- Konu Sahibi efsuNevfel
-
- #6.941
ee nazcım buda işin tuzu biberi canım naparsın anne olmak iste herşeyiyle yaşıyo insan emek emek emek...kimbilir annelerimiz bizim için neler yaşadılar annelerimizin kıymetini bilelimki evlatlarımızda bizimkileri bilir inşşşş
canım benim en güzel şey konuşarak halletmek biz burda yazışabiliyoruz ama kendimizi zaman zaman ifade etmede zorlanabiliriz inş yanlış bir anlama ve anlaşılmadır,ikinizinde canı sağolsun bende hepinizi çok seviyorum,,,turkuazın yaptığını tasvip etmedim hiçbi zaman ,seninde öle olmasını istemem tatlım
benim içinde çok güzel ama işyerinde olunca zor oluyor biraz . ALLAH İNŞALLAH hayırlı zamanda sanada nasip eder canım . senin ve isteyen herkes için bol bol dua ediyorum .
canlarım efsunun işi çok yoğunmuş topiğe giremiyormuş slm var haber vermemi istedi.
kızlarrr akşama yeşil mercimek yapıcam düdüklüde hiç bişirdinizmi nasıl yapıyorsunuz paylaşırmısınız
Ben dün yaptım vefaa..bugüne de arttı hatta!
Düdüklüye hala alışamamış olsam da arada yapıyorum bişeyler,nohut filan..
Bu arada biz yeşil mercimeği çorba olarak biliriz,eşim yemek olarak..o yüzden artık yemek olarak yapıyorum yani,az sulu,yoğun kıvamlı,pilavla birlikte yiyo yani..sizde nasıl??
Normal yemek gibi yapıyorum,soğan salça,kıyma koydum dün bi de,bazen erişte atıyorum bi tutam..
ben hem çorba hemde yemek olarak yapıyorum , çorba olarak yatığımın içine eriştede koyuyorum güzel oluyor
ben dün yaptım vefaa..bugüne de arttı hatta!
düdüklüye hala alışamamış olsam da arada yapıyorum bişeyler,nohut filan..
bu arada biz yeşil mercimeği çorba olarak biliriz,eşim yemek olarak..o yüzden artık yemek olarak yapıyorum yani,az sulu,yoğun kıvamlı,pilavla birlikte yiyo yani..sizde nasıl??
bende çorba olarak bilirdim ama uşaktada yemek diyorlar hatta kayınvalidem düdüklüde bulgurlu susuz yapıyo tadıda güzel oluyo ama ben bi kere denedim onun gibi beceremedim bende yeşil mercimeği pek aramam ama çocuk gıdasını alsın diye yapıcam ee bizide ayırmıyorum ayrı yemek yapmak için artık yeşiemiyorum
normal yemek gibi yapıyorum,soğan salça,kıyma koydum dün bi de,bazen erişte atıyorum bi tutam..
ben hem çorba hemde yemek olarak yapıyorum , çorba olarak yatığımın içine eriştede koyuyorum güzel oluyor
ben dün yaptım vefaa..bugüne de arttı hatta!
düdüklüye hala alışamamış olsam da arada yapıyorum bişeyler,nohut filan..
bu arada biz yeşil mercimeği çorba olarak biliriz,eşim yemek olarak..o yüzden artık yemek olarak yapıyorum yani,az sulu,yoğun kıvamlı,pilavla birlikte yiyo yani..sizde nasıl??
normal yemek gibi yapıyorum,soğan salça,kıyma koydum dün bi de,bazen erişte atıyorum bi tutam..
nazım erişteli yapim ozaman benim oğlan erişteye bayılıyorr susuz yemek gibi yapsam olurmukiii
bence olur neden olmasın bol soğan salça yeşilmercimek erişte bir biraz baharat süper olur bence
tamam akşama yapıcam çok saolunnn
kızlar ben namaz kılıcam hepinizi öpüyorummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?