"eş,gelin,anne olmak... kadın olmak... işte hayat böyle birşey"

nice senelere ozaman canım sanada,,,,oğluşum gayet ii büyüyor iyice dillendi bana seni çok seviyorum demesi yetiyor,rabbim tüm isteyenlere sağlıklı bi şekilde nasip etsin inşallah,seninde ii olmana sevindim

bu arada benim kocadan tıkkkkkkkkkk yokkkkkkk unuttu bu unuttu kesin((((

mal değil bal mal ben de istemiyorum...
şaka şaka,küsme bak azcık yüzün gülsün,akşamki saçma değil,yani kastettiğim daha kötü şeyler..neyse kötü düşünmeyelim,sen konuş eşinle

ona hediye aldım eger hatılamassa kafaya koydum hediyesini göstercem ama vermicem değişim kartınıda aldım gidip kendime mis gibi istediğim kıyafeti alıcam nekadar değer o kadar değer işteeee görsün gününnü

dün eşime dedim ki işten çıkarken bugün beni mutlu edecek bi mucize olsun çok mutsuzum diyodum. sonra eve geldim yemek yedik kapı çaldı mercekten baktım ve mıcizem gelmişti sen geldin ve çok mutlu oldum ii ki varsın...
oda ağladı ben hakkını nasıl öderim senin die

ayy ne güzeeeell,maşallah canım

belki unutmamıştır vefa,akşamı bekle bakalım,beklentini yüksek tutma,üzülme diyemicem üzülür insan..unutursa da sorun çıkarmamaya çalış,üzüldüğünü bilsin sadece zaten annenler burdaymış,onlar varken kötü olmayın..inşallah akşama güzel bişeyler olur,en azından unutmaz

valla vefacm güzel plan takdir ettim en iyisi ama göster mutlaka bide senin için zahmete girdim neyse bunu hak eden benim de

aşk ne güzel bişey
ben bile ağlıcaktım şimdi okurken,çok duygusalım bu ara,tvde kötü bişey görsem ağlıyorum

aşkınız hiç bitmesin,herşeye rağmen kat kat artsın ahkeşkecim...

valla vefacm güzel plan takdir ettim en iyisi ama göster mutlaka bide senin için zahmete girdim neyse bunu hak eden benim de

ayyy bu sözü beğendim bunu hak eden benim die ,,,amma bi söz hazırladım ben ona gece 12ye kadar beklicem umarım bu msja gerek kalmaz;

sen benim bir kadın olarak ruhumu okşamasını bilmedin ki,ufacık bir şeyin kocaman mutluluk getirdiğini anlayamayan kocoya ne denir biliyormusun kocaman bir HİÇÇÇÇÇ

mal değil bal Mal ben de istemiyorum...
şaka şaka,küsme bak azcık yüzün gülsün,akşamki saçma değil,yani kastettiğim daha kötü şeyler..neyse kötü düşünmeyelim,sen konuş eşinle

bende daha kötüsünden korkuyrm eylülüm işte... Konuşcam yaaaa

hediyeyi değiştir ama o mesajı çekme bence canım sıkıntı çıkabilir

ayyy erken gelebilmesi ne güzelllll
ama normal zmnda niye gelemio ki

yok efsunum yok sıkıntı çıkarsa çıksın ben defallarca demişim ona unutma die unuttuğunun telafisini yaptı,ya şunu bile dedim madem unutuyorsun bana söleme yaz telefona hatırlatmaya aklına yazamıyorsan bunuda ben mi akıl verim dedim insan unutabilir ama çaba lazım çaba onu görem,iyorum efsun

kızlar yaa eşim kursa başladı akşamları...
işten gelince yemek yiyo hemen çıkıyo akşam 9buçuğa kadar...
bi anda böyle olunca bana zor geldi,geç geliyo diye kızan ahkeşkemi anladım şu 3 günde...zor gerçekten,sanki hiçbişeye vakit kalmıyo gibi...

slm güzel bayanlar ben geldimmm

hoşgeldinnnn

benimki gibi olmuş seninki
Dua et eşin gelene kdr yalnızsın en azından bende oturuyrm evdekilerle...

çok haklısın canım yaaaa nediyim ben bu erkeklere aynen yaz hatırlatmaya bari demi
Hele dur bi bakalım akşam olsunda

hoşgeldinnnn

benimki gibi olmuş seninki
Dua et eşin gelene kdr yalnızsın en azından bende oturuyrm evdekilerle...

valla bence ikinizde şükredin halinize isreseniz ben anlatmayım yaaaniiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…