirlisi. Agustosda yeni yapilanmaya baslacaz. Buarada kimse bu segisiminden memnun olmadi bakalim hayirlisi herseyin. Sabirla is aricam. Zaten daha kurulsal bir yer istiyorum. Burda kendimi gelistirecek durumda deilim. Malum derdimiz para gecim derdi. Simdi tek basima paraya daha cok ihtiyacim var. Napak olaun Allah in izniylen yeni is bulurum. Deneyimim cok zati
burcun nedir cnm? :)
hangi bölümden mezun oldun aöfün?
Bende memnun oldum bu arada
İçimde kalmıştı söyledim rahatladım ama şimdiboşverdim zaten cnm
Allah kolaylık versin cnm ya
efsun,ben 24 yaşındayım sen 25 mi :)) birimiz yalan söylüyo! sanırım ben :)) yani ben hala kendimi 24 hissediyo olamaz mıyım :)
mesleklernz ne dostlar benm ki malum ev hanımıyım:))hanım güzelmiş koskaca hanımım yani ha vaayy öf ya bende meslek sahibi olmak isterdim en çok ta öğretmen
aayyy bu yaş işi karışık geliyo zaten bacım bana valla ben 87 temmuz doğumluyum 25 bitecek 26dan gün alcam diyorum yanlış mı kiiii???
Hemen olmuyor zaten cnm birkaç saat beklemiştim bende. Aynı ismi kullanan varsa söylerler bence
mesleklernz ne dostlar benm ki malum ev hanımıyım:))hanım güzelmiş koskaca hanımım yani ha vaayy öf ya bende meslek sahibi olmak isterdim en çok ta öğretmen
hakkaten mi ya aynı evde mi yoksa altlı üstlü falan mı oturuyosunz
Hemen olmuyor zaten cnm birkaç saat beklemiştim bende. Aynı ismi kullanan varsa söylerler bence
:) tamam ben de 87 eylül doğumluyum..25 bitmiyo yaa bitiyo muay neyse bu mevzu çok derin..hiç dalmayalım..biz 87 imalatıyız o kadar :)
bizde sana alıştıkhayırlısı olsun turkuazım herşeyin
arada acayip laf dalaşı oluyor zaten canım burda
aminnnn inşallahhh
aayyy bu yaş işi karışık geliyo zaten bacım bana valla ben 87 temmuz doğumluyum 25 bitecek 26dan gün alcam diyorum yanlış mı kiiii???
Bende onu soracaktım işyerinden mi giriyorsunuz evden mi nete diye :))
Ben evden giriyorum
evden tabiiii :) yaa bütün gün pc başında sanmayın beni hee,efsun beni öyle sanıyo ama ben işlerimi hallediyorum,o bunu bilmiyo :)
ben geldiiiiiim slm canlarım naber ya ben çok sevindim bu işe haaa
Bende onu soracaktım işyerinden mi giriyorsunuz evden mi nete diye :))
Ben evden giriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?