- 18 Mayıs 2018
- 318
- 426
- 103
- 33
- Konu Sahibi birgaripedacik
-
Kesinlikle öyleBen de bayramdan bayrama arıyorum kv yi. Bi de anneler gününde. Bir araya gelince de çok iyiyiz. Eskiden o arardı arada. Sonra karşılık göremeyince bıraktı. Bilinćli yapmadım benim de sizin gibi telefon alışkanlığım yok. Ama sonuç iyi oldu. Fazla muhabbet tez ayrılık getirir :)
Aynen öyle eşimde problem aradaki dengeyi onun kurması lazım tepeme çıkarmaya çalışıyorKp ölmüş ise bu kv sana her zaman problem çıkartır.
Kv değil eşimde problem diyorsan sakın tup bebek yapma, değişmez eşin..
Ben kabul etmiyorum zaten sorunda burdan çıkıyor aslında kavga ufak şeylerden başlayıp bu konuya varıyorYani 8000 tl mutfaga verecek ama yakacak parasina kitamiyo oylemi ?
Pırlanta mı kaplatacakmış ?
8i duyunca kocanın gerçekten eski kafalı anneci bi adam olduğu ortada.
Bi insan demez mi anne 8 bin mutfağa veriyosunda ben olmasam soğuktan mı donacaksın?
Asla kabul etme
Yorumları okuyunca içim rqhatlıyor çünkü eşim beni kv istemeyen huysuz gelin ilan etti hep sorun bendeymiş gibi davranıyorKv birikim yapıyorsa sizde çocuk icin birikim yapıyorsunuz ne bencil insanlar var ya
Canımcım yanlış anlamayın çok pis yaptığı işden iğreniyorum yardım edemez iş çoğaltır artıkAcaba tüp bebek tedavisi süresince yardımcı olabilir mi, ev işi yemek vs
Aynen öyle canımKisin sizde yasayip size yüklencek kendi parasinida cebine mi atcakmis
Çocuğu ben istiyorum Çocuğum olsa eşimle ayrılsak da bakabilecek pozisyondayım çok şükürEski konulara baktım da asıl hata bu adamdan ısrarla çocuk yapmaya çalışmak sanki,eve beş ay annesini size sormadan getirebiliyor bi de ısrar ediyor,hatta istemiyorsunuz diye sizi manipüle ediyor,çok zor çok
Doğru hatırlamışım yinede,biri vardı çünkü hatırlıyorum mutfağı değiştir diyen ama aradan çekilen.Görümcem yok elti veriyor gazu
Büyük ihtimalle eşimin istediği annesiyle ve benimle mutlu mesut yaşamak ama öyle bir dünya yok malesefDoğru hatırlamışım yinede,biri vardı çünkü hatırlıyorum mutfağı değiştir diyen ama aradan çekilen.
Birde bu kadın 5 ay maaşına hiç dokunmasa bile yetmez ki mutfak dolabı değiştirmeye. 5 ay olur size 10 ay gelirse muhtemelen.
Çocuğu ben istiyorum Çocuğum olsa eşimle ayrılsak da bakabilecek pozisyondayım çok şükür
Eşim kendi yeğenleriyle benim kardeşşerimi kıyaslayan bir insan ve beni aşırı zorluyor kendi düşüncelerini empoze etmek için aşırı anneci sonra hep o haklı
Ben tüm yaşadıklarımın farkındayım bu evlilikten pişman olmuşken ayrılsam bir daha birine güvenip evlenmem zor bu yüzden bir evlat sahibi olmak istiyorum ama oda askıda dediğim gibi
Çocuk işini erteleVe yine ben, yine eşim, yine bir kavga, sebebi de bir önceki konu kv ve bizde kalma olayı
Aslında konunun nasıl buraya geldiğini çözemedim saçma bir konuda eşimle tartıştık içine ne kadar uhde olduysa artık konu buraya kadar geldi
Kısaca özetlersem Ben kv ye soğuk davranıyormuşum gelmesini istemiyormuşum, yok tüm yardımları benim aileme yapıyormuşuz (kesinlikle öyle bişi yok tek kuruş yardım yaptığımız yok) yok ailesine yakın değilmişim (ama herşey karşılıklı, Ben öyle insanlara çabuk ısınabilen birisi değilim bir yakınlık görmedim ki sıcak davranayım Birde kv nin bir suçu yok ama eşimin bu tavrı daha da soğumama sebep oluyor) yok neymiş annesi gelecekmiş de ben istemiyormuşum yakınlık daha nasıl kuracakmış yahu Ben gelmesin demedim ki sadece neden 5 ay bende kalacakmış diğerlerine de gitsin dedim ayrıca mecbur değilim Ben bu eve kv ile oturacagım diye gelmedim ha kadın düşer bakıma muhtaç olur o zaman başımın üstüne tabiki bakacağız ama hiç mecburiyetim yokkende yaşantımı kısıtlamak istemiyorum dedim eşime neymiş kışın 5-6 ay kalıp para biriktirecekmiş de evini yaptıracakmış çok doldum artık kızlar bir akıl verin eşim istiyor ki annecim annecim diye annesinin peşinde dolanayım ben bunu ne yapabilecek biriyim nede içimden geliyor
Birde bayram mevzusu var tüp bebek için para biriktiriyoruz güya dedim bu bayram gitmeyelim bir yere oturalım evimizde herkes ayrı şehirde dünyanın masrafı yok efendim gidilecekmiş
Kızlar işin içinden çıkamıyorum lütfen bir akıl verin siz benim yerimde olsanız ne yapardınız???
Haklısınız bencilce bir düşünce olabilir ama babadan ayırmak uzak tutmak gibi bir niyetim yok şimdilik ayrılık gibi bir düşüncem de yok pişmanlık duyuyorum evet ama zamanda ne getirir bilmiyorum çok da fevri davranmak istemiyorum şuan evet benimde aklım fikrim var kendi kararlarım var karşımda da fikrini dayatmaya çalışan bir adam var nereye kadar sürecek yaşayıp göreceğimBir çocuğa tek bakabilecek durumda bile olsan boşanmayı düşündüğün adamdan çocuk yapmak hata.. çocuğun sadece anne değil babaya da ihtiyacı var. Bu konuda ben çocuk sahibi olmak istiyorum gibi bencilce bir düşünceye girme, cocuğunun hayatini mahvetme..
İlla bu yaşında bu adamla cocuk yapmak zorunda değilsin, bosanırsin, farklı biri çıkar karşına, seversin, evlenir çocuk yaparsin...
Esin tam aileci anladığım kadariyla, senin kardeşlerin ile onun yeğenlerinin aynı kefeye konması mantıksız bir insan oldugunu ve senin tarafinin onun yaninda degeri olmadigini gösteriyor.
Eşinin ayrica sana da saygısı yok...kendi fikirlerini sana empoze etmeye çalışması da ne demek, sen de bir bireyin ve belli bir yaşa gelmissin, Allah sana da akıl vermis, onun aklı ile mi yaşayacaksın..bunu asla kabul etme..
12 yıllık evlilik tecrübesi ile konuşuyorum , sen ayrıl bu adamdan, bu yil sana 5 ayligina gelmeye kalkan kaynana, çocuğun olduktan sonra bakmaya diye gelir, ömür boyu sende kalır...
Eski konularınıza bakarak, eşinizin olumsuz yanlarını yazıyorum.Ve yine ben, yine eşim, yine bir kavga, sebebi de bir önceki konu kv ve bizde kalma olayı
Aslında konunun nasıl buraya geldiğini çözemedim saçma bir konuda eşimle tartıştık içine ne kadar uhde olduysa artık konu buraya kadar geldi
Kısaca özetlersem Ben kv ye soğuk davranıyormuşum gelmesini istemiyormuşum, yok tüm yardımları benim aileme yapıyormuşuz (kesinlikle öyle bişi yok tek kuruş yardım yaptığımız yok) yok ailesine yakın değilmişim (ama herşey karşılıklı, Ben öyle insanlara çabuk ısınabilen birisi değilim bir yakınlık görmedim ki sıcak davranayım Birde kv nin bir suçu yok ama eşimin bu tavrı daha da soğumama sebep oluyor) yok neymiş annesi gelecekmiş de ben istemiyormuşum yakınlık daha nasıl kuracakmış yahu Ben gelmesin demedim ki sadece neden 5 ay bende kalacakmış diğerlerine de gitsin dedim ayrıca mecbur değilim Ben bu eve kv ile oturacagım diye gelmedim ha kadın düşer bakıma muhtaç olur o zaman başımın üstüne tabiki bakacağız ama hiç mecburiyetim yokkende yaşantımı kısıtlamak istemiyorum dedim eşime neymiş kışın 5-6 ay kalıp para biriktirecekmiş de evini yaptıracakmış çok doldum artık kızlar bir akıl verin eşim istiyor ki annecim annecim diye annesinin peşinde dolanayım ben bunu ne yapabilecek biriyim nede içimden geliyor
Birde bayram mevzusu var tüp bebek için para biriktiriyoruz güya dedim bu bayram gitmeyelim bir yere oturalım evimizde herkes ayrı şehirde dünyanın masrafı yok efendim gidilecekmiş
Kızlar işin içinden çıkamıyorum lütfen bir akıl verin siz benim yerimde olsanız ne yapardınız???
Eşimle nişandan once tanışma görüşmemizde bizi tanıştıran kişi bana "...anne ve babasıyla birlikte oturacakmis, tek çocuk olduğu için" dedi..bende "o zaman tanışmaya bile gelmesinler dedim..tabi geri adim attilar, birlikte oturmaktan vazgeçtik diye..neyse evlendik..4 aylık evliyiz..kv ile kp geldiler..1 hafta, 2 hafta, 1 ay, 2ay, 4 ay..... evde de herseye karisiyorlar, baktım gidecekleri yok..o zamanki işim gereği köyde lojmanda oturmak zorunlu idi..bende bahane ettim ve lojmana evimden gerekli bir kac eşya taşıdım, ben artık lojmanda kalacam dedim, sen annenle babanla otur..ben resti çekip evden lojmana gidince, kv ile kp gitmisler...Büyük ihtimalle eşimin istediği annesiyle ve benimle mutlu mesut yaşamak ama öyle bir dünya yok malesef
Ne meraklılar ne düşkünler ana babalarına ya artık yeni bi hayatları bakmakla sorumlu oldukları eşleri oldugunu unutuyorlarEşimle nişandan once tanışma görüşmemizde bizi tanıştıran kişi bana "...anne ve babasıyla birlikte oturacakmis, tek çocuk olduğu için" dedi..bende "o zaman tanışmaya bile gelmesinler dedim..tabi geri adim attilar, birlikte oturmaktan vazgeçtik diye..neyse evlendik..4 aylık evliyiz..kv ile kp geldiler..1 hafta, 2 hafta, 1 ay, 2ay, 4 ay..... evde de herseye karisiyorlar, baktım gidecekleri yok..o zamanki işim gereği köyde lojmanda oturmak zorunlu idi..bende bahane ettim ve lojmana evimden gerekli bir kac eşya taşıdım, ben artık lojmanda kalacam dedim, sen annenle babanla otur..ben resti çekip evden lojmana gidince, kv ile kp gitmisler...
Sonradan esimin akrabalarından duydum ki kv ile kp bana temelli kalmaya gelmişler...nisandan önce kabul etmedim, akıllarınca vazgeçtiler gibi yapmislar meğer... düğünden sonra gelip yerleşme imiş planları ama yanlarına kaldı...
Sonradan dedim eşime madem birlikte oturmakti niyetin köyünden bir kiz alacaktın, hem uni okuyan hem calisan olsun, hemde annemle babamla otursun..yok böyle bir dünya...
Siz bunları yazınca iyi yanlarını yazmaya utandımEski konularınıza bakarak, eşinizin olumsuz yanlarını yazıyorum.
Siz de olumlu yanları yazıp evliliğinizi değerlendirin çocuk olmadan.
-evlenmeden önce SİZE GÜVENMEDİĞİ için takip etmesi
-evlendikten sonra oyun bağımlısı olması
-sigara içtiği halde içmiyorum diye yalan söylemesi
-size sormadan önemli kararlar alması, emrivaki yapması.
-telefonunu sizden kapması
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?