- Konu Sahibi efsuNevfel
-
- #6.521
canımm ben onu isteyerek demedim ki noldu birden anlamadım yaa
zayıf değilim aslında ama bilmiyorum neyse...
işte canım benim istemediğim şeyleri söleyip sonra pişman oluyoruz. En iisi sölememye çalışmak değil mi. Bak herşeye onlar için katlanıyoruz herşeyi onlar için yapıyoruz. Kendimiz onları üzmeyelim demi bitanem. Lütfen böle sıkıntılandığın zaman bol bol salavat çek. Eşinin yanınada gitme canım.sakinleş öle git
efsuncuğum bitanem takma kafana canım bak melise çayı yada rezene çayı içebilirsin canım çok iyi geliyo bi dene istersen
dünaydın kızlar hepimiz için hayırlı bir gün olsun inşallah
kızlar öle bi uykum var ki anlatamam valla. Gözlerim yanıyo resmen.
Kızlar öle bi uykum var ki anlatamam valla. Gözlerim yanıyo resmen.
dünaydın kızlar hepimiz için hayırlı bir gün olsun İNŞALLAH
yaa duş almıştım mecbur gittim odayaBen onu üzmek istermiyim hiç hemde sebepsiz yere kırar mıyım ama bazen kafam allak bullak oluyo kendiliğinden ben gidiyorum yerime biri geliyo sanki... Abdest alacam huzur bulamıyım namazımı kılayımda diyorum yokkk... Evdekilerinde etkisi çok büyük... Eşim gelene kdr dırdır kafa ütülüyolar kafa kalmıyoki... Sürekli bi tartışma atmosferi var bizim evin içinde... Eşimde sağolsun eve gelir gelmez gecer tv karşına uzanır hemen kv başlar ordan eee anlatsana oğlum bişeyler diye... Niye evlendik ki biz ????
ayyy evet yaaa rahatlatıcı bişeyler lazım bana bencede
Kızlar öle bi uykum var ki anlatamam valla. Gözlerim yanıyo resmen.
yaa duş almıştım mecbur gittim odayaBen onu üzmek istermiyim hiç hemde sebepsiz yere kırar mıyım ama bazen kafam allak bullak oluyo kendiliğinden ben gidiyorum yerime biri geliyo sanki... Abdest alacam huzur bulamıyım namazımı kılayımda diyorum yokkk... Evdekilerinde etkisi çok büyük... Eşim gelene kdr dırdır kafa ütülüyolar kafa kalmıyoki... Sürekli bi tartışma atmosferi var bizim evin içinde... Eşimde sağolsun eve gelir gelmez gecer tv karşına uzanır hemen kv başlar ordan eee anlatsana oğlum bişeyler diye... Niye evlendik ki biz ????
Hadi gelin en iisi biz bugün hepberaber uyuyalım boşverin işi yaaa
ben uyuyamam ki akşam kardeşimin kınası var öğlen izin alıp çıkıcam bir koşuşturmanın içine giricem
hadi gelin en iisi biz bugün hepberaber uyuyalım boşverin işi yaaa
ben uyuyamam ki akşam kardeşimin kınası var öğlen izin alıp çıkıcam bir koşuşturmanın içine giricem
ooohhhh seninki iyiymiş valla şimdi bile işte olman hata. Birazdan uyku falan kalmaz sende o zamn desene. Ohhh iyice döktür bakalım. Bizede resim mi yollasan ne
bayrama kadar faturaları halletmem lasım bayram tam kdv ye denk geliyo nereye uyuyon ahkeşkem
aaayyy ne güzel bi gece olacak inşşalahhhh kurtlarını dök iiiiice canım
tamam resim yollarım canım . Eşim küçük kız kardeşimle bana kostüm almış kına getirirken giyelim diye onlarda süper olacak .
kurtlarımı bol bol dökücem inşallah halk oyunlarından arkadaşlarımızda gelicek keyifli bir akşam olacak inşallah
kızlar dün bi arkadaş anlattı gülmekten öldüm sizede anlatayımda gülün. şimdiilşkiye girmişler sonra prezervatif kdının içinde kalmış panik olmuşlar kadın uğraşmış uğraşmış yok çıkaramamış dahada kaymış içeri doğre sonra kadın ayakları havaya dikiyo muayene olur gibi sonra adam elini içeri sokuyooooo ve çıkarıyo...
Kadın sabah hemen dr sini aramış dr gülmekten cvp verememiş tabi kadında şimdi korku büyük 4. Geliyo olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?