- Konu Sahibi efsuNevfel
-
- #7.341
aaayyy bende çiğ kıyma yeme hastalığı var yaaaa ben hamiş olursam çok zorlanıcam kesinbide yapmayı yemeyi çok seviyorum kesin dubala olur çıkarım ben aaa maydanozu duydum da dereotu ve adaçayını duymamıştım teşekkürler neclasucum bilgiler için... normalde maydonuzuda dereotunuda hiç eksik etmem dolaptan ve salatadan yandım ben desene yaaa amaannnnn sanki bebek varda telaş yapıyrm şimdiden benimkide güzel oldu demi
tavsiyeleriniz için çooooooooook sagolun kızlar aranızdaki en tecrübesiz hamiş benim ihtiyacım olacak tecrübelerinize sağolun......
ben iyiyim valla hamilelikte iyi şükür testlerimiz falan iyi çıktı siz neler yapıyorsunuz görmeyeli
evet bunu bazı dr lar söylüyomuş benm dr um sölememişti ama bn her ihtimale karşı düşük riskim olduğu için bunları tüketmedim ilk başlarda..adaçayını hala tüketmiyorum.rahim kasılması yapar diyede internette var zaten..birde yeşil çayı severdim.onu içmiyorum.bebeğin kalbininde olan ve doğduğunda kapanan deliği anne rahminde kapatıyormuş.buda yazıyo heryerde .onun dışında bildiğim bişey yok.bu arada İNŞALLAH hamiş kalırsın cnm ama 9 ay o sevdiğin çiğ kıymadan uzak durmalısın çünkü anne ve bebeği etkileyen toksoplazma diye bi bakteri hastalığı var.ALLAH korusun.kimi dr sucuğuda yasaklıyomuş.yani çiğ kıyma en büyük risklerden biri :)
sormak stediğn bşey olursa bildiğim kadar yardımcı olurm yine didemcim..hamileliğinin iyi olmasına sevindim..mide bulantıların nasıl başladımı..ben senin gibiyken çok fenaydım.4. aya kadar da midem ağzımda gezdim.2 kilo da vermiştim hatta..ama çok şükür iyiym şimdi...aniden giren bacak kramplarıma..gece yatağa girdiğimde kopmak üzere olan belime...günde 20 kere tuvalete gitmeme...gece ani tekmelerle uykumdan uyanmama...nefes alıp vermekte zorlanmama rağmen iyiym..çünkü ALLAH ım bize çok güzel bi nimet nasip eyledi...tüm bu zorlukları çekmeye değer...bizde salı günü dr amcamızı ziyarete gidicez...kızımızı görücez bklm kaç kg olmuş..
tatlom benim mide bulantılarım az alllaha şükür anneme çekmişim kolay geçiyo hamilelik uslu maşallah bebişimgünde 20 defa tuvalete gidiyoruz ama ondan kaçoş yok bide çok halsizim canım hiç bişey yapmak istemiyo ya en korktuğum şey ilk bebiş heyacanlıyım doğumda tam ramazan bayramı civarlarına denk geliyo ya o zaman olursa doktor bulamazsam diye korkuyorum açıkçası sen çok önce alcan bebişini bize anlatırsın artık inş rabbim kazasız belasız kucagımıza almayı nasip eder
EVSUNCUM sende yap artık bitane bebiş boşver herşeyi beraber büyütürüz kıs ne güzel
banunun bi oğluşu vardı sanırım o yol gösterir biz acemi annelere olmadı dimi banucum
geçen hafta salıu anneme geçtim kızlar 2 gün annemde 4 günde abimde kaldım çok iii geldi banaa
enerji sevgi topladım geldim yaklaşık 2-3 aydır kalmaya gitmiyordum annemlere valla süper oldu
eeee sizde ne var ne yok bacılar napıyonuz bakem ???
bebişler çocuklar kocişlerinizle aranız nası
ben şükürler olsun Rabbimeeşimle iyiyim konusmak en güzel çözümmüş elimizden bişey gelmesede konusmak içindekini paylaşmak bile güzelllll
bu arada yine teyze yapamadık sizi Rabbimin izniyle inşallahhhh önümüzdeki maçlara bakiciiizzz
efsun sevindim güzel bi hafta geçirmene...
bana da annemler geldi..
kocişle aram gayet iyi
hadi bakalım bekliyoruz bizi teyze yapacağın günü
burda güzel sohbetler ettiğimiz günler geri gelir inşallah,bu da bugünün dileği olsun benden.......
Merhabalar kızlar.baslık dıkkatımı cektı .aranıza katılıyım dedım.5 yıllık evlıyım 5 aylık bır kızım var.ıstanbul beylıkduzunde yasıyorum..
herkese günaydın kızlarrrrrr
öncelikle hepinizi çok özledimmmm eski sohbetlerimizi dertleştiğimiz günleri özledimmm...umarım hepiniz iyisinizdir bir sıkıntınız derdiniz yokturrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?