- 20 Haziran 2016
- 1.618
- 2.781
- 133
- 40
- Konu Sahibi Sherlock Holmess
-
Sizin dediğiniz gider ortaklığı “ev arkadaşlığı” oluyor hanımefendi. “Hayat arkadaşlığı”nda adı üstünde “hayat” ortak, para ne ki..Kusura bakmayın evlilikte sadece gider ortaktır. Yoksa herkesin kazancı kendine evli çiftler arasında senin paran benim param mevzusu olmalı. Hayat arkadaşlığı olayını çok yanlış anlamışsınız.
Kusura bakmayın hayat ortak ana para için geçerli değil. Neticede hayat arkadaşlığı günün birinde bitiyor. Benim şahsi düşüncemSizin dediğiniz gider ortaklığı “ev arkadaşlığı” oluyor hanımefendi. “Hayat arkadaşlığı”nda adı üstünde “hayat” ortak, para ne ki..
Maalesef böyle akıl tutulması yaşayan kadınlara bazı şeyler müstahakNe guzel hayat ya adama bak bir sey de sordurmuyor.Eeeee boyle 5 sene sursun bu olay sonra adam asik olsun baskasina biraksin seni sen de 5 yil adama verdiginle kal.Kenarda 5 kurusun olmadan.Adam size guvenmiyor sifresini soylemiyor ne kadar birikti konusmuyor ne yapti anlatmiyor siz kocam diyip guvenip tum maasi nasil adama veriyorsunuz cok ilginv
Hayat ortaklığı günün birinde bitiyor düşüncesiyle başlarsanız emin olun biter. Başka türlüsüne en başından ihtimal vermiyorsunuz çünkü. Ayrıca parayı saklarken hayat nasıl ortak oluyorsa..Kusura bakmayın hayat ortak ana para için geçerli değil. Neticede hayat arkadaşlığı günün birinde bitiyor. Benim şahsi düşüncem
Heee bunu benim ki de diyordu bence yalan güvenmiyor musun bana cart curt. Ama şey hissettim şimdi siz önceden çalışmadığınız için kontrol ondaydı öyle alıştı düzene şimdi siz de çalışınca bunu kolay kolay yıkamayabilirsiniz bence tatlı tatlı başka bir çözüm bulunKendisi sorduğum zaman bana hesap mi soruyosun tarzında çıkışıyor ezik hissediyormuş muş
Kusura bakmayın hayat ortak ana para için geçerli değil. Neticede hayat arkadaşlığı günün birinde bitiyor. Benim şahsi düşüncem
Hanımefendi bana uzun süren bir evlilik gösterir misiniz. Kusura bakmayın ama günün birinde konu sahibi boşandığı zaman eşine verdiklerini geri alabilecek mi. Benim kendi düşüncem bir kadının her zaman kenarda köşede parası olmak zorundaHayat ortaklığı günün birinde bitiyor düşüncesiyle başlarsanız emin olun biter. Başka türlüsüne en başından ihtimal vermiyorsunuz çünkü. Ayrıca parayı saklarken hayat nasıl ortak oluyorsa..
Yoo evin reisi benim deyip ipleri elinize alınEvet ama ben evin reisiysem bende olacak diyor
Niye boşanıyor konu sahibi? Niye herkes boşanacak noktasında bu kadar takıntılısınız? Etrafım mutlu evliliklerle dolu. Bizim ailede para bende toplanıyor çünkü eşim birikim konusunda benim daha iyi olduğumu düşünüyor. Bazen onun bankası daha iyi faiz veriyor diye toplu para atıyorum hesabına o hesap açıyor. Nolacak sanki Allah korusun boşansam paraya el mi koyacağım? Para onda olsa o beni beş parasız mı bırakacak? Kaldı ki bilmem kaç yıllık evlilik bitmiş derdim para mı olacak? Kusura bakmayın ama bakış açınız benim açımdan hic anlaşılır degil.Hanımefendi bana uzun süren bir evlilik gösterir misiniz. Kusura bakmayın ama günün birinde konu sahibi boşandığı zaman eşine verdiklerini geri alabilecek mi. Benim kendi düşüncem bir kadının her zaman kenarda köşede parası olmak zorunda
Kusura bakmayın bir kadın için bu hayattaki tek önemli şey kazandığı para olmalı. Ne demek konu sahibinin maaşını biriktirip araba alacak aldığı araba da eşinin üzerine olacak. Dünya hali bu belli mi günün birinde boşanma olayı gerçekleşti diyelim ya konu sahibinin eşi edindiği mali satarsa yada kendi ailesinden birinin üzerine yaparsa o zaman ne olacak. Bu zamanda insan kardeşine güvenemiyor kaldı ki eş kişisi elin oğlu ona mı güvenecek. Aklınız alıyor mu konu sahibi çalışıyor maaş kartı eşinde sadece harçlık alıyor ve para ne durumda kendisine hiç bir bilgi verilmiyor bu hayatı kim yaşamak ister. Parayla evliliği aynı teraziye koyduğunuz zaman para daha ağır basar. Çünkü para kadın için güvencedir yarın öbür gün ne olacağı belli değilNiye boşanıyor konu sahibi? Niye herkes boşanacak noktasında bu kadar takıntılısınız? Etrafım mutlu evliliklerle dolu. Bizim ailede para bende toplanıyor çünkü eşim birikim konusunda benim daha iyi olduğumu düşünüyor. Bazen onun bankası daha iyi faiz veriyor diye toplu para atıyorum hesabına o hesap açıyor. Nolacak sanki Allah korusun boşansam paraya el mi koyacağım? Para onda olsa o beni beş parasız mı bırakacak? Kaldı ki bilmem kaç yıllık evlilik bitmiş derdim para mı olacak? Kusura bakmayın ama bakış açınız benim açımdan hic anlaşılır degil.
Ama zaten boşanınca mallar ikiye bölünmüyor mu?Neden olmasın ki ortak gider haricinde senin paran benim param mevzusu olmak zorunda. Sonuçta evlilik ömür boyu sürmüyor boşanma durumunda kadının elinde parası olmak zorunda. Evlilik herşey değil söz konusu maddiyat olunca evliliği biraz geri planda bırakmak lazım
Orası da öyle de ne bileyim. Bekara konuşmak kolaydır belki de ondan.Bu birazda insanın eşiyle alakalı benim yakın arkadaşım mesela ayrı hesap tutuyorlar çünkü güvenmiyor eşine oda haklı bişey diyemem illa ki böyle şöyle olmalı diye bir kural olmamalı her insan aynı değil her evlilik aynı değil
Ama eş kişisi edinilen mali satarsa yada kendi ailesinden birinin üzerine yaparsa insanoğlu güven olmazAma zaten boşanınca mallar ikiye bölünmüyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?