"eş,gelin,anne olmak... kadın olmak... işte hayat böyle birşey"

kızlar 90 tane okuyabildim henüz..devam edicem yine birazdan..ne zmana kadr bitircez???

bi de turkuazcım..canım..sağol güzel duan için...
az önce hepinize bol bol dua ettim,kendi gönlünüze göre Allah hayırlısıyla versin her dilediğinizi

ben duanıza ortak olamadım ama öğlen namazından sonra hepimiz için namaz kıldım duamda hepiniz vardınız canlarım Rabbim kabul eder inşallahhh...

ne kusura efsunn Allah güç versin sana. ne yapcan elimizden gelen olsa keşke yapsak rahatlasak, insanlara faydamız olsa ama yok işte.
bunu ihmal edenlere Rabbim koymasın ama eğer ihmalleri varsa.

canım bneim bu geceye kadar vakit var işte okursun daha yani.
allahım hepimizin dualarını kabul etsin gönlümüze göre versin inşallahhhhh

aa ebru :)

Allâahümme salli alâa seyyidinâa Muhammedin ve alâa âali seyyidinâa Muhammedin salâaten tünciinâa bihâa min cemî'ıl-ehvâali ve'l âafâat. Ve takdıy lenâa

bihâacemî'alhaacâat ve tütahhirunâa bihâa min cemî'ıs-seyyi'âat ve terfeunâa bihâa ındeke a'led-derecâat ve tübelliğunâa bihâa aksa'l gaayâat. Min cemî'ıl-hayrâti

fi'l-hayâati ve ba'del-memâat. İnneke alâa külli şey'in kadiyr."

bunu okuyoruz canım..bu gece için

kız bırak şimdi benim şeyi
ama olmadım onud a söyliyim :)
dualara devam bol bol bol bol bol bol

eylülüm bu senin şeye taktı valla haaa. seni bi hamiş yapmadan içi rahat etmeyecek ama allahım sana hayırlı bi evlat nasip eder inşallah.
bi dua var arıyorum çok güzeldi göndereceğim sana onu oku

eylülüm bu senin şeye taktı valla haaa. seni bi hamiş yapmadan içi rahat etmeyecek ama allahım sana hayırlı bi evlat nasip eder inşallah.
bi dua var arıyorum çok güzeldi göndereceğim sana onu oku

valla yalnış anlamayın olursa bende çok sevineceğim ondan soruyom. ok istiyom eylüşe iyi gelir yalnızlığını hafifletir en azından. Rabbim bu mübarek günde kucağını boş bırakmasın nasip olur inş.

sağolun güzeller,ben de merak ediyorum ama bugün değil,beklemedeyiz hayırlısı inşallah..müjdeli haber vermeyi bende istiyorum..bu gece benim için de dua edinn..sonrası Allaha kalmış..duanı bekliyorum ahkeşke

ne kusura efsunn Allah güç versin sana. ne yapcan elimizden gelen olsa keşke yapsak rahatlasak, insanlara faydamız olsa ama yok işte.
bunu ihmal edenlere Rabbim koymasın ama eğer ihmalleri varsa.

valla kafam pek yerinde değil turkuazım

afiyet olsun balım

saol datluş yedim geldim az bişey sofrayıda kaldırdım deldimmm

eylülcüm çok güzel bi dua

EYY RABBİM SENDEN TÜM EVLAT HASRETİ ÇEKENLER ADINA İSTİYORUM.
O SINIRSIZ TÜKENMEYEN HAZİNENDEN BİZLEREDE ;
HALİM,SELİM.ALİM, HAYALI,İMANLI,EDEPLİ,TAKVALI,SANA KUL, HABİBİNE ÜMMET ,ÜSTADLARIMIZA TALEBE,İSLAMA VE KURANA HİZMET EDEN,SENİN YOLUNDA ELİ YÜZÜ GÖNLÜ NURLU,ÇALIŞKAN,HER KONUDA BAŞARILIVE BECERİKLİ HAK YOLDA,HEP HAYIR YOLDA OLAN HER ŞEYİYLE RIZANI KAZANAN,HER YÖNÜYLE HAYIRLARLA DOPDOLU OLAN EVLATLAR NASİB EYLE TÜM EVLADINI KAYBEDENLERE SABIR VER VE EVLATLARINA CENNETİ A'LA YI NASİB ET

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…