"eş,gelin,anne olmak... kadın olmak... işte hayat böyle birşey"

kızlar ben çıkıyorum sölediğim yazıyı okumayan varsa mutlaka okusun çok komik çok güzel. yeni doğmuş bebeğin günlüğü deyin bulursunuz bilmeyen varsa hepinizi çooookkkk öptüm allaha emanet olun ii akşamlar canlarım

resmen kendimi dolduruyorum püffff,annemle beraber aldık hediyesini annemede yemin ettirdim hatırlatmak yok diyeeeee

ayyyyyyyyyyyyyyy eşim aradı akşam yemeği dışarda yiyelimmi diye bende nie dedim bugün yıldönümümüz unuttun mu diyo eşşşek:))))

hepinize günaydın canlarım
hayırlı sabahlar... hayırlı cumalar...
bugün herşey gönlünüzce olsun inşşallaahhh ALLAHın izniyle...
tüm güzellikler sizinle beraber olsun...

Son düzenleme:
herkese günaydınlar hayırlı sabahlar

Görmeyince Tükenseydi Sevgiler İnsan Varlığı Boyunca Görmediği Rabbine Böylesi Muhabbet Duyarmıydı???
Gözümün Değil Gönlümün Gördüğü Herkese Hayırlı Cumalar

herkes iyidir umarım

vefacığım bak üzülmene değmedi eşin hatırlamış ne güzel evlilik yıldönümünüzü canım

banucuğum çok sevindim senin adına canım aranız düzelmiş eşinizle

bana gelince çok yorgun ve uykusuzum kızım durmadı doğru düzgün sabaha kadar sürekli ara ara ağladı durdu yavrum
haliyle ne uyudu nede uyuttu cimcime

Kızlar dün akşam annemle konuşmaya gittim annem ablama dediği gibi banada ev bi satılsın önce bakalım dedi... Sonrada eşim için söylede ev satılsın diye yasin okusun dedi işte... Neyse eşim beni almaya geldi 8de annemlerde bi yere gidiyolardı yürümesinler biz bırakalım dedik annem en son arabadan inerken bize yine ev satılsın diye yasin okuyun dilek duaları falan varmış onlardan oku dedi eşime... Neyse gece yatarken eşime ben annemle konustum sende konus istersen annemle (kv) onunda haberi olsun dedim annemin haberi var dedi ne zmn konustun dedim ablam söylemiş dedi niye o demiş ne zmn demiş dedim ben onla konsurken abla lafı gercerse söyle demiştim dedi... Bana ben öle oldugunu sanmıyorum görümce eşim pazar günü konusur konusmaz pazartesi sabah hemen yetiştirmiştir annesine Eee ne demiş ya dedim ben zaten en başta oğluma dedim ayrı eve çık diye demiş işte kv cimmmmm... Kaç gündür haberi varmış kv nin söylemiyo yani hiç... Bu arada eşimde bana annemin arabadan inerken öle sölemesi zoruma gitti dedi.. Bana duyuruyouş gibi dedi...bize söledi zaten ben senle mutlu olmak için ugrasıyrm annemlerden yardım istiyrm dedim... Bende seninle mutlu olmak istiyorum o yüzden susuyorum dedi eşimde... Sarılıp uyuduk sonra

günaydın canım çocuk büyütmek zor iş bu yüzden cennet ayağınızın altında işte canım kıyamam ben ikinizede yaaaa

aynen öyle canımmmm
sen ne yaptın nasılsın ahkeşkede gelemedi halaaaa

ben üste yazdım canım... Niye gelemedi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…