- Konu Sahibi efsuNevfel
-
- #6.801
Slm kızlar ben geldim sabahtan beri çok yoğunum
ahkeşkem çok güzel bir puan almışsın tebriik ederim canım inş atanırsın bitanem
nazcımmmm tebrikler canımmmmmmm allahım tamamına erdirdin gözünüz aydın
sınavdan 82 aldımmm
günaydın kızlar
öncelikle hepinizin geçmiş kurban bayramı mübarek olsun cumhuriyet bayramımızda kutlu olsun
sizleri çok özledimm
günaydın banum
seninde geçmiş kurban bayramı mübarek olsun canım
cumhuriyet bayramımızda kutlu olsun...
bende özledim...
ben 1.gün etle uğraştım 2. gün annemlere gittim ondan sonraki günlerde de hep evdeydim bayram geldi geçti ama kime
senin nasıl geçti canım ?
günaydın kızlarrr hepinizin geçmiş bayramı mübarek olsunnnn...
nasılsınız neler yaptınız bakayım tatilde. benim ki çok yoğundu güzel bi tatil geçirdim çok ii geldi bana
efsunum bende çok yoruldum bayramda ilk etlerle uğraş sonra yakın akrabalara git diğer kalan günlerde de evdeydim temizlikle uğraştım durdum şimdide hiç dinlenemden geldim işe üzerimde atılmamış bir yorgunluk var... vefayla buluşamadınızmı dün akşam aklıma gediniz kızlar ne yaptılar acaba diye buluştuysanız foto bekliyoruz.
efsunum bende çok yoruldum bayramda ilk etlerle uğraş sonra yakın akrabalara git diğer kalan günlerde de evdeydim temizlikle uğraştım durdum şimdide hiç dinlenemden geldim işe üzerimde atılmamış bir yorgunluk var... vefayla buluşamadınızmı dün akşam aklıma gediniz kızlar ne yaptılar acaba diye buluştuysanız foto bekliyoruz.
günaydın ahkeşkem ailenin yanınamı gittin bayramda
evet canım biraz burada birazda ailemin yanına gittik çok yoğun ama çok güzeldiii...
tatlı yorgunluk bunlar ahkeşkem insan yorulsada sevdiklerini gördüğünde hasret giderdiği için yorgunluk ikinci planda kalıyor
valla aynen öle canım güzeldi ama döndüğümüzde aynı güzellik kalmadı. görümcem boşanıyo galiba.
merhaba kızlar..
hepinizin geçmiş dini ve milli bayramları kutlu olsun :))
merhaba kızlar..
hepinizin geçmiş dini ve milli bayramları kutlu olsun :))
mrh canım hoşgeldin nasılsın nasıl geçti bayramın
rabbim nice dini ve milli bayramlar kutlmayı nasip etsin hepimize inşşşş
günaydın canımmm... nasılsın.
seninde kutlu olsun eylüşüm. ee nasıl geçti tatil neler yaptın.
aaaaaaaa niye boşanıyormuş,ahkeşkem boşandıktan sonra size taşınmasın sakın aklıma ilk bu geldi valla benim
aman bunlar hep böle hep böle tartışma arada sevgi yok çünkü hele ki çocukta oldu ondan sonra çocuk için sevgisiz bi evlilik bunların ki bayramda tartışmışlar birbirlerine girmişler. ne olur bilmem ama üzüldüm.çok zor inşallah düzelir. yok bize gelmez ayrı ayrı düzen kuralım diyomuş. hem gelse daha ii o bahaneyle biz çıkarız.o yönden düşünürsek
banu ya yazdığım gibi,öyle işte canım......................................................................................
senin bayram iyi geçmiş sevindim..
ama görümcene üzüldüm,yuva dağılacak sonuçta,inşallah boşanmazlar yine de yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?