"eş,gelin,anne olmak... kadın olmak... işte hayat böyle birşey"

ayyyy bu konuda seni en iyi ben anlarım.ahh ahh şu mübarek günde dua edin banada arsa muhabbeti oluyo inşallah bi mütahit arar kp gitmeden başlar nolur allahım. artık gözyaşlarıyla yalvarıyorum

ayyyy bu konuda seni en iyi ben anlarım.ahh ahh şu mübarek günde dua edin banada arsa muhabbeti oluyo inşallah bi mütahit arar kp gitmeden başlar nolur allahım. artık gözyaşlarıyla yalvarıyorum

dualarım seninle canım benim rabbim gönlüne göre versin herşeyi inş.

ben duamızı okuduktan sonra, sizlere içimden geçeni yazacağım 60 tane okudum şekelerrr. öptüm.. dua okuduğum için bitene kadar size yazamıcam grş

kızlar tüm dualarımız kabul olur inşallah bende 43 tane okudum devam ediyorum:)=)

Merhaba kızlar kandiliniz mübarek olsun. özel bir kız çocuga sahibim ,kızım hasta dualarınıza talibim benim yavruma da dua edermısınız .ALLAH razı olsun rabbım sızlerınde gonlunuzdekılerı nasıp etsın

hepinizin berat kandili mübarek olsun dostlarım
rabbim tüm darda olana derdi olana yar ve yardımcı olsun inşşallaahh bu gecenin hatrı hürmetine dualarda buluşmak dileğiyle...

seninde kandilin mübarek olsun canım
çok geçmiş olsun canım neyi var meleğinin
Dualarımdasınız canım.... amin inşallah hepimizin gönlüne göre versin...

sen çok özel bir annesinin rabbim yavruna ve ailene sağılık sıhhat versin nurhayal,tabi canım etmez olurmuyuz yavrun içinde bol bol dua edicem canım öp prensesi benim için

efsun nasılsın çok merak ettim seni valla. sel falan haberlerini görünce içim içimi yiyodu

bende 150 tane okudum şimdi yemeğe çıkıyorum kalanıda öğleden sonra okucam

selam şekerler bende yemeğe gidiyom afiyet olsun sizlere bende tam tamına 180 tane okudum. sonrada anneme dua okucam sonrada sizlere bizlere öptüm

kızlar maşallah ya çok hızlısınız ben daha 85 deyim(işteyim bide niyetliyim kafam ağrıyor

seninde kandilin mübarek olsun canım
çok geçmiş olsun canım neyi var meleğinin
Dualarımdasınız canım.... amin inşallah hepimizin gönlüne göre versin...

duana amın dıyorum rabbım herkesın dualarını kabul etsın, kızım 6yasında west sendromu sureklı epılepsı nobetlerı gecırıyor yuruyemıyor konusamıyor algılaması zayıf zıhınsel fızıksel olarak yasıtlarından cok gerıden gelıyor

Allahım yanında olsun şifa versin canım,tüm özürlü çocuklarımızın şifasını versin benim kuzenimde 21 yaşında oda yürüyemiyor,konuşamıyor,sizi çok ii anlıyorum,allaha sığının hep allaha.

canım arkadaşlarım,
Ben okudum Yüce Rabbim bu mübarek günde duamızı kabul eylesin.
nurhayal kardeşimizin çocuğuna tez zamanda şifa ve sağlık nasip etsin, annesi olarak da ona güç kuvvet nasip etsin.
efsun kardeşimiz için huzurlu ve sağlıklı otutracağı ayrı bir ev ve hayırlı evlatlar,
eylül kardeşimize sağlıklı ve hayırlı bir evlat
vefa kardeşimize temiz güzel gönlüne göre bir ev ve yuvasının huzurunu daim eylesin
banu kardeşimizin ise gönlünden ne geçiyorsa nasip etsin, yuvasını onu Rabbim darda zorda koymasın
ahkeşke kardeşimize önce sağlık, sonra huzurla yaşağı bir ev ve hayırlı evlatlar nasip etsin.
Bu mübarek günde Rabbim bizlerin tüm dualarını kabul eylesin, okuduğumuz tüm dualar ölmüşlerimizin ruhuna gitsin inş.
Babama sağlıklı ve uzun huzurlu bir ömür nasip etsin, babamı başımdan eksik etmesin
bana bu zor zamanları atlatmam için rabbim sabır güç kuvvet ihsan eylesin, bana yeniden ama çok huzurlu ve mutlu olacağım dürüst düzgün gönlüme göre hayılrı bir insan nasip etsin.
Bizleri darda zorda koymasın inş. Dualarımız kabul olsun inş. AMİN

bende okudum kızlar yüce allahım bu mübarek günde dualarımızı kabul etsin günahlarımızı affeylesin tüm müslüman kardeşlerimize sağlık,mutluluk versinn inş amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…