"eş,gelin,anne olmak... kadın olmak... işte hayat böyle birşey"

zaten biz de orda otursak eşimin kendi ailesiyle arası iyice açılır,bi sürü huzursuzluk olur,evliliğimiz etkilenir..
yani bi gün oraya taşınsak da,evliliğimiz iyice oturmuş olmalı,bikaç yıl geçmeli..hoş zaten bizim elimizde değil ya..

böyle ayrı olmak çok iyi dediğin gibi,karışan eden yok..ama özlem oluyo işte..
isterdim ki babamın evine böyle valizlerle misafir gibi gitmiyim..ne bilim orda 3 ay evli durdum,arada gündüz kendim de gidiyodum..artık bu bana lüks...bunlar canımı acıtıyo bazen..

onun dışında çocuk iyi gelecek farkındayım ama bi de tam tersi ihtiyacım artarsa diye düşündüm..hayırlısı olsun tabii ama annem gerektiği zaman gelir zaten ona şüphem yok,yeterki Allah sağlık versin..
onun dışında da inşallah hayal ettiğim gibi ve senin de bahsettiğin gibi,vaktim bile kalmaz,çocuk büyütürken ben de bunu aşarım...
sağol canım

al işte!!!
kuzenin çocuğu var,doğumundan itibaren sürekli yanında olduğum,kendi çocuğum kadar sevdiğim tatlı yeğenim prensesim benim,o aradı şimdi,5 yaşında
doğum gününe davet ediyo bebeğim yaaa

uzaktayım ya gelemem diyorum nasıl ısrar ediyo annesi söylüyo beni özlüyomuş hep.....gittikçe de anlıyorum zaten,şımarır bana hep...........
off bak şimdi olcak zaman mıydı,tam vefanın yorumu üzerine,kafam da iyiydi rahattım....

.................................neyse...
hayatın gerçeklerine dönersek şuan patates kızartan evli bi kadınım!!!

öğleden sonra dr gitcem,ellerim için,kullandığım ilaçlar çok iyi geldi,temizlendi ellerim..dr 15 gün sonra gel demişti,bi gidim bakiyim..
çok da soğuk,hiç sevmem soğuğu..korkarım hatta,sizde de var mı böyle fobi?? donarak mı ölecem,o mu malum oluyo nedir
hoşçakalın güzeller...

innşşalllahhhh vefam inşşşallahhhh
evin çatı katı olması kötü yaaa bide gündüz kimse olmadığı için kapatmak zorunda olman kötü... Ev duvarlar soğuyo mecburen gündüz... Altta komşunun olmamasıda kötü... O zmn bu ayarda bi yak fauraya göre hareket edersin canım...

özlem çok kötü ama kendini bizim yerimize koyarak avun bence başka çaresi yok malesef eylülüm

hayatın gerçekleri...

Inşşallah ellerin dahada ii olur canım...
Ben soğugu severim ama işyerinde değil
Benim ölee fobim yok valla
görüşürüz canım

canım benim aynı özlemi beniöm kardeşlerimde yeğenleri için çekiyorlar sürekli arıyorlar bi sesini duyayım beni anlat unutmasın diye sölüyorlar,zor biliyorum ama hayatın gerçekleri,,,tek derdimiz yine özlem olsun diyorum ben ,bende unutmadım evliliğimiz ilk zamanları eşimin dizlerinde gecelerce çocuk gibi ağladığımı ama alıştırıyo malesef zaman okadar acımasız işte hayattt

merhaba kızlar nasılsınız . ALLAH kısmet ederse yarın bebişin kalp atışlarını dinleyeceğiz .

slm kızlar nerelerdesiniz yine

dün akşam arkadaşlarla sinemaya gittik evim sensine güzel bi filmdi ama içimizde ağlayan tek kişi eşim oldu
benim gözpınarlarım kurudu sanırım artık duygulandım ama ağlayamadım...
eşinin kıymetini bilmeyene iii bi ders olur filmden...

efsun bende eşimle gittim ben çok ağladım ama ((eşim ağlamadı ama itiraf etti ağlamamak için kendimi çok kasmışım yüz kaslarım acıyo dedi eve geldiğimizde gülüşüp ağlaştık ((

kimse yok yine
evim sensin e biz de gittik,ben çok ağladım,ama salonda burun çekme sesleri geldikçe bu sefer gülesim geldi,öyle karıştım gittim
iyiydi....
bu arada "uzun hikaye"yi tavsiye ederim kızlar,fırsatını bulun ve gidin bence

efsun bende eşimle gittim ben çok ağladım ama ((eşim ağlamadı ama itiraf etti ağlamamak için kendimi çok kasmışım yüz kaslarım acıyo dedi eve geldiğimizde gülüşüp ağlaştık ((

yaa ben kızgındım eşime başbaşa bişey planlamıyo diye o yüzden ağlayamadım kendi sinirimden gözyaşıda kalmamış gözümde
eve gidincede yatıp uyuduk hemen konusmadık bile

çoğunluk ağlıyo zaten canım filmde
hmmm uzun hikaye heee bakarız ona da o zmn

evet uzun hikayede çok güzel ben beğendim izlerken hiç sıkılmadım . evim sensine girecektik yer kalmamıştı bizde sonra uzun hikayeye girmiştik .

evet uzun hikayede çok güzel ben beğendim izlerken hiç sıkılmadım . evim sensine girecektik yer kalmamıştı bizde sonra uzun hikayeye girmiştik .

tavsiye göre gidicem canım ama sen evim sensine gitme bence zaten duygusal dönemdesin ağlamaktan helak olma bide bebişde ağlamasın

doktora gittiniz mi canım dinledin mi bebişin kalp atışlarını

Son düzenleme:
günaydın kızlar.
hastalıktan gelemedim yaaa. zaten iki gündür raporluydum. bugün iş başı yaptım. yinede halim yok gelir gelmz birsürü olayda canımı sıktı

günaydın kızlar.
hastalıktan gelemedim yaaa. zaten iki gündür raporluydum. bugün iş başı yaptım. yinede halim yok gelir gelmz birsürü olayda canımı sıktı

ahkeşkem günayydın geçmiş olsun canım ne oldu yine hayırdırrr

günaydın canlarımmmmmmmmmmmmmmmmm

geçmiş olsun ahkeşkemmmmmmm dikkat et kendine bizde seni merak ettik nerde bu kız diye
ne oldu canım ne sıktı canını???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…