- Konu Sahibi efsuNevfel
-
Evimde bacaklarımı uaztıp tv seyretmeyi, yanlız kalmayı,kocamla yanlız yemek yemeyi rahat rahat konuşmayı çok özledim en çokta kocamı özledim aynı evin içinde birbirimizi göremiyoruz görsekte konuşamıyoruz
ayyyy bu konuda seni en iyi ben anlarım.ahh ahh şu mübarek günde dua edin banada arsa muhabbeti oluyo inşallah bi mütahit arar kp gitmeden başlar nolur allahım. artık gözyaşlarıyla yalvarıyorum
bende 150 tane okudum şimdi yemeğe çıkıyorum kalanıda öğleden sonra okucam
Merhaba kızlar kandiliniz mübarek olsun. özel bir kız çocuga sahibim ,kızım hasta dualarınıza talibim benim yavruma da dua edermısınız .ALLAH razı olsun rabbım sızlerınde gonlunuzdekılerı nasıp etsın
seninde kandilin mübarek olsun canım
çok geçmiş olsun canım neyi var meleğinin
Dualarımdasınız canım.... amin inşallah hepimizin gönlüne göre versin...
Merhaba kızlar kandiliniz mübarek olsun. özel bir kız çocuga sahibim ,kızım hasta dualarınıza talibim benim yavruma da dua edermısınız .ALLAH razı olsun rabbım sızlerınde gonlunuzdekılerı nasıp etsın
efsun nasılsın çok merak ettim seni valla. sel falan haberlerini görünce içim içimi yiyodu
bende 150 tane okudum şimdi yemeğe çıkıyorum kalanıda öğleden sonra okucam
selam şekerler bende yemeğe gidiyom afiyet olsun sizlere bende tam tamına 180 tane okudum. sonrada anneme dua okucam sonrada sizlere bizlere öptüm
kızlar maşallah ya çok hızlısınız ben daha 85 deyim(işteyim bide niyetliyim kafam ağrıyor
seninde kandilin mübarek olsun canım
çok geçmiş olsun canım neyi var meleğinin
Dualarımdasınız canım.... amin inşallah hepimizin gönlüne göre versin...
canım bi 50 de seninkinden okuyayım istersen
duana amın dıyorum rabbım herkesın dualarını kabul etsın, kızım 6yasında west sendromu sureklı epılepsı nobetlerı gecırıyor yuruyemıyor konusamıyor algılaması zayıf zıhınsel fızıksel olarak yasıtlarından cok gerıden gelıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?