- 22 Kasım 2011
- 3.221
- 55
- 358
- Konu Sahibi efsuNevfel
-
günaydın canım arkadaşlarım nasılsınıa bugün benden herkese güzel biiiiiiiiiii günaydın öpücüğü
turkuazım bugün ii ol bak biz alışkın değiliz seni böle görmeye.
ayazcım bakalım haberler nasıl olacak ama rabbim hayırlısını versin.
vefa bugün iyisindir inşallah biraz daha sakin ve mutlu bekliyorum seni.
banum dün çok çalıştın görüşemedik senle.
efsun hanım alooooooooo siz nerelerdesiniz
nerde bu kızlar yaaavvv
günaydın canım arkadaşlarım nasılsınıa bugün benden herkese güzel biiiiiiiiiii günaydın öpücüğü
turkuazım bugün ii ol bak biz alışkın değiliz seni böle görmeye.
ayazcım bakalım haberler nasıl olacak ama rabbim hayırlısını versin.
vefa bugün iyisindir inşallah biraz daha sakin ve mutlu bekliyorum seni.
banum dün çok çalıştın görüşemedik senle.
efsun hanım alooooooooo siz nerelerdesiniz
günaydın kızlar nasılsınız bakalım
canım benden de sana güzel bi günaydın öpücüğüsen nasılsın bugun dün çok yoğundum ben hafta başı işler falan derken 3 gibi de bankaya teslimat götürmem gerekti ordan da annemlere geçtim gece 12 kadar ordaydım fırsat olmadı birtürlü yazmaya ,efsun nerelerde bende merak ediyorum onu
kimse yok ortalarda eylül le efsun kesin uyuyorlardırr
günaydın canımmm,bugün tahmin ettiğin gibi bomba gibiyim eminim bizim kızlarda aynıdır mutludurlar,eşim dün işe gitmemiş yana yakıla kiralık ev aramış k.vdenin o taraftan kuzum benim,ben senin istemediğin hiç bişey yapmam beni tanımıyormusun sensin herşey dedi ya kıyamam..ee benim yelkenler suya indi tabi...çok güzel bi gece yaşadık uzun süredir bu elektiriği yaşamamıştık oğluşu uyuttuk...bizde bol bol yaramazlık yaptık:))
ooooooooooooo işte vefa yaaaaaaaa maşallah canım benim. bak gördün mü can sıkmaya değmezmiş. yaramaz kız ne olacak. e kızım bu enerji maşallah o kadar yaramazlığa bende bişey yoktu ölüyorum valla
iyiyim canım çok şükür birde şu karın ağrım ve uykum olmasa çok dha ii olacağım valla gözlerimi açamıyorum
selam dostlar epeydir uğrayamadım buralara belki unutmuşsunuzdur bile beni....ev taşıycam acayip yoğununz ya ev toplamak çok zor ya.neler konuştunuz pek takip de edemedim ama inşallah herkes mutludur son mesajda vefa çok mutlu o anlaşılıyo da:))inşallah herkeste mutlu olur
canım benim geçmiş olsun,dikkat et kendine,güzel bir kahvaltı ve duş yap kendine gelirsin inşallah
günaydın canımmm,bugün tahmin ettiğin gibi bomba gibiyim eminim bizim kızlarda aynıdır mutludurlar,eşim dün işe gitmemiş yana yakıla kiralık ev aramış k.vdenin o taraftan kuzum benim,ben senin istemediğin hiç bişey yapmam beni tanımıyormusun sensin herşey dedi ya kıyamam..ee benim yelkenler suya indi tabi...çok güzel bi gece yaşadık uzun süredir bu elektiriği yaşamamıştık oğluşu uyuttuk...bizde bol bol yaramazlık yaptık:))
arkadaşım hala uçuyoooooooooooocanım benim işte nasıl yapacağım bunları
vefa kız mutluluktan uçuyosun halaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?