Eş, kv ve ben

Benzer durum başıma geldi.
Eşim istemiyordu; tamamen kv kurnazlığı.

Evlendik, kv kp köye gideceklerdi, gitmediler bir şeyleri bahane ettiler.
Evliliğimizin ilk 1-2 ayı beraber yaşadık.
Bir de eşimle aramı açmak için elinden geleni yaptı kv.
Eşime ben gidiyorum, ailen köye gidince haber verirsin dedim, ertesi gün köye gönderdi ailesini.

Siz bunları yazınca iyi yanlarını yazmaya utandım
Eyvah.
Durum sandığınızdan kötü galiba.

Yaşınız kaç bilmiyorum ama çocuk için düşünün lütfen.

Ben ilk çocuğumu 35, ikinciyi 36, üçüncüyü 38 de doğurdum.

Işte biz evlendiğimizde eşimin babası hastaydı daha üç aylık evliyiz annemle babam gelsin diye tutturdu bende gelsinler dedim sırf kp hastaydı diye gelmediler biz böyle iyiyiz diye ama şimdi hastalık yok bişi yok ayrıca evlenmeden önce eşim herkesin evi yurdu ayrı olcak demişti

Bizde durum farklı Bizde eşim diretiyor gelsin diye

Konu sahibi bir insanin kendine yaptığı kötülüğü hiç kimse ona yapamaz, sen şimdi bunu yutarsan yarın baska şeyler cikacak..kv sana gelip 5 ay kalınca huzurla oturacaksin sanma lütfen, kadının gözüne sürekli bir kusur batacak, eşinle aranı açacak, dolduracak..
Örnek verim kendimden, ayranı mikser ile yapiyirun diye eşime gidip "karın herşeye elektrik harcıyor", yemekleri bahararli yapıyorum(bizde baharatsiz yemek yapılmaz) diye " yemekleri yemeyelim diye baharatlı yapıyor" demeleri den tut daha neler neler..

34 yaşındayım malesef
Yine de umutsuz olmayın.
En yakın arkadaşım 40 yaşında evlendi, 41 yaşında doğum yaptı.
Şimdi 2. ye hamile.

Yine de çocuk yapmayın diyemem.
Çünkü anne olmak dünyanın en güzel şeyi.

boşanmak dünyanın sonu değil. Çocuk engel değil.

Hiçbir şey için net konuşamıyorum çünkü erkek kardeşim 20 yıllık evli ve iki oğlu olmasına rağmen aniden 1 ay içinde boşandı.

Hayat ne getirir belli olmuyor.

canım tecrübeli biri olarak konuşuyorum yapabileceğin hiçbir şey yoook. Bu durumu kabulleneceksin. Çünkü ne eşin nede annesi asla değişmeyeceekk. Ha ben böyle yaşayamam diyorsan boşanacaksın. Sert bi yorum gibi oldu ama inan 10 yıldır evliliğimde aynı problemle uğraşıyorum çözebilmiş değilim. Sana bol sabırlar diliyorum.

Değişmeyeceğini biliyorum bu yüzden eğrisini doğrusunu düşünmek istiyorum

Teşekkür ederim sizede bol sabırlar

Biz aynı memlekette oturmuyoruz ailelerimiz farklı şehirlerde bayramlarda mutlaka gidiyoruz kv geldiğinde 1 ay kalır daha da zorluyor eşim kalması için

Bence sen tüp bebek işini ertele şimdiden bu kdr saygısız bir kovayla tüp bebek süreçine girmek çok saçma olur....

Şuan Allaha şükür gebe olduğumu öğrendik 2 kaybımız var ikimizde şuan sadece kesenin boş olmadığını biliyoruz hala sevinemedik kalp atışını duyabilecek miyiz diye bekliyoruz ve bayram için ben korkuyorum o kdr yola gitmeye dediğimde kayınvalidem de eşimde kızım sen bilirsin deme modunda eşim ise gidelim mi hadi gidelim ben seni rahat ettirim modunda bana bu şekilde emir verse sanırım ortalığı yıkar geçerdim

tüp bebek işi zaten askıda şuan ortalığı bende yıkıp geçtim eşime ben bu eve kv ile oturmaya gelmedim niyetin vardıysa zamanında söyleseydin bende seninle bu yola çıkmazdım dedim, istersen ben gideyim annenle otur dedim, dedimde dedim şimdi biraz duruldular bakalım ne olcak bende beklemedeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…