Eş, kv ve ben

ya bişey sorucam. tadilat yaptrdığına göre kv nin kendi evi. sizde 5 ay kalıp nasıl para biriktiricekmiş o kısmı anlayamadım ben. elektrik su faturası ödememek için mi gelecek. tey allahım daha neler duycaz ya.

Evet kendi evi tam da anladığınız gibi fatura ödememek için bizde kalacakmış elektrik su doğalgaz çok geliyormuş tadilat için para birikmiyormuş

Evet kendi evi tam da anladığınız gibi fatura ödememek için bizde kalacakmış elektrik su doğalgaz çok geliyormuş tadilat için para birikmiyormuş

yapma yavvvv.. bak sen kurnaza..bu anlatılanlar hiç masum gelmedi bana.
5 ayın sonunda hayatta evine geri dönmez benden söylemesi.

benim görümcemin kv hasta bir hafta kadın görümcemde kaldı diye benım kv deli oldu . Fırsatını bulsa benım evden çıkmaz . Allah ıslah etsin . Siz iş başındayken tepkinizi ortaya koyun eger eşiniz söz dınlemez se kv gelirse perişan olursunuz

kesinlikle masumane değil bana oyun oynuyorlar farkındayım gelince gitmeyeceğini de biliyorum bu yüzden direniyorum

masum olan ne der biliyor musun. oğlum der ben evi kapatayım. tüp bebek için size ben destek olayım o sürede sizde kalayım. maaşımla destek olayım tedavi masrafına der. sonra giderim der.
ama bu yaptıkları çok başka bişey.
çakallık.
evin yeni üyesi olacak.

aynen öyle dedim kötü olmayayım ses çıkarmadıkça hergün yeni birşeyle geldiler karşıma ama bu sınırdı bende bastım isyanı

bende farkındayım bir ay gelip kalması yetiyor koca 5 ay naparım??

5 ay boyunca ohh ekmek elden su gölden . Gelin yapar her şeyini birde tüp bebekte stress çok önemli. No kayınvalide no streesss
bide çalışıyorum pis(tuvalete gider mutfakta el yıkar ) saçı başı yemeklerden çıkıyor diye mutfaga sokmamaya çalışıyorum ama bende insanım yetişemiyorum eve gelince bende dinlenmek istiyorum eşim için pislik önemli değil aalışmış ama ben yapamıyorum!!!

Aynn canım iyi yapmışsın

8 bin lira bir mutfak için çok lüks bence hele ki bu durumda. Sana yerleşmenin yolunu yapıyor. Kararından vazgeçme.

asla kabul etme. çünkü hastalık değil önemli bir şey değil. ama politik ol.
eşine de ki ev ev üstüne olmaz. onun düzeni ayrı benim ayrı. annene el birliği ile destek olalım de.
kardeşlerin biz paylaşalım masrafı yapılsın mutfak deyiver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…