- 9 Haziran 2012
- 15.512
- 8.653
- 248
- Konu Sahibi efsuNevfel
-
- #6.581
evet canım yaaa...özlettin kendini
iyiyim ben bildiğin gibiyim,belki daha da iyiyim,bunalımlı değilim artık
sen de iyi misin,oğulcun nasıl?
bu arada evlilik yıldönümünü kutlarım,nice mutlu mesut sağlıklı yıllara......
benim de bugün 13 ay oldu
vvaavvv yüzme kursu süper olur canım senin için...
Bal mal istemiyorum eylül ev istiyorum
Dn akşamki gibi saçma seyler olacak demiii
bencede paylaşim ben
hoş geldin vefam muhabbetin konusu açıklıydı bugün
nice senelere ozaman canım sanada,,,,oğluşum gayet ii büyüyor iyice dillendi bana seni çok seviyorum demesi yetiyor,rabbim tüm isteyenlere sağlıklı bi şekilde nasip etsin inşallah,seninde ii olmana sevindim
bu arada benim kocadan tıkkkkkkkkkk yokkkkkkk unuttu bu unuttu kesin((((
ona hediye aldım eger hatılamassa kafaya koydum hediyesini göstercem ama vermicem değişim kartınıda aldım gidip kendime mis gibi istediğim kıyafeti alıcam nekadar değer o kadar değer işteeee görsün gününnü
dün eşime dedim ki işten çıkarken bugün beni mutlu edecek bi mucize olsun çok mutsuzum diyodum. sonra eve geldim yemek yedik kapı çaldı mercekten baktım ve mıcizem gelmişti sen geldin ve çok mutlu oldum ii ki varsın...
oda ağladı ben hakkını nasıl öderim senin die
valla vefacm güzel plan takdir ettim en iyisi ama göster mutlaka bide senin için zahmete girdim neyse bunu hak eden benim de
mal değil balMal ben de istemiyorum...
şaka şaka,küsme bak azcık yüzün gülsün,akşamki saçma değil,yani kastettiğim daha kötü şeyler..neyse kötü düşünmeyelim,sen konuş eşinle
ona hediye aldım eger hatılamassa kafaya koydum hediyesini göstercem ama vermicem değişim kartınıda aldım gidip kendime mis gibi istediğim kıyafeti alıcam nekadar değer o kadar değer işteeee görsün gününnü
ayyy bu sözü beğendim bunu hak eden benim die ,,,amma bi söz hazırladım ben ona gece 12ye kadar beklicem umarım bu msja gerek kalmaz;
sen benim bir kadın olarak ruhumu okşamasını bilmedin ki,ufacık bir şeyin kocaman mutluluk getirdiğini anlayamayan kocoya ne denir biliyormusun kocaman bir hiççççç
dün eşime dedim ki işten çıkarken bugün beni mutlu edecek bi mucize olsun çok mutsuzum diyodum. Sonra eve geldim yemek yedik kapı çaldı mercekten baktım ve mıcizem gelmişti sen geldin ve çok mutlu oldum ii ki varsın...
Oda ağladı ben hakkını nasıl öderim senin die
Slm güzel bayanlar ben geldimmm
Slm güzel bayanlar ben geldimmm
slm güzel bayanlar ben geldimmm
kızlar yaa eşim kursa başladı akşamları...
Işten gelince yemek yiyo hemen çıkıyo akşam 9buçuğa kadar...
Bi anda böyle olunca bana zor geldi,geç geliyo diye kızan ahkeşkemi anladım şu 3 günde...zor gerçekten,sanki hiçbişeye vakit kalmıyo gibi...
şimdide toplantı varmış oraya gidiyorum
yok efsunum yok sıkıntı çıkarsa çıksın ben defallarca demişim ona unutma die unuttuğunun telafisini yaptı,ya şunu bile dedim madem unutuyorsun bana söleme yaz telefona hatırlatmaya aklına yazamıyorsan bunuda ben mi akıl verim dedim insan unutabilir ama çaba lazım çaba onu görem,iyorum efsun
kızlar yaa eşim kursa başladı akşamları...
işten gelince yemek yiyo hemen çıkıyo akşam 9buçuğa kadar...
bi anda böyle olunca bana zor geldi,geç geliyo diye kızan ahkeşkemi anladım şu 3 günde...zor gerçekten,sanki hiçbişeye vakit kalmıyo gibi...
hoşgeldinnnn
benimki gibi olmuş seninki
Dua et eşin gelene kdr yalnızsın en azından bende oturuyrm evdekilerle...
hoşgeldinnnn
benimki gibi olmuş seninki
Dua et eşin gelene kdr yalnızsın en azından bende oturuyrm evdekilerle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?