- 17 Mayıs 2018
- 794
- 1.677
- 63
- Konu Sahibi birgaripedacik
-
Evet kendi evi tam da anladığınız gibi fatura ödememek için bizde kalacakmış elektrik su doğalgaz çok geliyormuş tadilat için para birikmiyormuşya bişey sorucam. tadilat yaptrdığına göre kv nin kendi evi. sizde 5 ay kalıp nasıl para biriktiricekmiş o kısmı anlayamadım ben. elektrik su faturası ödememek için mi gelecek. tey allahım daha neler duycaz ya.
Evet kendi evi tam da anladığınız gibi fatura ödememek için bizde kalacakmış elektrik su doğalgaz çok geliyormuş tadilat için para birikmiyormuş
kesinlikle masumane değil bana oyun oynuyorlar farkındayım gelince gitmeyeceğini de biliyorum bu yüzden direniyorumyapma yavvvv.. bak sen kurnaza..bu anlatılanlar hiç masum gelmedi bana.
5 ayın sonunda hayatta evine geri dönmez benden söylemesi.
farkındayım niyetlerin5 ay demek 150 gün . Yok yok sakın inanmayın kv derdi para biriktirmek deil
benimkinin kızı yok malesefKv leride anlamıyorum otur evinde yada kızına git. İlla gelini deli edecekler
olsada inan fark etmezmiş.benimkinin kızı yok malesef
kesinlikle masumane değil bana oyun oynuyorlar farkındayım gelince gitmeyeceğini de biliyorum bu yüzden direniyorum
aynen öyle dedim kötü olmayayım ses çıkarmadıkça hergün yeni birşeyle geldiler karşıma ama bu sınırdı bende bastım isyanımasum olan ne der biliyor musun. oğlum der ben evi kapatayım. tüp bebek için size ben destek olayım o sürede sizde kalayım. maaşımla destek olayım tedavi masrafına der. sonra giderim der.
ama bu yaptıkları çok başka bişey.
çakallık.
evin yeni üyesi olacak.
bende farkındayım bir ay gelip kalması yetiyor koca 5 ay naparım??benim görümcemin kv hasta bir hafta kadın görümcemde kaldı diye benım kv deli oldu . Fırsatını bulsa benım evden çıkmaz . Allah ıslah etsin . Siz iş başındayken tepkinizi ortaya koyun eger eşiniz söz dınlemez se kv gelirse perişan olursunuz
bide çalışıyorum pis(tuvalete gider mutfakta el yıkar5 ay boyunca ohh ekmek elden su gölden . Gelin yapar her şeyini birde tüp bebekte stress çok önemli. No kayınvalide no streesss
tüp bebek işi zaten askıda şuan ortalığı bende yıkıp geçtim eşime ben bu eve kv ile oturmaya gelmedim niyetin vardıysa zamanında söyleseydin bende seninle bu yola çıkmazdım dedim, istersen ben gideyim annenle otur dedim, dedimde dedim şimdi biraz duruldular bakalım ne olcak bende beklemedeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?