"eş,gelin,anne olmak... kadın olmak... işte hayat böyle birşey"

kızlar fena üşütmüşüm iki gündür evde ölü gibi yatıyorum kulağım boğazım felaket.
ya sabah asansöre bindim müdürle denk geldi asansörde beraberiz hiiiiiçççç günaydın geçmiş olsun yok. canımı sıktı.rapor aldım ya surat yapıyo aklı sıra.
sonra epilepsi ilecım bitmişti dr ye yazdırayım dedim o mal adamda raporumada yazmış epilepsi die galiba iş yerinde bi eşimin akrabası var sabah gelmiş iimisin raporunda bişey yazıyodu aama falan dedi o arada benim işim çıktı neyse geleceğim yanına dedi gitti kesin dr epilepsi die yazdı ki öle şaşkın dı çünkü.

çok geçmiş olsun canım yaaaa valla havalar hasta ediyo herkesi dikkat et
Amaannnn paton havası işte boşver takma sen onu bizi andiroid sanıyo onlar yemicez içmicez paso çalışıcaz onlara göre zaten
Kimse bilmiyor mu evdekilerden epilepsi oldugunu canım kv falan Amannnn boşver sen akrabayı yaaa takma kafana canım

iş hayatı acımasız malesef ahkeşkem sanki keyfinden rapor alıyosun da öyle muamele yapılıyo benim eski çalıştığım yer bu konuda okadar ketundukiii hele biri 2aylık çalışan rapor aldı diye acımasızlar işten çıkartılar,topluca grip aşısı vurduruyorlaqrdı bize hasta olmasınlar diye aklıma geldikçe tepem atıyo ş...szilerr,takılma boşver insanlara senin sağlığın önemli canım sağlığınn

iyiyim canım benim biraz fazla uyumuşum 8saat bünye alışkın olmayınca tabi başıma ağrı yaptı ((sen nasılsın iyimisin

az uyumakda çok uyumakta zararlı zaten yaaa...
Bende eşimle limoniyiz bi kaç gündür... Akşam güzel bi duş aldım saçlarımı taradım kendime vakit ayırdım biraz 11 de yattım sabahda 6:30 kalkıp kahvaltı hazırladım kociş beye... Bu arada dün ben banyodayken bizimkiler eşim ve kv tartışıyolardı ben odada yokken

eee siz ne yaptınız kızlaaarrr

Bende eşimle limoniyiz bi kaç gündür... Akşam güzel bi duş aldım saçlarımı taradım kendime vakit ayırdım biraz 11 de yattım sabahda 6:30 kalkıp kahvaltı hazırladım kociş beye... Bu arada dün ben banyodayken bizimkiler eşim ve kv tartışıyolardı ben odada yokken

bu arada aöf yi ne yaptın canım dün kaydın sonuydu cumada mazeretliler için son gün

niye limonisin ki eşinle. ne oldu canım. nie tartıştılar.
mal dangalak dr epilepsi yazmış rapora öküz yaaaa sanki onun için gittim ben. ya bütün sülale duyar artık herkes ahkeşke epilepsi der. ya ailem biliyo tabiki eşimin aileside biliyo ama kimseye sölemiyoduk. insanlar yaaaa diyo hemen acır gibi sinirlerim bozuluyo.
eşim bugün yatıracak harcı canım.

eee siz ne yaptınız kızlaaarrr

akşam eşim oğluşu aldı getirdi eve öglen uyumamış ama gözünden uyku akıyorrr direndi bizimle oturcam diye ayy maşallah bide yedi bide yedi rahatsızlanacak diye ödüm koptu bide k.validede de yemiş gelmiş sürekli anne bişey istiyom ben diyip durduuuu:)))

hayırdır canım neden limonisiniz eşinle

benimle yalnız plan yapmadığı için kızgınım sinemaya bile başbaşa gidemiyoruz birilerini takıyo peşimize kesin hersey ortak ev gezme tozma sanki kurbana hisse ortağı olduk eşimle... Anlasın istiyrm artık dilimde tüy bitti söyledim olmadı trip yaptım olmadı anlamıyo benim oduşum bende saldım kendi haline hayatımızı ben elinden geleni yapıyorum gerisi onun bileceği iş artık...
Valla neden tartıştıklarını bende tam anlamadım ama kv susup kabul etmiyo hiç bişeyi vır vır vır eşimin başında...

Sen güçlü bi insansın canımmmmm buda gececek inşşallahhhh takma boşver salla gitsinn duymazdan gel... Keyfinden olmadın yaaa hastalık bu seni bu hale sokanlar düşünsün... Sen üzülme nolurrrrr

oooo maşallah paşayaaaaa

tavsiye göre gidicem canım ama sen evim sensine gitme bence zaten duygusal dönemdesin ağlamaktan helak olma bide bebişde ağlamasın

Doktora gittiniz mi canım dinledin mi bebişin kalp atışlarını

günaydın efsuncuğum evet dün akşam doktora gittik bebişin pıt pıt kalp atışlarını gördük ve dört nala koşar gibi kalp atışlarınıda dinledik bebek henüz çok küçükmüş 1mm dedi doktor bir dahaki kontrol 1 ay sonra olacak

hayırdır canım neden limonisiniz eşinle

benimle yalnız plan yapmadığı için kızgınım sinemaya bile başbaşa gidemiyoruz birilerini takıyo peşimize kesin hersey ortak ev gezme tozma sanki kurbana hisse ortağı olduk eşimle... Anlasın istiyrm artık dilimde tüy bitti söyledim olmadı trip yaptım olmadı anlamıyo benim oduşum bende saldım kendi haline hayatımızı ben elinden geleni yapıyorum gerisi onun bileceği iş artık...

(ahkeşkeme yazdığımdan kopyaladım canım )

günaydın nazcım ve küçük mercimeği
aayyyyyy ne güzel bi duygu yaaa o anı yaşamak isterdim... ama neyse şuan değil...
kendine çok dikkat canım her ay kontrorde büyüyecek o minik kuş

günaydın nazcım ve küçük mercimeği
aayyyyyy ne güzel bi duygu yaaa o anı yaşamak isterdim... ama neyse şuan değil...
kendine çok dikkat canım her ay kontrorde büyüyecek o minik kuş

inanılmaz bir duygu efsunum ALLAH istediğin zaman hayırlısıyla sanada nasip etsin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…