- 8 Mayıs 2012
- 6.297
- 904
- 248
- Konu Sahibi efsuNevfel
-
aman yaa diyorm ya işte salaklık die bazen kafam dank etmiyo aslında eşimde gelecek benle biliyorum ama çnmeli olan orada diğerlerini konuşturmamak biz markete gidiyoruz biit bu kadar olmalı ama ben daha bunu yapamıyorum ama yapacağım........ inşallah
banum bazıları böyle değiştiremezsin ama zamanla sadece biraz da eğip bükebilirsin. bak sana bir örnek anlatmak istedim. geçen işyerindeki bir ark evlilik yıl dönümü, kocasıda orkide göndermiş. kız 18 yıllık evli ve ilk defa kocası böyle bişi yapmış. işyerinin adresini bilmiyormuş ve işyerinin olduğu yere gelip çiçekci bulup tarif edip göndertmiş.mesela kız dediki kendi getirseydi öğlen yemeğe çıkardık. dedim adam bak çiçek almış beklentini yüksek tutma, bir dahakine onu da yapar, keşke gelseydin de geç dedim..
şimdi sen de sabırla yavaş yavaş bekle, bu sen olmasa seneye yapacak inş. sen istediğini güzelce dile getir her daim. dırdırsızzzz
beklediğini söyle susma öle susup bekleme.. emin ol bir gün kendi içinden gelerek yapacak ben inanıyorum..
banum bazıları böyle değiştiremezsin ama zamanla sadece biraz da eğip bükebilirsin. bak sana bir örnek anlatmak istedim. geçen işyerindeki bir ark evlilik yıl dönümü, kocasıda orkide göndermiş. kız 18 yıllık evli ve ilk defa kocası böyle bişi yapmış. işyerinin adresini bilmiyormuş ve işyerinin olduğu yere gelip çiçekci bulup tarif edip göndertmiş.mesela kız dediki kendi getirseydi öğlen yemeğe çıkardık. dedim adam bak çiçek almış beklentini yüksek tutma, bir dahakine onu da yapar, keşke gelseydin de geç dedim..
şimdi sen de sabırla yavaş yavaş bekle, bu sen olmasa seneye yapacak inş. sen istediğini güzelce dile getir her daim. dırdırsızzzz
beklediğini söyle susma öle susup bekleme.. emin ol bir gün kendi içinden gelerek yapacak ben inanıyorum..
canım benim valla 5 yıldır bir kez yemeğe çıktık oda benim zorumla ısrarlarımla oldu inan beklentimi en az seviyeye indirdim ne çiçek ne hediye tek istediğim bir çift söz bana iyiyki seni tanıdım iyiki seninle evlendim seni seviyorum dese alacağı en pahalı hediye bile beni bu sözün yanında mutlu edemez ben onada anlattım sakin bir ifadeyle senden beklediğim bana sevgini hissettirmen evliliğimizi monotonlaştırma diyorum ama bakalım ne olup bitecek.
canım benim valla 5 yıldır bir kez yemeğe çıktık oda benim zorumla ısrarlarımla oldu inan beklentimi en az seviyeye indirdim ne çiçek ne hediye tek istediğim bir çift söz bana iyiyki seni tanıdım iyiki seninle evlendim seni seviyorum dese alacağı en pahalı hediye bile beni bu sözün yanında mutlu edemez ben onada anlattım sakin bir ifadeyle senden beklediğim bana sevgini hissettirmen evliliğimizi monotanlaştırma diyorum ama bakalım ne olup bitecek.
alo alo topikten efsuna topikten efsuna efsun henım ses geliyo mu tamam
alo alo topikten efsuna topikten efsuna efsun henım ses geliyo mu tamam
geçmişi okiyy efsun bacıı
günaydın kızlar
rahatsızım pazar gününden beri dünde temizlik yaptım sonra kv arkadaşına oturmaya gittik
orda bi daha hastalandım eve zor geldim valla
geçmişe baktım bayyyyaaaaaaaaaaaa çoğalmış
ahkeşkem planı çok beğendim ama biraz tuzlu olmayacak mı sana
ev hayalleri kurarken ?
geçende rüyamda senin yanına gelmişim ama ankara değil kırşehire
ne alaka ise
geçmiş olsun kuşum neyin var. söyleyseydin ben sana gelir bakardım kuzuuuu
banum bazılarının ağzı laf yapmaz ama gönülleri geniştir adamın. benimki bir laf yapardı istediği zaman sorma, ama değeri yokdu çünkü bunu gerçek hayata yansımadı söyledi bitti gitti. önemli olan sana değer veriyor mu önemsiyor mu... düşünüyomu hastayken bakıyor mu, ihtiyaçlarını karşılıyor mu.. sen ona söle söle bak onun ruhunu okşa nasıl güzel olduğunu anlayacak zamanla ufak ufak oda yapacak ben eminim.
bak ben babam annemi hiç sevmiyo sanardım ne konuşurdu onla ne bir sohbet bizede aynıydı. annem ölüm döşeğinde babam ağlaıyo elini tutmuş, seni seviyom ben sensiz ne yaparım diyo.. 30 senedir babamdan bir kere duydum ben. annem yazık kadın aklı bile yerinde değildi ki duydumu hissettimi.. ama zamanla anladım ki babam beni bizi canından çok seviyoo.dille hiç söylemedi babam kızım seni çok seviyom diye ama ben anlıyom hareketlerinden. buna alıştım bende napim babam öle bi adam ama içinden de olsa seviyo ya bu bana yetiyo valla. ya gerçekten sevmeseydi düdüşünmek bile istemiyorum bunu
geçmiş olsun canım benim şimdi nasılsın nasıl oldun çok önemli bişey değil demi.
ben ünv. kırşehirde okudum.canım yaa hrkes bişeyler içer yeter işte hem 200 tl ile ev olmayacağına göre bu ayda böle olsun bakalım dedim. amaaaan battı balık yan gider çok istiyorum valla o planı o yüzden olur inşallah gözüme gözükmüyo.
sağol canımmm idare ediyorum işte yuvarlanıp gidiyorum
idrar yollarımda vardı sıkntı mide bulantısı yaptı işte ilaç
sen öyle diyorsan no problem canım hadi hayırlısı bakalım
ama bize foto atcan heeeeeeee
tamam tamam inşallah planladığım gibi olurda size foto atmazmıyım hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?