- 15 Mart 2018
- 306
- 166
- 18
- Konu Sahibi birgaripedacik
-
Sanırım son çare öyle yapıcam bendePara biriktirmek için yılın yarısı çocuğunun evine yerleşme nedirya.. Üstelik bebek istiyormuşsunuz.
Kabul etmezdim ben. Çok zorlanırsam bırakırdım ikisini evde baş başa.
Bunu desem eşim hadi gidelim derOzaman bizimde para biriktirmemiz biz annene gidelim onasil 5 kurus harcamiycaksa bizde harcamayalim de
Tek uyanik annen mi diyede ekle
Aynen öyle istekleri bitmiyor ha bire daha fazlasını istiyorlar kötülük yapmak yada yüzüne istemiyorum demek istemiyorum eşimede istemezdim dedirtene kadar uğraştılarBencede geri adım atma bende ne nisan öncesi ne nisan sonrası aramadım ilk başlarda beni o aradı neden aramıyorsun dedi çok yoğunum ve telefonla çok konuşan bir insan değilim dedim ayrıca konuşacak ortak konumuz çok yok dedim
Sonra aeamamaya devam ettim bayramda aradım bi iste birde ramazanda hayırlı ramazanlar diye aradım
Ben geri adım atmayınca nişanlıma demiş aramıyor diye nişanlım da anne araması gerektiği zaman arar sürekli ne arıcak ne konuşacaksın o kadar nasıl isterse öyle yapar saygı çerçevesinde demiş
Ondan da vetoyu yiyince sustu eğer dediğini yapsaydım sürekli başka istekler arta arta devam edecekti anneler oğullarının evlendiğini kabul edemiyor Türk toplumunun saçma işlerinden biri iste bu sanki oğlu hala bekarmış gibi gelsin gitsin karısı sürekli arasın herşeyi rapor etsin benim ilerde gelinim olursa bende böyle bisi yaparsa gelinim de bana haddimi bildirsin sorun değil .
İyi eşin arkanda durmuş genelde ne derse desin annelerini haklı buluyorlarBencede geri adım atma bende ne nisan öncesi ne nisan sonrası aramadım ilk başlarda beni o aradı neden aramıyorsun dedi çok yoğunum ve telefonla çok konuşan bir insan değilim dedim ayrıca konuşacak ortak konumuz çok yok dedim
Sonra aeamamaya devam ettim bayramda aradım bi iste birde ramazanda hayırlı ramazanlar diye aradım
Ben geri adım atmayınca nişanlıma demiş aramıyor diye nişanlım da anne araması gerektiği zaman arar sürekli ne arıcak ne konuşacaksın o kadar nasıl isterse öyle yapar saygı çerçevesinde demiş
Ondan da vetoyu yiyince sustu eğer dediğini yapsaydım sürekli başka istekler arta arta devam edecekti anneler oğullarının evlendiğini kabul edemiyor Türk toplumunun saçma işlerinden biri iste bu sanki oğlu hala bekarmış gibi gelsin gitsin karısı sürekli arasın herşeyi rapor etsin benim ilerde gelinim olursa bende böyle bisi yaparsa gelinim de bana haddimi bildirsin sorun değil .
Aynen benim eşime annesi bunu dese anında yüzüğü verirdi elimeİyi eşin arkanda durmuş genelde ne derse desin annelerini haklı buluyorlar
Benimki belki yüzüğü vermezdi ama bikaç gün konusmayacagımız siddetli bi kavga yasayacagımız kesin :)Aynen benim eşime annesi bunu dese anında yüzüğü verirdi elime
Bunu desem eşim hadi gidelim der
Yok konuşsam gidip oğluna ağlar daha da zora sokarım kendimiKvniz laftan anlayabilicek kapasitede durumunuzu bilen biri mi?
Tüp bebek konusundan bahsediyorum.
Hassas zamanlar bunlar stres olmamanız lazım parayı ver tüp bebeği yap doktor demekle bitmiyo süreç sakin stressiz mutlu olmanız gereken bizaman.
Neden kv mutfak yaptırıcak diye siz çocuk yapmayı öteleyesiniz? Bukadar saçma gelip kalma bahanesi duymamıştım.
Benim kv evini kentsel donusume sokunca gelip sende kaliriz dedi ben evi bosaltmiyorum ki dedim.
Anlamamazligi vurup esime devletin verdigi kirayi size veririz demis ( ki 2 kurus vermez yalan ) devletin cerdigi kadariyla ev tutsunlar dedim 3saat surat yapip uyumustur sonuc ben kazandim
Ya acikca ya dolayli yoldan kv ile konusun
Yok konuşsam gidip oğluna ağlar daha da zora sokarım kendimi
Diyorumki bak tüp bebek yapacagız stres yapmamam lazım aldığım cevap eee stres yapma o zaman oluyor, hem annesi de yardımcı olurmuşAglasin siz ondan once aglayin annen gelirse cocuk isi yatar yatarsa ben annemin evine giderim diyin
Eşiniz yanındayken kvye karşı yumuşak yüzlü olun. Yokken soğuk davranın ki istenmediğini anlasın ve eşinizle aranız bozulmasın. Çok sinsi bi davranış ama bence en makbulü.
Diyorumki bak tüp bebek yapacagız stres yapmamam lazım aldığım cevap eee stres yapma o zaman oluyor, hem annesi de yardımcı olurmuş
Zaten değerlendirdik hazır mutfak istemiyor biz dedik 2000 tl verelim ama özel yaptıracakmış hatta fiyat almış 8000 tl o kadarını da veremeyiz kimse kusura bakmasınTup bebekten vazgectiginizi soyleyin. Bu stresle bosa para harcamayacaginizi o parayla tatile gitmeye teklif edin .
5 ay sizde kalmasi size bin liradan fazlaya patlar 500 siz verin 500de kv koysun hazir mutfak alsin
Bunlari bi degerlendirin derim
Zaten değerlendirdik hazır mutfak istemiyor biz dedik 2000 tl verelim ama özel yaptıracakmış hatta fiyat almış 8000 tl o kadarını da veremeyiz kimse kusura bakmasın
Bencede geri adım atma bende ne nisan öncesi ne nisan sonrası aramadım ilk başlarda beni o aradı neden aramıyorsun dedi çok yoğunum ve telefonla çok konuşan bir insan değilim dedim ayrıca konuşacak ortak konumuz çok yok dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?