"eş,gelin,anne olmak... kadın olmak... işte hayat böyle birşey"

amin banucuğum çok sağol

günaydın kızlar

öncelikle hepinizin geçmiş kurban bayramı mübarek olsun cumhuriyet bayramımızda kutlu olsun

sizleri çok özledimm

günaydın kızlar

öncelikle hepinizin geçmiş kurban bayramı mübarek olsun cumhuriyet bayramımızda kutlu olsun

sizleri çok özledimm

günaydın banum
seninde geçmiş kurban bayramı mübarek olsun canım
cumhuriyet bayramımızda kutlu olsun...
bende özledim...

ben 1.gün etle uğraştım 2. gün annemlere gittim ondan sonraki günlerde de hep evdeydim bayram geldi geçti ama kime

senin nasıl geçti canım ?

günaydın kızlarrr hepinizin geçmiş bayramı mübarek olsunnnn...
nasılsınız neler yaptınız bakayım tatilde. benim ki çok yoğundu güzel bi tatil geçirdim çok ii geldi bana

efsunum bende çok yoruldum bayramda ilk etlerle uğraş sonra yakın akrabalara git diğer kalan günlerde de evdeydim temizlikle uğraştım durdum şimdide hiç dinlenemden geldim işe üzerimde atılmamış bir yorgunluk var... vefayla buluşamadınızmı dün akşam aklıma gediniz kızlar ne yaptılar acaba diye buluştuysanız foto bekliyoruz.

günaydın kızlarrr hepinizin geçmiş bayramı mübarek olsunnnn...
nasılsınız neler yaptınız bakayım tatilde. benim ki çok yoğundu güzel bi tatil geçirdim çok ii geldi bana

günaydın ahkeşkem ailenin yanınamı gittin bayramda

çoluk çocukda var yorulmuşsundur...
yok canım buluşamadık malesef ilk 2 gün vefa gelemedi sonrada bayramdan dolayı görüşemedik işte

evet canım biraz burada birazda ailemin yanına gittik çok yoğun ama çok güzeldiii...

mrh canım hoşgeldin nasılsın nasıl geçti bayramın

rabbim nice dini ve milli bayramlar kutlmayı nasip etsin hepimize inşşşş

amin canım inşallah...

ben iyiyim-değilim bilmiyorum banucum..bayram kısmen çok güzel geçti,tahmin ettiğin üzere malum kişiler yüzünden yine güzel geçmedi..
ben artık tükenmiş durumdayım,yeniden toparlanmaya çalışıcam inşallah,şuanda hiçbişey gelmese de içimden..
öyle işte,parlak değil durumum

günaydın canımmm... nasılsın.
seninde kutlu olsun eylüşüm. ee nasıl geçti tatil neler yaptın.

banu ya yazdığım gibi,öyle işte canım......................................................................................

senin bayram iyi geçmiş sevindim..
ama görümcene üzüldüm,yuva dağılacak sonuçta,inşallah boşanmazlar yine de yaa

aaaaaaaa niye boşanıyormuş,ahkeşkem boşandıktan sonra size taşınmasın sakın aklıma ilk bu geldi valla benim

aman bunlar hep böle hep böle tartışma arada sevgi yok çünkü hele ki çocukta oldu ondan sonra çocuk için sevgisiz bi evlilik bunların ki bayramda tartışmışlar birbirlerine girmişler. ne olur bilmem ama üzüldüm.çok zor inşallah düzelir. yok bize gelmez ayrı ayrı düzen kuralım diyomuş. hem gelse daha ii o bahaneyle biz çıkarız.o yönden düşünürsek

evlilikleri böyle sorunlu demekkiiii...
size taşınma durumu bence de senin için iyi olur siz çıkarsınız :) ama bunun için de boşansınlar diyemeyiz de mi haklarında hayırlısı o zaman madem kötüler..

eylüşüm onları gördün bitti sil kafandan kim bilir canını sıkacak neler yaptılar ama düşünme sen unut. iyi ol böle durgun olma. bak kocişle baş başa kaldınız ne güzel. bitttiiiiiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…