- Konu Sahibi efsuNevfel
-
- #6.121
valla ben hala banyodan çekiniyorumTek sıkıntım o bu konuda yoksa benimde sıkıntım yok
bende bazen banyodan yana çok sıkıntılıyım ama amaaaaaaan boşveeeeer ayıp değilya zina da değil kocam ayoool kime nee
naberrrrrr kızlarrrrrrrrr
merhaba kızlarr
iii banum senden nbr öğlen nası geçtii
oooo kimler gelmiş kimler gelmiş
hoşgeldin eylüşüm
hoşbuldum efsunn..haftasonun iyi geçmiş sevindim..
Okudum geçmişi,herkes iyiymiş (ahkeşkenin beli hariç)
ahkeşkemin belini sorma hiç
hoşbuldum efsunn..haftasonun iyi geçmiş sevindim..
okudum geçmişi,herkes iyiymiş (ahkeşkenin beli hariç)
efsun bugün belime takıldı yaniiiiiiii....
geç sen dalganı geç efsun hanım. hayır tamam gerçekten de sorun yav millet ne oldu diyo ya temizlik yaptım ondan herhlde diyom
benim iki ay önce falan da böle sorunum olmuştu babam anneme demişki bigün tya bu kız evlendikten sonra oldu bu bel ağrısı falan fıtk gibi acaba ters hareket mi yapıyo diye. annem dedi bena bunu bende dedim ki anneeee saçmalama nasıl konuşuyon.
ama şimdi bakıyorum galiba tez doğru
eylül hanımcığım nerelerdesiniz yavv. siz nasılsınız neler yaptınız ben sakatlandım maçta yaaa
eylül hanımcığım nerelerdesiniz yavv. siz nasılsınız neler yaptınız ben sakatlandım maçta yaaa
yaa ben hala anlamadığımı söylesem ne dersin?? nasıl ters hareket..mesela bazen benim de çok ağrıyo,sabah inanılmaz ağrıyla uyanıyorum,özellikle haftasonu geç kalkınca oluyo,çok yatmaktan mı ki acaba diyorum ama..halbuki yatakım da çok rahat yanii
nasıl bi hareket o ahkeşkem,açıklar mısın
mail atsam olur mu canım
efsun bugün belime takıldı yaniiiiiiii....
Geç sen dalganı geç efsun hanım. Hayır tamam gerçekten de sorun yav millet ne oldu diyo ya temizlik yaptım ondan herhlde diyom
Benim iki ay önce falan da böle sorunum olmuştu babam anneme demişki bigün tya bu kız evlendikten sonra oldu bu bel ağrısı falan fıtk gibi acaba ters hareket mi yapıyo diye. Annem dedi bena bunu bende dedim ki anneeee saçmalama nasıl konuşuyon.
Ama şimdi bakıyorum galiba tez doğru
yaa ben hala anlamadığımı söylesem ne dersin?? Nasıl ters hareket..mesela bazen benim de çok ağrıyo,sabah inanılmaz ağrıyla uyanıyorum,özellikle haftasonu geç kalkınca oluyo,çok yatmaktan mı ki acaba diyorum ama..halbuki yatakım da çok rahat yanii
Nasıl bi hareket o ahkeşkem,açıklar mısın
mail atsam olur mu canım
:)) at bari canım,kendimi saf hissettim ama "o şey" ile ilgili ne oldu anlamadım da o bakımdan,at hadi
heeee temizlikten
Allah seni ne etmesin emi ahkeşkem yaaaaa baban bile anlamış bak seniBencede doğru
yaawwww açıkça belli daaa eylüşüm maçta oldu diyor
Uyanırken falan fıstık değil... Maçta olmuş maçtaaaaaaa
bencede açıklasın
efsuncuk maçta tamam ama bize neden olmuyo acaba nasıl hareketler bunlar??
"çok güzel hareketler" mi?
efsuncuk maçta tamam ama bize neden olmuyo acaba nasıl hareketler bunlar??
"çok güzel hareketler" mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?