"eş,gelin,anne olmak... kadın olmak... işte hayat böyle birşey"

bu şehirde niye yok sana uygun bişey anlamış değilim!!!!

bizde sana alıştık hayırlısı olsun turkuazım herşeyin

burcun nedir cnm? :)
hangi bölümden mezun oldun aöfün?
Bende memnun oldum bu arada

İçimde kalmıştı söyledim rahatladım ama şimdi boşverdim zaten cnm
Allah kolaylık versin cnm ya

arada acayip laf dalaşı oluyor zaten canım burda
aminnnn inşallahhh

efsun,ben 24 yaşındayım sen 25 mi :)) birimiz yalan söylüyo! sanırım ben :)) yani ben hala kendimi 24 hissediyo olamaz mıyım :)

aayyy bu yaş işi karışık geliyo zaten bacım bana valla ben 87 temmuz doğumluyum 25 bitecek 26dan gün alcam diyorum yanlış mı kiiii???

mesleklernz ne dostlar benm ki malum ev hanımıyım:))hanım güzelmiş koskaca hanımım yani ha vaayy öf ya bende meslek sahibi olmak isterdim en çok ta öğretmen

mesleklernz ne dostlar benm ki malum ev hanımıyım:))hanım güzelmiş koskaca hanımım yani ha vaayy öf ya bende meslek sahibi olmak isterdim en çok ta öğretmen

Bende onu soracaktım işyerinden mi giriyorsunuz evden mi nete diye :))
Ben evden giriyorum

aayyy bu yaş işi karışık geliyo zaten bacım bana valla ben 87 temmuz doğumluyum 25 bitecek 26dan gün alcam diyorum yanlış mı kiiii???

:) tamam ben de 87 eylül doğumluyum..25 bitmiyo yaa bitiyo mu ay neyse bu mevzu çok derin..hiç dalmayalım..biz 87 imalatıyız o kadar :)

valla aöf yi adam gibi okuyup maliye bölümünden mezun oldum..ama...ama ev hanımıyım :)) çalışma isteğim çok olmadı hiçbi zaman,eşim de istemiyo zaten,ihtiyaç da olmayınca şükür..ev hanımlığında yüksek lisans yapıcam eliffeyzaa :)

hakkaten mi ya aynı evde mi yoksa altlı üstlü falan mı oturuyosunz

aynı ev malesef

Hemen olmuyor zaten cnm birkaç saat beklemiştim bende. Aynı ismi kullanan varsa söylerler bence

hadi bakalım ne zmn değişecek o zman

:) tamam ben de 87 eylül doğumluyum..25 bitmiyo yaa bitiyo mu ay neyse bu mevzu çok derin..hiç dalmayalım..biz 87 imalatıyız o kadar :)

dur yaaawww kafam karıştı şimdi
tek tek saydım canım temmuzda 25 bitiyor 26 dan gün alıyorum ben
sende eylülde eylüşüm

aynen bende 87 temmuzluıyum senn gbi diyrum gerçekten biri aydınlatsın bizi yaa

Cnm evde de meslek sahibi olunuyor yaa benim kv terzidir evi işyeri gibi gelen giden bi sürü.

Bende kitap dizgileriyle iştigal ettim bi dönem, evde pc başı bir iş. Eşim böyle şeyler yaparsam bişi demiyor ama mesela bu yaz alanımla ilgili -ilahiyatçıyım- yaz döneminde eğitmenlik yapmamı hiç istemedi, niçin, çünkü dışarda bir işmiş. Ama belki zamanla kabul eder o da, şuan şehirde yeniyim diye yapıyor olabilir.

bu arada şu mübarek gün duanız benden olsun hadi

RABBİM YENİ TOPİĞİMİZDE BİZLERE DAHA GÜZLER ŞEYLER DAHA GÜZEL MUTLULUKLAR PAYLAŞMAYI NASİP ETSİN İNŞALLAH. BURASI GİBİ KENDİMİZE YEPYENİ SAYFALAR AÇMIŞ OLALIM ALLAHIN İZNİYLE. RABBİME HEPİMİZ İÇİN YALVARIYORUM ALLAHIM ŞU GÜZEL KARDEŞLERİM VE ONLARLA BERABER BENİM İÇİNDE HERŞEYİN EN GÜZELİNİ NASİP EYLE BİZLERE HERŞEYİ GÖNLÜMÜZCE VER BİZİ KİMSENİN ÜZMESİNE İZİN VERME SEN BİZE SABIR SAĞLIK AŞK MUTLULUK ÇOK PARA NASİP ET ALLAHIMMMM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…