- Konu Sahibi efsuNevfel
-
- #7.301
kızlar iyi akşamlar...ya biz kızımıza isim konusunda karar veremedik..bide teyzelerine soralım dedik....öykü... nisa... dila.... hangisi güzel sizce....hepiniz fikrnizi söylermisinz...
bu saatte kimse olmaz ama ben yazmak istedim şimdi...
hepinizin yazdıklarını tek tek okudum..
efsun işten ayrılmana sevindim,senin adına yani,memnun mutlu değildin,hayırlısıyla daha iyi yerlerde ol inşallah..
hepinizi özledim..topik kapanır diye korkuyorum,kimse yazmıyo ya,ben de dahil..
girip çıkıyorum hep,kimse yok diye..
bu arada eşim izinde,evde..o yüzden gündüzleri girmiyorum..
geçen hafta ankaraya gittim,hem de tek başıma,eşim izin verdibunaldım biraz diye gönderdi sağolsun,bi ankara havası alıp geldim,2 gün..
haftaya da birlikte gidicez :)
bebiş çalışmaları devam,üstünde durmasak da,Allaha kalmış bişey,o verecek inşallah,bunu takmıyorum bu ara..
iyiyim hoşum mutluyum..yüzmeye de devam,balık gibiyim maşallah
öyle işte benden havadisler bu kadar kızlar..
pek yakında kesintisiz muhabbetlere dönmek istiyorum sizlerle,umutluyum :)
öpüyorum her birinizi,naz neclasu bebişlere iyi bakın..
banucum,vefam,ahkeşkem,efsunum sizler de kendinize iyi bakın,hep mutlu mutlu gülümseyin :)
hepsi güzel isimler canım aslında ama öykü yerine masal ismi daha hoş geldi bi anda bana
nisada hoş isim ama dila pek kulağıma hoş gelmiyo açıkcası
bide kuranda gecen isim olsun bence canım çünkü isim koymak da çok önemli biliyosun kkiii
sahabe isimlerine bak istersen netten hayatlarını falan oku bi
aaayyy heycanlandım şimdi neclasucum yaaaaaa zaten odasını da çok merak ediyorum hanfendinin yarım da olsa at bi an önce yaaaa
bnde öykü ile nisa arasında kararsız kalmıştım.nisa kuranda geçiyo cnm.nisa süresi var kadınların haklarını anlatan surenin adı..bu arada çok ısrar ettn hemen çekiyorm odanın ve cicşlerimizn fotolarnı
efsun teyzesi çok ısrar etti bizde odamızı ve cicişlerimizi çektik koyduk..daha şifonyerimiz ve storumuz gelck..bide biraz daha ciciş alcaz kızıma.birazdan baba bizi atta götürcek.
öykü hoşuma gittmedi açık fikrim ama nisa yı bende begeniyorum bak o güzel iştesağol canım
ayyyyy hersey çok güzel canım yaaaaa Rabbim sağlık sıhhatle doğurmayı doğmayı nasip etsin inşşallahhh size yar ve yardımcınız olsun inşşallah canım
aayyy keşke yanında olsaydım suan yaaaa gerçekten harikalarrr çok duygulandım suan yaaa
maşşallahhhhh maşşalalhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
teşkkr ederiz efsun teyzesi...ALLAH IM isteyen herkese nasip eylesin.sağlıklı sıhhatli hayırlı bir şekilde...gerçkten çok güzel...şimdiden o kdr çok bereket getirdiki evimize..kim bilir o gelince nasıl şenlikli bereketli bi yuvamız olur ALLAH ın izniyle..
amin canım inşşallahh Rabbim aratmasın kimseye...
evet çocuk kısmetiyle gelir bereket derler zaten hep canım maşşallahhhhhh o zmn kızımıza
kimbilir nası olacak canım yaaaa göreceğiz inşşallahh hep birlikte
doktor amcası bugün müsait olurda bakarsa...tabi bizim inat kızımızda poz verirse..o zmn usg fotosunuda eklerim cnm.
günaydın toprağam
nasıl geçti hafta sonu canımmm,burası çok soğukkk valla bi yere gidemedik ama evimizdede çok şükür mutluyduk
merhaba kızlar
neclasu bebeğinin eşyaları çok tatlı çokisim konusunda da nisa ismi en güzeli,benim fikrim..
o eşyaları kullanacağınız günler gelsin sağlıkla sıhhatle gelsin inşallah
efsun,geçmiş olsun o sıcak su torbalarından çok korkarım ben,eşin yine ucuz atlatmış canım..
sen nasılsın iyisindir inşallah,haftasonu konuşmanız gerekenler çok önemli sorunlar değildir inşallah..
vefacım haftasonunun güzel geçmesine sevindim..
benim de haftasonum güzeldi,kursa gittim geldim,onun dışında eşimle hep evdeydik,güzeldi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?