"eş,gelin,anne olmak... kadın olmak... işte hayat böyle birşey"

günaydın kızlar nasılsınız

günaydınnnnnnn herkese hayırlı kandiller

günaydın canlar,hayırlı kandiller hepinize,dün akşam yazdıklarınızı okudum,200 tane okuyacağım bende aldım Allah tüm dualarınızı kabul etsin güzeller,

ay bu arada senin şu duygusallığını tüm evrendekilere yaysak ahkeşkem sabah sabah mafettin beni öyle içten öyle sıcak yazmışsınki,eşin çok şanşslı valla

günaydın sanada vefacım amim inşallah rabbim bugünün hayrına gönlümüze göre versin inşallah.
herkes eşime bunu sölüyo oda çok şükür allahıma diyo saolsun.

Son düzenleme:
günaydın güzeller,,,
kandiliniz mübarek olsun. rabbim bu mübarek günde gönlümüzden geçenleri bize nasip etsin, dualarımızı kabul etsin inş.
bana da bol bol dua edin olur mu? bu sıkıntıları günleri atlatıp, tez zamanda hayırlısı ile huzurlu bir yuva kurup annelik duygusunu yaşamam için..

ya samsun ne hale gelmiş öle yaaa şimdi gazete okurken gördüm de. efsuncuğum nasıl acaba

evet canım cok kötü benim ailemde samsundalar,heryer çamur balçık içindeymiş,efsunun oturduğu tarafta durum nasıl bilmiyorum ama gösterilen yer efsunun oturduğu yere yakın sayılır,allahım korusun ya çocuklara çok üzüldüm

amin canım dualarım seninle Rabbim gönlüne göre versin,işlerini yoluna koysun,darlık göstermesin,sıcacık mutlu bir yuvan yaramaz bi çocuk seni sahiplenen bi eşin olsun inşallah canım benim...

Varligi ebedi olan, merhamet sahibi, adaletli Yüce Allah kendisine dua edenleri geri çevirmez. Dualarinizin Rabbin yüce katina iletilmisine vesile olan kandiliniz mübarek olsun canım arkadaşlarım

kızlar dua ne alemde başladınızmı okumaya,ben 21 tane okudum şuan

kızlar dua ne alemde başladınızmı okumaya,ben 21 tane okudum şuan

bende sabah işe geldim 100 salavat getirdim,şimdi de ahkeşkenin yazdığı duayı okumaya başlıcam ama hastayım ya akşam abdest alıcam o zamanmı başlasam şimdi başlasammı ona karar veremedm hala

Son düzenleme:
bende sabah işe geldim 100 salavat getirdim,şimdi de ahkeşkenin yazdığı duayı okumaya başlıcam ama hastayım ya akşam abdest alıcam o zamanmı başlasam şimdi başlasammı ona karar veremedm hala

banucum bu yazdığımda bi selavat o yüzden okunabilir ben de hastayım ama okuyacağım

eşimi aradım biraz önce bugün eve gidelim nolur valla çok kötüyüm die. tamam diyo. nasıl acıklı sölediysem tamam hayatım çıkışta eve git direk sen ne oldu ki diyo. ne olsun yorgunluk ve uykusuzluktan ölüyorum...

anam bende bu aralar bi yoğunluk valla evimde yatmayı özledim yavvv

Evimde bacaklarımı uaztıp tv seyretmeyi, yanlız kalmayı,kocamla yanlız yemek yemeyi rahat rahat konuşmayı çok özledim en çokta kocamı özledim aynı evin içinde birbirimizi göremiyoruz görsekte konuşamıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…