- Konu Sahibi efsuNevfel
-
günaydın kızlar nasılsınız
günaydınnnnnnn herkese hayırlı kandiller
günaydın canlar,hayırlı kandiller hepinize,dün akşam yazdıklarınızı okudum,200 tane okuyacağım bende aldım Allah tüm dualarınızı kabul etsin güzeller,
ay bu arada senin şu duygusallığını tüm evrendekilere yaysak ahkeşkem sabah sabah mafettin beni öyle içten öyle sıcak yazmışsınki,eşin çok şanşslı valla
ya samsun ne hale gelmiş öle yaaa şimdi gazete okurken gördüm de. efsuncuğum nasıl acaba
günaydın güzeller,,,
kandiliniz mübarek olsun. rabbim bu mübarek günde gönlümüzden geçenleri bize nasip etsin, dualarımızı kabul etsin inş.
bana da bol bol dua edin olur mu? bu sıkıntıları günleri atlatıp, tez zamanda hayırlısı ile huzurlu bir yuva kurup annelik duygusunu yaşamam için..
ya samsun ne hale gelmiş öle yaaa şimdi gazete okurken gördüm de. efsuncuğum nasıl acaba
kızlar dua ne alemde başladınızmı okumaya,ben 21 tane okudum şuan
bende sabah işe geldim 100 salavat getirdim,şimdi de ahkeşkenin yazdığı duayı okumaya başlıcam ama hastayım ya akşam abdest alıcam o zamanmı başlasam şimdi başlasammı ona karar veremedm hala
banucum bu yazdığımda bi selavat o yüzden okunabilir ben de hastayım ama okuyacağım
ee anlatın bakem neler yaptınız
aman ne yapayım canım bildiğin gibi işte monoton bir hayat hiçbir değişiklik yok herşey aynıııııı çok sıkılıyorum yaaaa
anam bende bu aralar bi yoğunluk valla evimde yatmayı özledim yavvv
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?