- 7 Mart 2012
- 3.765
- 2.595
- 133
- Konu Sahibi efsuNevfel
-
- #6.561
kızlar en yakın 3 arkadaşımdan ikisi hamilekardeşlerim kadar yakın,can arkadaşlarım bunlar,üstelik aramızda ilk evlenenle son evlenen hamile
sizle de paylaşmak istedim..diğer arkadaşımla ben de bi an önce onlara yetişmeliyiz
telefondaydım efsun geç oldu ama...
en son dediğin olayda hiçbi suçun yok bana göre,eşin var başında o gitmediyse sen de gitmedin ne var bunda,dul kadın mısın da tövbe tövbe..
dediğin herşeyden anladığım kvye göre sen onun kardeşi ile onun yeğeni ile onun bilmem nesinin kızı oğlu yengesi ile sık görüşmelisin..bunu istiyo heralde bu kadın..
belki hoşlarına gitmiyo belki iyi bi gelin değilsin onlara göre,ama kime ne? sen herkese yaranmak zorunda mısın,sen onlarla aynı evde yaşıyosun,bunu kabul etmişsin bu devirde,buna şükretsin hepsi,kimse yadırgamasın seni..yüzlerini görmek istemesen hakkın var..
ayrıca kendi anne babana abine ablana elbet gideceksin,daha sık gideceksin belki de,bunu da sorun ediyolarsa,herhangi bir imada bulunurlarsa cevabını ver bence..bu psikolojik baskı nereye kadar böyle,seni sinir ede ede hasta edecekler..
eşin konusunda da haklsın,onun da fedakarlık yapması lazım,hatta adı fedakarlık değil bunun,yapmalı işte,daha ötesi yok..ama kendi anlamıyosa anlamasını sağlamak lazım,o da nasıl olacak bilmiyorum,sen de kendi yapsın etsin diye istiyosun haklı olarak..
çok uzun yazıyorum ama,kusura bakmasın okuyanlar
kızlar en yakın 3 arkadaşımdan ikisi hamilekardeşlerim kadar yakın,can arkadaşlarım bunlar,üstelik aramızda ilk evlenenle son evlenen hamile
sizle de paylaşmak istedim..diğer arkadaşımla ben de bi an önce onlara yetişmeliyiz
ayyy allah analı babalı büyütsün inşallah. hayırlısıyla isteyen herkesi en başta seni efsunu çocuk sahibi yapsın rabbim inşallah.hayırlısı tabi önce
Kızlar merhaba beni hatırlayan vaa mı
ayyy allah analı babalı büyütsün inşallah. hayırlısıyla isteyen herkesi en başta seni efsunu çocuk sahibi yapsın rabbim inşallah.hayırlısı tabi önce
onlar gibi nasıl olabilirsin..birincisi gençsin,ikincisi kocan var,üçüncüsü onlar kadar o aileyi sevmiyo olabilirsin,normal yani..4,5,6 daha biçok fark var arada..olsun canım önemli değilkendi dul başına buyruk ya...
kendisi gibi onlar gibi olmamı bekliyorlar ama ben buyum... onlar öleler diye bende onlar gibi olmak zorunda değilim yaaa...
yok canım o konularıııı hiççççççççççççç düşünmüyor bence onlar öncedende düşünmediler...
onlara göre ben milleti istemedim falan fıstık ama bi gelin sorun bakalım NEDEN diye demi soran yok...
aileme karşı laf söyletmem hiç bi zmn canım zaten ondanda zoruna gidiyo...
sinir hastası ettiler zaten canımdaha fazla delirmeden kurtulma yoluna bakıyrm bende şuan onun için ev çabasındayım onun için ailemden yardım umuyorum...eşimede üzülüyrm başında adam gibi biri konuşmamış ki aileden hiç...
artık söylüyorum yaa herseyi çoğunlukla bunuda konuscam tv karşısında yatma işini...
inşşalah bu işin sonu kötüye gitmez...
Kızlar merhaba beni hatırlayan vaa mı
ne güzel haber bu böleee yaaaaaaaaaaa çok sevindim canım Rabbim analı babalı büyütsün sağlık sıhhatle dğmayı doğurmayı nasip etsin inşşallahhh... senin ki bana yakın gibi geliyor zaten canım...
ben çocuk hayallerimi rafa kaldırdım uzun bi süre ahkeşkem... eylüşüme nasip etsin Rabbim hayırlısıyla...
ben!!Kızlar merhaba beni hatırlayan vaa mı
var tabiki kaçak gelin nerelerdesin sen bakim...
ben!!
hoşgeldin anie,bursalı anie :)
sağol canım amiin inşallah,Allah herkese nasip etsin,kendimmiş gibi mutluyum zaten günlerdir,bi de ben olsam ohooo
burda konuşuyorum bazen ama bu konu baya aklımdan çıkmış,bugün ilaçlara bakarken dolapta folik asit gördüm,epeydir kullanmamışım,aklıma bile gelmemiş onu farkettim,güzel bi gelişme bu benim için
onlar gibi nasıl olabilirsin..birincisi gençsin,ikincisi kocan var,üçüncüsü onlar kadar o aileyi sevmiyo olabilirsin,normal yani..4,5,6 daha biçok fark var arada..
boşversene sen sensin,devam et bildiğin gibi,saygısızca davranmadığın saçma sapan işler yapmadığın sürece kims eni beğenmiyosa önce kendine baksın..
kocanla da konuş,içinde niye dursun,rahatsızlığını bilsin bu konuda..
amin inşallah canım..darısı herkese,isteyen herkeseee...sana da!!!!!! hayırlsı olsun diyelim bu konuyu kapatalım hadi
Çok mutlu oldum ya hatırlandığıma
Nasılsın canım?
Dikiş kursuna başladım, öyle bi iyi geldi ki efsuncum ya çok şükür :)
Sen nasılsın nasıl gidiyor hayat?
bence folik asiti tüketmeye devam et canım sen yinede inşşalahh küçük eylül seneye eylülde aramızda olacak
böle davranarak baştan soğuttular kendilerinden zaten beni iiice hiçbişey olmamış gibi normale dönmemi bekliyorlar şimdide... kocam bilsin bilsinde bunaltıp üstüne gitmek istemiyorum ama eylül oda benim gibi olmasın kafayı yemesin diye... yoksa halimiz nolur bizim...
bencede kapatalım bebek konusunu...
eylüşüm sen nasılsın kuzum uzun zamandır görüşemewdikkk
sağol aniecim iyiyim bildiğin gibi
Sen nasılsın? Dikiş kursu hayırlı olsun iyi olmuş ne güzel,dikiş dikebilmek çok güzel bişey bence..annem çok güzel diker benim de
Bu arada kızlar ben de yüzme kursuna gidicem başlıcam önümüzdeki günlerde,sosyalleşicem hem de
içtim bugün zaten canım,madem gördüm içtim,içerim aklıma geldikçe de..inşallah canım,ağzın bal yesin
Canım sadce sen mi bunalcan,eşin de bunalsın
şaka bi yana paylaşmaktan zarar gelmez,asıl böyle oldukça kötü olursunuz,sen söylemedikçe farkında olmasan da içinde birikecek sonra saçma şeylere patlayacaksın,sonra o sana anlam veremicek,falan filan...
ben geldim ama hep muhabbeti kaçırıyorum(anie hoşgeldin bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?