"eş,gelin,anne olmak... kadın olmak... işte hayat böyle birşey"

eylüşüm öncelikle özlem hiç bi zaman bitmiyor hep insanın içinde ama dizginlemek benim oğlum sayesinde oldu rabbim inş sanada verir en güzelinden bebek ozaman anne olunca bütün önceliklerin o oluyor,ilk zamanlar lohusalıkta aileni çok arıyosun gurbette olunca zorlanıyosun ama toparlanınca vaktin zamanın onunla geçiyo 8 ay evde kaldım şimdi çalışıyorum inan fark etmez çalışsanda çalışmasanda çocuk çok güzel zamanını alıyo unutturuyo herşeyii,bazen öle oluyoki biz ailemle hergün görüşürüz telde aramadığımda annem bişeyiniz yok dimi diye telaşlanıyo inan aramaya zamanım olmadığı anlar oluyo,memlekete gidince duygularım depreşmiyo değil ordan dönünce allak pullak oluyorum,sana tavsiyem tart ölç biç ben bunun muhasebesini günlerce yaptım ben eşimle kendi ailemin yaşadığı şehirde olsaydım daha zor geçinirdim eşimle çünkü onun yapısını biliyorum ,burda ailesine istediğim mesafeyide koyuyorum oyüzden eşimle ii anlaşıyoruz karışanımız edenimiz yok

zaten biz de orda otursak eşimin kendi ailesiyle arası iyice açılır,bi sürü huzursuzluk olur,evliliğimiz etkilenir..
yani bi gün oraya taşınsak da,evliliğimiz iyice oturmuş olmalı,bikaç yıl geçmeli..hoş zaten bizim elimizde değil ya..

böyle ayrı olmak çok iyi dediğin gibi,karışan eden yok..ama özlem oluyo işte..
isterdim ki babamın evine böyle valizlerle misafir gibi gitmiyim..ne bilim orda 3 ay evli durdum,arada gündüz kendim de gidiyodum..artık bu bana lüks...bunlar canımı acıtıyo bazen..

onun dışında çocuk iyi gelecek farkındayım ama bi de tam tersi ihtiyacım artarsa diye düşündüm..hayırlısı olsun tabii ama annem gerektiği zaman gelir zaten ona şüphem yok,yeterki Allah sağlık versin..
onun dışında da inşallah hayal ettiğim gibi ve senin de bahsettiğin gibi,vaktim bile kalmaz,çocuk büyütürken ben de bunu aşarım...
sağol canım :16:

al işte!!!
kuzenin çocuğu var,doğumundan itibaren sürekli yanında olduğum,kendi çocuğum kadar sevdiğim tatlı yeğenim prensesim benim,o aradı şimdi,5 yaşında :16:
doğum gününe davet ediyo bebeğim yaaa :43: :43:

uzaktayım ya gelemem diyorum nasıl ısrar ediyo :( annesi söylüyo beni özlüyomuş hep.....gittikçe de anlıyorum zaten,şımarır bana hep...........
off bak şimdi olcak zaman mıydı,tam vefanın yorumu üzerine,kafam da iyiydi rahattım....

.................................neyse...
hayatın gerçeklerine dönersek şuan patates kızartan evli bi kadınım!!!

öğleden sonra dr gitcem,ellerim için,kullandığım ilaçlar çok iyi geldi,temizlendi ellerim..dr 15 gün sonra gel demişti,bi gidim bakiyim..
çok da soğuk,hiç sevmem soğuğu..korkarım hatta,sizde de var mı böyle fobi?? donarak mı ölecem,o mu malum oluyo nedir :27:
hoşçakalın güzeller...

ayyy topri,şim şu ev işin inş hayırlısı ile olurrr ben bile heveslendimmm:))) benim ev çatı kat izalasyon yok heryönü açıkk çok dezavantajım var yani.alttaki komşumda evde yok yakmıyo haliyle,,23 dereceye aldım her odayı yakıyorum valla sayaça baktım tık tık gidiyo maşallah bakarken başım döndü:))faturayı görüncede bayılcam kesin:)))ısınamadık kombiyi haftasonu cmtsi açtıular hiç kapatmadım ama evde olmayınca kapatın dedi servis akşama kadar kimse olmadığı içinn

innşşalllahhhh vefam inşşşallahhhh
evin çatı katı olması kötü yaaa bide gündüz kimse olmadığı için kapatmak zorunda olman kötü... Ev duvarlar soğuyo mecburen gündüz... Altta komşunun olmamasıda kötü... O zmn bu ayarda bi yak fauraya göre hareket edersin canım...

al işte!!!
Kuzenin çocuğu var,doğumundan itibaren sürekli yanında olduğum,kendi çocuğum kadar sevdiğim tatlı yeğenim prensesim benim,o aradı şimdi,5 yaşında :16:
Doğum gününe davet ediyo bebeğim yaaa :43: :43:

Uzaktayım ya gelemem diyorum nasıl ısrar ediyo :( annesi söylüyo beni özlüyomuş hep.....gittikçe de anlıyorum zaten,şımarır bana hep...........
Off bak şimdi olcak zaman mıydı,tam vefanın yorumu üzerine,kafam da iyiydi rahattım....

özlem çok kötü ama kendini bizim yerimize koyarak avun bence başka çaresi yok malesef eylülüm :43:

.................................neyse...
Hayatın gerçeklerine dönersek şuan patates kızartan evli bi kadınım!!!

öğleden sonra dr gitcem,ellerim için,kullandığım ilaçlar çok iyi geldi,temizlendi ellerim..dr 15 gün sonra gel demişti,bi gidim bakiyim..
çok da soğuk,hiç sevmem soğuğu..korkarım hatta,sizde de var mı böyle fobi?? Donarak mı ölecem,o mu malum oluyo nedir :27:
Hoşçakalın güzeller...

hayatın gerçekleri...

Inşşallah ellerin dahada ii olur canım...
Ben soğugu severim ama işyerinde değil :47:
Benim ölee fobim yok valla
görüşürüz canım

al işte!!!
kuzenin çocuğu var,doğumundan itibaren sürekli yanında olduğum,kendi çocuğum kadar sevdiğim tatlı yeğenim prensesim benim,o aradı şimdi,5 yaşında :16:
doğum gününe davet ediyo bebeğim yaaa :43: :43:

uzaktayım ya gelemem diyorum nasıl ısrar ediyo :( annesi söylüyo beni özlüyomuş hep.....gittikçe de anlıyorum zaten,şımarır bana hep...........
off bak şimdi olcak zaman mıydı,tam vefanın yorumu üzerine,kafam da iyiydi rahattım....

canım benim aynı özlemi beniöm kardeşlerimde yeğenleri için çekiyorlar sürekli arıyorlar bi sesini duyayım beni anlat unutmasın diye sölüyorlar,zor biliyorum ama hayatın gerçekleri,,,tek derdimiz yine özlem olsun diyorum ben ,bende unutmadım evliliğimiz ilk zamanları eşimin dizlerinde gecelerce çocuk gibi ağladığımı ama alıştırıyo malesef zaman okadar acımasız işte hayattt

merhaba kızlar nasılsınız . ALLAH kısmet ederse yarın bebişin kalp atışlarını dinleyeceğiz . :52:

slm kızlar nerelerdesiniz yine :(

dün akşam arkadaşlarla sinemaya gittik evim sensine güzel bi filmdi ama içimizde ağlayan tek kişi eşim oldu :9:
benim gözpınarlarım kurudu sanırım artık duygulandım ama ağlayamadım...
eşinin kıymetini bilmeyene iii bi ders olur filmden...

slm kızlar nerelerdesiniz yine :(

dün akşam arkadaşlarla sinemaya gittik evim sensine güzel bi filmdi ama içimizde ağlayan tek kişi eşim oldu :9:
benim gözpınarlarım kurudu sanırım artık duygulandım ama ağlayamadım...
eşinin kıymetini bilmeyene iii bi ders olur filmden...

efsun bende eşimle gittim ben çok ağladım ama :(((eşim ağlamadı ama itiraf etti ağlamamak için kendimi çok kasmışım yüz kaslarım acıyo dedi eve geldiğimizde gülüşüp ağlaştık :(((

kimse yok yine :(
evim sensin e biz de gittik,ben çok ağladım,ama salonda burun çekme sesleri geldikçe bu sefer gülesim geldi,öyle karıştım gittim :9:
iyiydi....
bu arada "uzun hikaye"yi tavsiye ederim kızlar,fırsatını bulun ve gidin bence

efsun bende eşimle gittim ben çok ağladım ama :(((eşim ağlamadı ama itiraf etti ağlamamak için kendimi çok kasmışım yüz kaslarım acıyo dedi eve geldiğimizde gülüşüp ağlaştık :(((

yaa ben kızgındım eşime başbaşa bişey planlamıyo diye o yüzden ağlayamadım kendi sinirimden gözyaşıda kalmamış gözümde :47:
eve gidincede yatıp uyuduk hemen konusmadık bile :9:

kimse yok yine :(
evim sensin e biz de gittik,ben çok ağladım,ama salonda burun çekme sesleri geldikçe bu sefer gülesim geldi,öyle karıştım gittim :9:
iyiydi....
bu arada "uzun hikaye"yi tavsiye ederim kızlar,fırsatını bulun ve gidin bence

çoğunluk ağlıyo zaten canım filmde :14:
hmmm uzun hikaye heee bakarız ona da o zmn

yaa ben kızgındım eşime başbaşa bişey planlamıyo diye o yüzden ağlayamadım kendi sinirimden gözyaşıda kalmamış gözümde :47:
eve gidincede yatıp uyuduk hemen konusmadık bile :9:

çoğunluk ağlıyo zaten canım filmde :14:
hmmm uzun hikaye heee bakarız ona da o zmn

evet uzun hikayede çok güzel ben beğendim izlerken hiç sıkılmadım . evim sensine girecektik yer kalmamıştı bizde sonra uzun hikayeye girmiştik .

evet uzun hikayede çok güzel ben beğendim izlerken hiç sıkılmadım . evim sensine girecektik yer kalmamıştı bizde sonra uzun hikayeye girmiştik .

tavsiye göre gidicem canım ama sen evim sensine gitme bence zaten duygusal dönemdesin ağlamaktan helak olma bide bebişde ağlamasın :14:

doktora gittiniz mi canım dinledin mi bebişin kalp atışlarını :16: :49:

Son düzenleme:
günaydın kızlar.
hastalıktan gelemedim yaaa. zaten iki gündür raporluydum. bugün iş başı yaptım. yinede halim yok gelir gelmz birsürü olayda canımı sıktı

günaydın canlarımmmmmmmmmmmmmmmmm

geçmiş olsun ahkeşkemmmmmmm dikkat et kendine bizde seni merak ettik nerde bu kız diye :43:
ne oldu canım ne sıktı canını???

Back
X