- Konu Sahibi efsuNevfel
-
- #6.821
amin canım inşallah...
ben iyiyim-değilim bilmiyorum banucum..bayram kısmen çok güzel geçti,tahmin ettiğin üzere malum kişiler yüzünden yine güzel geçmedi..
ben artık tükenmiş durumdayım,yeniden toparlanmaya çalışıcam inşallah,şuanda hiçbişey gelmese de içimden..
öyle işte,parlak değil durumum
eylüşüm onları gördün bitti sil kafandan kim bilir canını sıkacak neler yaptılar ama düşünme sen unut. iyi ol böle durgun olma. bak kocişle baş başa kaldınız ne güzel. bitttiiiiiiiiii
Kısmen güzel geçmesine sevindin canım ama bazı kişiler yüzünden üzülmenede çok üzüldüm sen düşünmemeye çalış malum kişileri kedinie beyninide yıpratmaaaaa eylülüm
bende kv aradım bayramda anne bile demedim zaten zorunlu kalmadıkcada demiyorum aslında seni aramayacaktım ama yinede aradım büyük bir kazamız geçti bir telefon kadar değerimiz yokmuydu insan bir arar sorar oğlumla ölabilirdikte cenazemizede gelmezdin sen dedim çok kırıldım size dedim hemen lafı değiştiriyo işte babanı evde bulamıyodumda arayamadımda kızının tlf arayamadı sanki çocuk kandırıyo aklı sıra ben böyle konuşurkende eşim karşıdan annesine bağırıyor bu düşüncesizliğine bahane arama,bu kadarmı değersizin senin gözünde diye iyi oldu içimi boşalttım rahatladım biraz
sen iyi yapmışın canım,hem bayramda aramış oldun,hem içini döktün,rahatladın..o saydığı herşey bahane,saçma sapan bahane,ama işte verecek cevabı yok..
offf neyseki evine gitmek zorunda kalmadın,telefonla hallettin,sevindim..hiç canını sıkma artık
valla canım ben çok büyük birşey olmadığı sürece evlerine gitmem bunu eşimede dedim oda tamam sen nasıl istersen öyle yap dedi seni çok iyi anlıyorum bu konuda ben onlara gittiğim zaman kendime gelemiyorum herşeye bir kulp takacaklar illaki ben ne dersem deyim ne yaparsam yapayım beğenilmez en iyisi kendime yaşatmıcam artık bunları olan bana oluyor bu sene mart ayında gittik çok soğuktu hava doğalgazı bile yakmadılar donduk çocuklarla battaniye altında oturduk üşüyoruz yak dediysemde yakmadı ben çok terliyorum diye dolandı ortada bu kadarda cimridir en iyisi bir daha kapılarını çalmamak çok büyük birşey olmadığı süreceeeee
yok ahkeşkem bitmedi..neler yaptılar neler ettiler hiçbişey düşünmek istemiyorum şuanda,birebir bana bişey yapmadılar ama benim canımı sıkıyo işte herşey..o evi hayal ettiğimde bile daralıyorum,onların yüzünü hayal ettiğimde daralıyorum,anlıyo musun? benim psikolojim filan kalmadı,ben mecburen bişeyler yapmaktan sıkıldım..ne diyoduk hep Allah rızası için,Allah görsün diye...tamam amenna ama ben yeri geliyo kalkıp namaz kılmıyorum,yeri geliyo başka bi günaha giriyorum,bütün bunları yapmazken,bu konuda bu kadar hassas olmak neden? yetti bana yetti!!!!
dengem bozuldu,anlatabiliyo muyum canım? bizim eve gidiyoruz,ya da bi arkadaşlara,bi akrabaya herşey hoş güzel,oraya geçiyoruz,kasvetli ortam gerginlikler,suratsızlıklar,sanki istenmediğin yere gidiyosun gibi..e ben bunu çekmek zorunda mıyım,eşimden soğuyacam diye korkuyorum artık,çok ciddi bunaldım anlatamam....bu zorunluluklar bana ağır geliyo artık..
size şımarıklık gibi gelmesin,en azından yüzlerini her gün görmüyosun diyosunuz haklsınız ama düşünün işte,bir görüşme beni hayattan soğutuyo.yaşamayan bilemez ciddi söylüyorum...biri beni anlasın artık,çok fenayım
eşim "seni peşimden sürükledim,benim yüzümden" deyip duruyo,dua ediyo sürekli,"Allahım önce eşime sonra bana sabır ver" diyo,kıyamıyorum o zaman
ama yeri geliyo eşimin hatrı,Allahın rızası bile gözümde olmuyo işte..
bitanem seni çok ii anlıyorum ama bazen öle oluyo ki hayatta değiştiremiyoruz işte yapacak bişey yok ki.
eşinden nie soğumaktan korkuyosun sakın böle bi hata yapma çünkü onunda bu konuda bi hatası yok ki üstüne üstlük senden çok o üzülür bu duruma eminim. hadi sen neyse kendi evlatlarını istemiyolar demek ki bu eşininin zoruna gitmiyo mu sanki. ama işte insan anne babasını seçemiyoki ne olursa olsun ailesi.
bu konuda eşine senin destek olman gerek onun için gerçekten çok zor bi durum. kendini onuj yerine koy. senden zor onun hali ve hala sana destek oluyo bu ne kadar güzelll
bak şu açıdan düşün aslında bunlar eşini sana daha da çok bağlıyo sabret yakındır eşininde kopması. dua et rabbim hayırlısını versin.
eşini sadece onu düşün dayanması unutması sabır göstermesi daha kolay olacaktır.
ya ne oluyo yaaaa çok sevdiğim bi arkadaşım aradı bayramda görümcesi yüzünden birbirlerine girmişler kp kv kaynı falan olay çok büyümüş boşanıyoruz diyo. kız hastaydı zaten şimdi hastanedeymiş hele ki sonuçlar kötü çıkarsa hiç beklemeyeceğim eşyamı toplayıp direk gideceğim diyo
biraz önce kp geldi yanıma beni ziyareti yeni eşiyle tabi kiiiii
kp yurtdışında değilmiydi ahkeşkem tatilemi gelmişler eşi nasıl gençmiydi bari
bayram için gelmişti kp. kızım kp yurt dışında ama cici kv burada allahım güleyim mi ağlayaım mı ne tuhaf yaaa. kp diyo ki torun olsun bende kısmet dedim ne kısmeti beee yaparsan olur dedim hayırlısı o zaman dedim. yok diyosan biz yapalım dedi ii yapın ben engel olamyım dedim allahım yaaaaaaa sinir.
bu arada eşimin bi borcu vardı onu ödemiş:)
laf sayınıp duruyodu ama olsuuuuunnnnn sonuca baaakkk
yanında neden götürmüyo karısını ahkeşkem bişey söylücem senin kayınvalde evlendiğini duyunca kp ne tepki verdi merak ettim şimdi
kp nin dönme planları var çünkü canım. amaaaan bu ilk değil ki yazık alışmış kadın. ama iyi bi beddua etti haklı da. aman yavrum tek size bulaşmasın mutlu olsunda ne b.ku varsa yesin diyo.
kv mi bu konuda takdir ediyorum saygım sonsuz. yıllarca kp olmadan büyütmüş çocukları tek başına aldığı karşılığa bak ve kadın kv min eline su dökemez valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?