- 14 Ekim 2016
- 7.170
- 48.436
- 548
- Konu Sahibi Ahkalbimsenden
-
Bu kadar çılgınca bir tepki vermenize sebep olan kavga neydi gerçekten dehşete düştüm.Aslında yazıp yazmamakta kararsızdım ama neyse ..
Ben çıkmıştım çığrından hatta gözüm dönmüştü , döküverdim sırtından kaynar suyu , sonra da öylece seyrettim onu , zıpzıp zıpladı yandım diye sonra beni koşturdu , nasıl kaçtığımı bilemedim kvalidemin evine , kendimi bi odaya kilitledim , bi yakalasaydı parçalardı o canının acısıyla .
Kapıyı kırmaya falan başladı ama tuttular onu .
İşte beni yaktı diyo sırtını gösteriyo falan ama sebebini de söylemiyo .
Kpederimle kvalidem geldi aç kapıyı gitti diye , açtım kapıyı kpderim " kızım naptın da delirttin naptı noldu " dedi .
Ben bi şey yapmadım kendisi sebep oldu dedim .
Sebebini söylemedim ama ben haklıydım .
O da bende saklı kalsın . Ama yazsaydım hak verirdiniz .Bu kadar çılgınca bir tepki vermenize sebep olan kavga neydi gerçekten dehşete düştüm.
ADamına denk gelmişsinz de ondan maşallah size ama alttan almak sizde tek taraflı olsaydı sizde öyle olurdunuz bizdedr durum bardak fırlatmqlar karşındaki kişinin öfke kontrolü yoksa siz de çığırından çıkıyosunuz bir alttan alıyosunuz iki alıyosunuz üçüncü de delirtiyorlar, kadında da var ama en çok erkek de var öfke problemiBardak fırlatmak mı?!
Her evlilikte tartışma olur ama kavga boyutuna getirmek tarafların elindedir bence.
2 yıllık evliyim. Hiç bağırmadık ikimiz de. Hoşlanmadığımız şeyleri incitmeden söyleriz birbirimize. Zıt fikirlerimiz tabii ki oluyor ama orta yolu buluyoruz konuşarak. Konuya bağlı olarak birimizden biri alttan alır. Surat asmaya gelince ikimiz de asla yapmayız. Sorunu sıcağı sıcağına konuşur hallederiz. Böylece uzamamış olur.
Kimin 2. Üyeliği?Bardak fırlatmak yerine soğukkanlı olmayı tercih etseniz kazanan siz olursunuz (susun demiyorum) ama bardak fırlatacak seviyeye asla getirmeyin kavgaları aksi takdirde saygı tamamen biter
Pardon??Kimin 2. Üyeliği?
Bem soğukkanlı biri değilimdir. Biri beni kavga edecek raddeye getirdiyse aman sen yeter ki bağırma ben bir daha yapmam kıvamına gelir. Çünkü kavga ve şiddeti sevmem. Ortada çok büyük birşey olmalıdır ama haklıysam da kavga etmeden lafını Osmanlı tokadı gibi çarparım1 yıllık evliyim, ilk zamanlar eşimle kavga ederken bardak firlatmalar bagirmalar ve eşimin de patlamasıyla bu en az 3-4 günümüze mal oluyordu. Şuan kavga ediyorsak bile susuyorum fakat yüzümü de asmadan edemiyorum böyle olan var mı ? Hoşunuza gitmeyen bir şey yaptığında mesela bunu nasıl dile getiriyorsunuz soğukkanlı olan var mı ve bu kazandırıyor mu sizce ?
Öyle öyle.Pardon??
Aman aman evlerden ırakÖyle öyle.
Sen bana özelden söyle hadi kimsin?Aman aman evlerden ırakoyle bisey yokkk
Muhakkak tabii. Haklısınız. Bizde biraz da yaş faktörü var. Geç evlendik. Deli dolu yaşların fevriliği kalmamış oluyor.ADamına denk gelmişsinz de ondan maşallah size ama alttan almak sizde tek taraflı olsaydı sizde öyle olurdunuz bizdedr durum bardak fırlatmqlar karşındaki kişinin öfke kontrolü yoksa siz de çığırından çıkıyosunuz bir alttan alıyosunuz iki alıyosunuz üçüncü de delirtiyorlar, kadında da var ama en çok erkek de var öfke problemi
3 yildir evliyiz henuz bagirarak kavga etmedik1 yıllık evliyim, ilk zamanlar eşimle kavga ederken bardak firlatmalar bagirmalar ve eşimin de patlamasıyla bu en az 3-4 günümüze mal oluyordu. Şuan kavga ediyorsak bile susuyorum fakat yüzümü de asmadan edemiyorum böyle olan var mı ? Hoşunuza gitmeyen bir şey yaptığında mesela bunu nasıl dile getiriyorsunuz soğukkanlı olan var mı ve bu kazandırıyor mu sizce ?
1 yıllık evliyim, ilk zamanlar eşimle kavga ederken bardak firlatmalar bagirmalar ve eşimin de patlamasıyla bu en az 3-4 günümüze mal oluyordu. Şuan kavga ediyorsak bile susuyorum fakat yüzümü de asmadan edemiyorum böyle olan var mı ? Hoşunuza gitmeyen bir şey yaptığında mesela bunu nasıl dile getiriyorsunuz soğukkanlı olan var mı ve bu kazandırıyor mu sizce ?
Ben aşırı sinirli biriyimdir ve sinirime hakim olamam evliliğimizin başlarında sinirlendiğimde çoğu kez bağırıp bi çok kez tokat atmışlığım var1 yıllık evliyim, ilk zamanlar eşimle kavga ederken bardak firlatmalar bagirmalar ve eşimin de patlamasıyla bu en az 3-4 günümüze mal oluyordu. Şuan kavga ediyorsak bile susuyorum fakat yüzümü de asmadan edemiyorum böyle olan var mı ? Hoşunuza gitmeyen bir şey yaptığında mesela bunu nasıl dile getiriyorsunuz soğukkanlı olan var mı ve bu kazandırıyor mu sizce ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?