- 2 Mart 2012
- 24.007
- 55.979
- 798
- Konu Sahibi birgaripedacik
-
Benzer durum başıma geldi.Eşimle nişandan once tanışma görüşmemizde bizi tanıştıran kişi bana "...anne ve babasıyla birlikte oturacakmis, tek çocuk olduğu için" dedi..bende "o zaman tanışmaya bile gelmesinler dedim..tabi geri adim attilar, birlikte oturmaktan vazgeçtik diye..neyse evlendik..4 aylık evliyiz..kv ile kp geldiler..1 hafta, 2 hafta, 1 ay, 2ay, 4 ay..... evde de herseye karisiyorlar, baktım gidecekleri yok..o zamanki işim gereği köyde lojmanda oturmak zorunlu idi..bende bahane ettim ve lojmana evimden gerekli bir kac eşya taşıdım, ben artık lojmanda kalacam dedim, sen annenle babanla otur..ben resti çekip evden lojmana gidince, kv ile kp gitmisler...
Sonradan esimin akrabalarından duydum ki kv ile kp bana temelli kalmaya gelmişler...nisandan önce kabul etmedim, akıllarınca vazgeçtiler gibi yapmislar meğer... düğünden sonra gelip yerleşme imiş planları ama yanlarına kaldı...
Sonradan dedim eşime madem birlikte oturmakti niyetin köyünden bir kiz alacaktın, hem uni okuyan hem calisan olsun, hemde annemle babamla otursun..yok böyle bir dünya...
Eyvah.Siz bunları yazınca iyi yanlarını yazmaya utandım
Işte biz evlendiğimizde eşimin babası hastaydı daha üç aylık evliyiz annemle babam gelsin diye tutturdu bende gelsinler dedim sırf kp hastaydı diye gelmediler biz böyle iyiyiz diye ama şimdi hastalık yok bişi yok ayrıca evlenmeden önce eşim herkesin evi yurdu ayrı olcak demiştiEşimle nişandan once tanışma görüşmemizde bizi tanıştıran kişi bana "...anne ve babasıyla birlikte oturacakmis, tek çocuk olduğu için" dedi..bende "o zaman tanışmaya bile gelmesinler dedim..tabi geri adim attilar, birlikte oturmaktan vazgeçtik diye..neyse evlendik..4 aylık evliyiz..kv ile kp geldiler..1 hafta, 2 hafta, 1 ay, 2ay, 4 ay..... evde de herseye karisiyorlar, baktım gidecekleri yok..o zamanki işim gereği köyde lojmanda oturmak zorunlu idi..bende bahane ettim ve lojmana evimden gerekli bir kac eşya taşıdım, ben artık lojmanda kalacam dedim, sen annenle babanla otur..ben resti çekip evden lojmana gidince, kv ile kp gitmisler...
Sonradan esimin akrabalarından duydum ki kv ile kp bana temelli kalmaya gelmişler...nisandan önce kabul etmedim, akıllarınca vazgeçtiler gibi yapmislar meğer... düğünden sonra gelip yerleşme imiş planları ama yanlarına kaldı...
Sonradan dedim eşime madem birlikte oturmakti niyetin köyünden bir kiz alacaktın, hem uni okuyan hem calisan olsun, hemde annemle babamla otursun..yok böyle bir dünya...
34 yaşındayım malesefEyvah.
Durum sandığınızdan kötü galiba.
Yaşınız kaç bilmiyorum ama çocuk için düşünün lütfen.
Ben ilk çocuğumu 35, ikinciyi 36, üçüncüyü 38 de doğurdum.
Bizde durum farklı Bizde eşim diretiyor gelsin diyeBenzer durum başıma geldi.
Eşim istemiyordu; tamamen kv kurnazlığı.
Evlendik, kv kp köye gideceklerdi, gitmediler bir şeyleri bahane ettiler.
Evliliğimizin ilk 1-2 ayı beraber yaşadık.
Bir de eşimle aramı açmak için elinden geleni yaptı kv.
Eşime ben gidiyorum, ailen köye gidince haber verirsin dedim, ertesi gün köye gönderdi ailesini.
Yine de umutsuz olmayın.34 yaşındayım malesef
O yüzden sıkıntılarınızın kaynağı eş olunca çözüm zor oluyor.Bizde durum farklı Bizde eşim diretiyor gelsin diye
Zor evet hemde çok Zor mesafeli davranıyorum iki gündür ama nereye kadarO yüzden sıkıntılarının kaynağı eş olunca çözüm zor oluyor.
Dedim madem ailenle beraber yaşamak istiyordun neden benim günahıma girdinNe meraklılar ne düşkünler ana babalarına ya artık yeni bi hayatları bakmakla sorumlu oldukları eşleri oldugunu unutuyorlar
Bu cümle yetmez ve acizlik bildirir... verdiğin mesaj "ben sana mecburum".Dedim madem ailenle beraber yaşamak istiyordun neden benim günahıma girdin
Blöf yapamam kapıyı çeker giderim dersem çekip gitmeye hazır olmam gerekirBu cümle yetmez ve acizlik bildirir... verdiğin mesaj "ben sana mecburum".
"Kapıyı çeker giderim" demeyi bileceksin ve bunu söylerken kararlı olacaksın
canım tecrübeli biri olarak konuşuyorum yapabileceğin hiçbir şey yoook. Bu durumu kabulleneceksin. Çünkü ne eşin nede annesi asla değişmeyeceekk. Ha ben böyle yaşayamam diyorsan boşanacaksın. Sert bi yorum gibi oldu ama inan 10 yıldır evliliğimde aynı problemle uğraşıyorum çözebilmiş değilim. Sana bol sabırlar diliyorum.Ve yine ben, yine eşim, yine bir kavga, sebebi de bir önceki konu kv ve bizde kalma olayı
Aslında konunun nasıl buraya geldiğini çözemedim saçma bir konuda eşimle tartıştık içine ne kadar uhde olduysa artık konu buraya kadar geldi
Kısaca özetlersem Ben kv ye soğuk davranıyormuşum gelmesini istemiyormuşum, yok tüm yardımları benim aileme yapıyormuşuz (kesinlikle öyle bişi yok tek kuruş yardım yaptığımız yok) yok ailesine yakın değilmişim (ama herşey karşılıklı, Ben öyle insanlara çabuk ısınabilen birisi değilim bir yakınlık görmedim ki sıcak davranayım Birde kv nin bir suçu yok ama eşimin bu tavrı daha da soğumama sebep oluyor) yok neymiş annesi gelecekmiş de ben istemiyormuşum yakınlık daha nasıl kuracakmış yahu Ben gelmesin demedim ki sadece neden 5 ay bende kalacakmış diğerlerine de gitsin dedim ayrıca mecbur değilim Ben bu eve kv ile oturacagım diye gelmedim ha kadın düşer bakıma muhtaç olur o zaman başımın üstüne tabiki bakacağız ama hiç mecburiyetim yokkende yaşantımı kısıtlamak istemiyorum dedim eşime neymiş kışın 5-6 ay kalıp para biriktirecekmiş de evini yaptıracakmış çok doldum artık kızlar bir akıl verin eşim istiyor ki annecim annecim diye annesinin peşinde dolanayım ben bunu ne yapabilecek biriyim nede içimden geliyor
Birde bayram mevzusu var tüp bebek için para biriktiriyoruz güya dedim bu bayram gitmeyelim bir yere oturalım evimizde herkes ayrı şehirde dünyanın masrafı yok efendim gidilecekmiş
Kızlar işin içinden çıkamıyorum lütfen bir akıl verin siz benim yerimde olsanız ne yapardınız???
Değişmeyeceğini biliyorum bu yüzden eğrisini doğrusunu düşünmek istiyorumcanım tecrübeli biri olarak konuşuyorum yapabileceğin hiçbir şey yoook. Bu durumu kabulleneceksin. Çünkü ne eşin nede annesi asla değişmeyeceekk. Ha ben böyle yaşayamam diyorsan boşanacaksın. Sert bi yorum gibi oldu ama inan 10 yıldır evliliğimde aynı problemle uğraşıyorum çözebilmiş değilim. Sana bol sabırlar diliyorum.
Değişmeyeceğini biliyorum bu yüzden eğrisini doğrusunu düşünmek istiyorum
Teşekkür ederim sizede bol sabırlar
Biz aynı memlekette oturmuyoruz ailelerimiz farklı şehirlerde bayramlarda mutlaka gidiyoruz kv geldiğinde 1 ay kalır daha da zorluyor eşim kalması içinEşinin memleketinde oturmanın eğrisi dogrusu yok.. bunu çözmeyeceksiniz..sadece kulak tikayacaksiniz..
Benim eşim tek çocuk ve benim memletimde oturuyor, bizde de sikinti oluyor, duymazdan geliyorum,bazen bosan git diyorum, hatta 2 gun önce de dedim, istiyorsan anlasmali bosanalim, Ağustos'ta tayin iste dedim, sustu.. siz baskın olur eyvallahiniz yokmus gibi davranirsaniz kazanırsınız..
son durum nedir çok merak ettim.Biz aynı memlekette oturmuyoruz ailelerimiz farklı şehirlerde bayramlarda mutlaka gidiyoruz kv geldiğinde 1 ay kalır daha da zorluyor eşim kalması için
valla bir sonuc yok bende bekliyorum..son durum nedir çok merak ettim.
tüp bebek işi zaten askıda şuan ortalığı bende yıkıp geçtim eşime ben bu eve kv ile oturmaya gelmedim niyetin vardıysa zamanında söyleseydin bende seninle bu yola çıkmazdım dedim, istersen ben gideyim annenle otur dedim, dedimde dedim şimdi biraz duruldular bakalım ne olcak bende beklemedeyimBence sen tüp bebek işini ertele şimdiden bu kdr saygısız bir kovayla tüp bebek süreçine girmek çok saçma olur....
Şuan Allaha şükür gebe olduğumu öğrendik 2 kaybımız var ikimizde şuan sadece kesenin boş olmadığını biliyoruz hala sevinemedik kalp atışını duyabilecek miyiz diye bekliyoruz ve bayram için ben korkuyorum o kdr yola gitmeye dediğimde kayınvalidem de eşimde kızım sen bilirsin deme modunda eşim ise gidelim mi hadi gidelim ben seni rahat ettirim modunda bana bu şekilde emir verse sanırım ortalığı yıkar geçerdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?