- Konu Sahibi efsuNevfel
-
- #6.781
sanada günaydın canım nasılsın. benim belimle sorunlarım var fıtık varmış belimde. bide sabah bi kalktım sol gözüm şiş gözkapağımın üstü nasıl şişmiş bayram arası başıma gelmedik yok anlayacağın.
dr kas gevşetici verdi şimdide onları içiyorum kendimi toplayamıyorum nasıl uykum var hala. bu seferde çok gevşedi kaslarım
günaydın kızlar size güzel bir haberim var . hamileyimmmmmmmmmmmmmmm sabah idrar tahlilinde belirgin çift çizgiyi gördüm . sabahta kan testi yaptırdım 2 saat sonra alıcam sonucu
sağol efsuncuğum . bu sevincimi benimle paylaştığınız için çok teşekkür ediyorum size . ALLAH sana öncelikle ayrı bir ev sonrasında hayırlı bir zamanda bebiş nasip etsin canım .
canım benim çok geçmiş olsun dikkat et kendine o uyku bende hep var canım kızım uyumadı gece 4 e kadar sık sık uyandı hep canım çok sıkılıyo anlatamam ya tatile giriyoruz ama hep kayınvalide de olacağız bayram boyunca yarından itibaren tabiki
hayırlısıyla bi geçse iyi olacaktı ya
canım benim çok ama çok sevindim rabbim hayırlı uğurlu etsin inşallah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah canım
İNŞALLAH en kısa zamanda eylülünde güzel haberlerini alırız .
maşallah maşallah.....
ooooohhhhhh hadi bakalım güzel hatunlar gelsin bebişler....
yok mu artıran
asıl biz sana teşekkür ederiz canımmmmm bizimle paylaştıgın için
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
canım hayırlısıyla inşşşallaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
bana du et bol bol buhalinle olurmu nazcım lütfen
hamişlerin duası kabul olurmuş...
bütün dualarım seninle efsunum
günaydın kızlar size güzel bir haberim var . hamileyimmmmmmmmmmmmmmm sabah idrar tahlilinde belirgin çift çizgiyi gördüm . sabahta kan testi yaptırdım 2 saat sonra alıcam sonucu
İNŞALLAH en kısa zamanda eylülünde güzel haberlerini alırız .
nazcım çok sevindim canım maşallah yaaa..tam bayram geldi size desene!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!
hadi hayırlı olsun,önce karnında sonra yanında güle güle büyüt inşallah canım :)
amin canım İNŞALLAH ALLAH en kısa zamanda sanada nasip etsin canım
amin canım İNŞALLAHhayırlı olsun.Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin.ne güzel miniminnacık bi bebiş.bi avuç bişey ama ele avuca sığmıyor.düşününce insanın içi bi hoş oluyor:81:
oo bana bi arkdş hamiş daha geldi desene...nazcım tebrik ediyorum.ALLAH ın büyük bi nimeti bence evlat.daha elime almadım ama içimde bi canlının olduğunu bilmek bile çok büyük bi mutluluk ve şükür sebebi...bizde yarın öğlen cinsiyetimizi öğrenicez teyzeleri.bize bayram süprizi olcak
sınavdan 82 aldımmm
iyi puan almışsın canım . İNŞALLAH herşey gönlünce olur canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?